6 items total
Ægdeler, sæt med 2 stk, orange, silikone, Lékuké
171 kr –15 %
LKE3402900N07U009
Æggepocher, appelsin, Lékué
109 kr –9 %
99 kr
LKE3402900N07U008
Morter og støder NBA094 12 cm, brun, bambus, Pebbly PEBB3760132812397

Andre køkkenredskaber - lav mad som en professionel

Hvad er køkkenredskaber?

Køkkenredskaber er, som du sikkert godt ved, håndholdte apparater, der for det meste bruges i køkkenet til madlavning - du finder dem alle på hjemmesiden Kulina under kategorien køkkenudstyr, men vi har også yderligere køkkenredskaber under kategorien her for at forenkle madlavning, bagning, rengøring og opbevaring. Selv de simpleste opgaver, som at si pasta eller måle tørre ingredienser, kan være svære uden det rette køkkenudstyr og redskaber, så sørg for at samle alt det nødvendige udstyr. Du kan også læse vores shoppingguide med 10 uundværlige ting til køkkenet her.

Vores samling af køkkenredskaber omfatter alt fra mezzalunaer til simple instrumenter som sakse. På Kulina kan du få alle de ting, du har brug for til dit køkken, fra topmærker som WMF, Zwilling, Eva Soloosv.

Hvilke typer køkkenredskaber findes der, og hvad er de beregnet til?

Der findes et stort udvalg af køkkenredskaber på Kulina, og nogle af dem er nævnt nedenfor:

  • Dåseåbnere: De skærer gennem låget på dåsen for at åbne den.
  • Skrællere: En skræller er et køkkenredskab, der bruges til ubesværet at fjerne den yderste hinde eller skræl fra frugt og grøntsager.
  • Køkkensakse: Disse multifunktionelle værktøjer bruges i køkkenet til en række opgaver, herunder trimning af kød, klipning af urter og åbning af emballage.
  • Kødhammere: Disse bruges til at flade eller banke kødet for at gøre det blødere.
  • Rullepinde: Det er redskaber til at trykke dejen flad og rulle den ud, når den skal bages eller steges.
  • Morterer: Disse redskaber bruges til at pulverisere og male mad, især krydderier og krydderurter.
  • Flamberingsværktøj: Disse bruges i den prangende kulinariske metode, hvor man brænder alkoholbaserede væsker i maden for at give smag og fremvisning.
  • Kurve til dampkogere: Disse bruges til at dampe grøntsager, fisk og skaldyr eller andre fødevarer ved at placere dem i kurven over kogende vand.
  • En køkkentang er også et multifunktionelt kulinarisk redskab, der bruges til at holde, vende og servere en række forskellige retter.
  • Mezzalunas: Disse tohåndede, buede knive bruges til at skære urter, grøntsager og andre ting.
  • Til sidst har vi kødspyddene, som er lange træ/metalpinde, der bruges til at tråde og tilberede kød- eller grøntsagsretter.