12 cm Bøfkniv IKON, 12 cm, Wüsthof

Code: WU4988
Brand: WÜSTHOF
1 295 kr –9 %
12 cm Bøfkniv IKON, 12 cm, Wüsthof
1 295 kr –9 % 1 170 kr
På lager (2 pcs)

Ikon steakkniven er udstyret med et robust, slankt blad. Den har en slebet rygrad og en lige klinge. Den skærer bøffer og koteletter uden besvær. Velegnet til grillet kød.

Detailed information

Product detailed description

Ikon steakkniven er udstyret med et robust, slankt blad. Den har en slebet rygrad og en lige klinge. Den skærer bøffer og koteletter uden besvær. Velegnet til grillet kød.

Ikon-serien

  • Luksus smedede knive af topkvalitet fremstillet i Solingen
  • Smukt håndtag af grenadilltræ
  • Ergonomisk, behagelig at røre ved, med tre nitter
  • Applikation i rustfrit stål med logo på håndtagets hæl
  • Hver kniv er unik og perfekt afbalanceret
  • Top tysk legeret stål X50CrMoV15 brugt
  • Ekstraordinær klinge, der er nem at vedligeholde
  • Hårdhed 58 HRC Rockwell-skala
  • Præcis håndslibning og polering for en perfekt kant
  • Streng løbende kvalitetskontrol, bladet kontrolleres med laser
  • Den forkortede beskyttelsesform gør det muligt at bruge hele klingen og letter slibningen
  • Jævn overgang mellem beslag og håndtag
  • Sømløs hygiejnisk fastgørelse af sutterne
  • Knivene tåler ikke opvaskemaskine
  • Udvidet garanti mod fabrikations- og materialefejl i 15 år

Brand WÜSTHOF har i sit sortiment inkluderet en luksusserie af Ikon-knive, som er smedet af et enkelt stykke legeret rustfrit knivstål X50CrMoV15. Det er perfekt afbalancerede knive med et perfekt skær. Ikon-knivenes exceptionelle skarphed sikres ved præcis håndslibning og afsluttende polering af knivene. Kvaliteten af klingen er høj, og det er vigtigt, at den er let at genskabe.

Ikon-knivenes træ skaft med tre knive af afrikansk grenadilltræ fanger øjet ved første øjekast. Den dynamiske form gør, at ingen kokke bliver kolde. Håndtaget opfylder fuldt ud kravene til ergonomi, mens det fra et æstetisk synspunkt perfekt kombinerer moderne design og den elegante struktur i træet, også kendt som Mozambique ibenholt.

WÜSTHOFdet er knive i topkvalitet, der er lavet med stor omhu ned til mindste detalje. Præcis som forventet fra Solingen-knive.

Anvendte teknologier og materialer

Til produktionen af WÜSTHOF knive bruges tysk stål af høj kvalitet X50CrMoV15, som har ca. 0,5 procent kulstof og krom, molybdæn og vanadium som legeringselementer. Takket være det tilsatte krom er det korrosionsbestandigt, hvilket er ønskeligt for køkkenknive.

Præcisionsklinger formes af stålstrimlen ved smedning i matricen. De hærdes i 15 minutter ved 1070 °C og afkøles derefter hurtigt til 60 °C på to minutter. Efterfølgende hærdning (en proces, hvor materialet langsomt opvarmes til 200 °C i 45 minutter) aflaster klingen for indre spændinger og stabiliserer dens martensitiske struktur. Det giver klingen den optimale hårdhed på 58° Rockwell og en højere sejhed.

Den stabile klinge og klingens perfekte geometri giver en enestående skæreevne og præcis kontrol i snittet. Den skarpe vinkel giver endnu større skarphed, hvilket gør det sjovere at skære. Takket være det kileformede snit trænger kniven ubesværet ind i maden.

Skærmen er integreret som en del af klingen i et enkelt stykke stål. Sikrer korrekt vægtfordeling og sikrer præcis og sikker knivstyring. Beslagene på Ikon-knivenes skæfte går jævnt over i den øverste del af ricassoen, hvilket giver et endnu mere behageligt greb.

Det ergonomiske håndtag er lavet af afrikansk grenadilltræ. Det er et meget holdbart, hårdt træ med en højere densitet end ibenholt. På grund af det høje harpiksindhold er det relativt ufølsomt over for fugt, men er ikke egnet til vask i opvaskemaskinen. Ikon-knivenes træklinger er solidt fastgjort til skaftet med tre nitter. Den perfekte sammenføjning af de enkelte dele forhindrer, at aflejringer og bakterier sætter sig fast.

Slibning af knive WÜSTHOF

Alle knive skal slibes fra tid til anden, da de bliver sløve efter længere tids brug. Forkromede hvæssesten bruges til at vedligeholde og genoplive kn iven, mens slibesten anbefales til slibning af knive WÜSTHOF. Til de mindre erfarne tilbyder vi også slibemaskiner med lettere betjening. Du skal blot køre kniven forsigtigt gennem sliberillen et par gange, så er kniven klar igen.

Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG blev grundlagt i Solingen allerede i 1814, og i løbet af de 200 år, virksomheden har eksisteret, har syv generationer af Wüsthof-familien stået i spidsen for den. Den kan prale af nogle af de mest avancerede og automatiserede produktionsprocesser i verden. For eksempel bruges der 100 robotter i produktionen af knive i næsten 40 trin.

Knivmærker WÜSTHOF sælges nu i mere end 80 lande verden over. Brugen af avancerede materialer og moderne computerstyrede teknologier gør dem nemme at bruge og tilberede mad. En kulinarisk nydelse i sig selv.

Additional parameters

Category: Steak knive
Weight: 0.16 kg
Margin: D
K překladu: CZ AUTO
Kollektion: WÜSTHOF Ikon
Størrelse: 12 cm
Produkt type: Steakkniv
Farve: Brun
Bladlængde: 12 cm
Stk. i et sæt: 1 ks
Materiale: Rustfrit stål
Producent: WÜSTHOF
Margin-category: B

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

✓ Německá rodinná společnost vyrábějící celosvětově oblíbené nože
 Ostré čepele ze špičkové nerezové nožířské oceli
✓ Broušení řízené a kontrolované počítačem
Kuchařské, univerzální, speciální, japonské a Santoku...

109154

Domovem německé rodinné společnosti Wüsthof je Solingen, město s mnohaletou nožířskou tradicí. Značka zde vyrábí od roku 1814 pomocníky pro krájení té nejvyšší kvality. V jejím širokém sortimentu naleznete nože pro každý kulinářský úkon a také další vybavení do kuchyně.

WÜSTHOF je německá rodinná firma, která již po sedm generací vyrábí s nadstandartní péčí nože proslulé po celém světě. Jejich čepele jsou kovány ze špičkové, nerezové, nožířské oceli. Nože WÜSTHOF vynikají skvělými užitnými vlastnostmi a zaujmou kvalitním zpracováním. Vysoký komfort při jejich použití je dán ergonomicky tvarovanými rukojeťmi a perfektním slícováním jednotlivých částí, které zabraňuje zachycování nečistot. Produkty této značky tak splňují i náročné hygienické normy. Tajemství perfektní ostrosti a dlouhé životnosti nožů WÜSTHOF spočívá ve speciálním procesu broušení řízeném a kontrolovaném počítačem. I to je jeden z důvodů, proč jsou dnes oblíbeny profesionálními šéfkuchaři i nadšenými amatéry ve více než 80 zemích.