odpocet
3 dage
1 time
50 minutter
34 sekunder

Blandeskeer

Vis filtre
Vis filtre
Sorter efter
14 varer i alt
Træ Ryd filtre
Blandeske 30 cm, spids, træ, Continenta
–16 %
57 kr
68 kr
Promo
CONT4922
Blandeske B BOIS 20 cm, de Buyer
–20 %
27 kr
34 kr
Promo
DB487120
Blandeske B BOIS 40 cm, de Buyer
–20 %
44 kr
55 kr
Promo
DB487140
Blandeske PROFILE 33 cm, træ, Brabantia
–15 %
68 kr
80 kr
Promo
BRAB260582
Blandeske 30 cm, træ, Continenta
–16 %
57 kr
68 kr
Promo
CONT4921
Blandeske B BOIS 30 cm, træ, de Buyer
–20 %
32 kr
40 kr
Promo
DB487130
Blandeske B BOIS, træ, de Buyer
–20 %
34 kr
43 kr
Promo
DB487400
Risottoske PROFILE 31 cm, Brabantia
–15 %
68 kr
80 kr
Promo
BRAB260605
Blandeske INNOVATIVE KITCHEN 34 cm, brun, træ, Mason Cash
–11 %
89 kr
100 kr
Promo
MSC2008200
Piskeris RÅ 29 cm, mørkebrun, Rosendahl
–9 %
211 kr
234 kr
Promo
RSD23114
Serveringsske 32 cm, akacietræ, Nicolas Vahé
Outlet –20 %
50 kr
63 kr
Promo
NV106660710
Blandeske INGENIO WOOD K2300514 32 cm, træ, Tefal
–20 %
52 kr
65 kr
Promo
TEFK2300514
Hulske INNOVATIVE KITCHEN 33 cm, brun, træ, Mason Cash
–10 %
90 kr
100 kr
Promo
MSC2008205
Risottoske INGENIO WOOD K2308514 32 cm, træ, Tefal
–20 %
52 kr
65 kr
Promo
TEFK2308514

Røre-skeer - blander din mad godt og nemt

Hvad er blandingsskeer?

Formålet med grydeskeer i køkkenet er at røre og blande ingredienser. En grydeske gør det nemmere at tilberede måltider og lave mad. En røreske er alt, hvad du behøver, uanset om du vil bruge den til at blande ingredienser til bagning eller madlavning eller til at skrabe gryden ren, når du har lavet aftensmad.

Blandeskeer er fleksible og fås i mange forskellige størrelser og former , så de kan opfylde forskellige kulinariske krav, og de er ofte nemme at rengøre og vedligeholde.

Hvilken slags ske skal du købe til at blande og røre i dine ingredienser?

Den type ret, du skal lave, og de ingredienser, der skal blandes, har stor indflydelse på, hvilken type røreske du skal bruge. Når en opskrift kræver kraftig blanding og omrøring, især når blandingen er tyk og tung, anbefales det at bruge en robust røreske af træ. Hvis du vil blande kogte grøntsager, kan du bruge en silikone- eller plastikske. Til følsomme salatblade og andet grønt og krydderurter er et sæt med salatskeer det bedste.

Hvilken ske er bedst til at røre småkagedej?

Hvis du ikke har en rø remaskine, og du vil lave dejen til dine yndlingskager, skal du bruge en køkkenskål, en håndmikser og enten en træ- eller silikoneblandingsske til at røre kagedejen grundigt sammen og få luft ind i den. Det er normalt bedre at bruge en stærk ske, når man blander småkagedej. Både en træske og en silikonske er pålidelige valg, der kan håndtere tykkelsen af en dej.

Størrelsen på skeen bør også tages i betragtning. Mens en mindre ske kan være nemmere at bruge til at røre mindre mængder dej, kan en større ske være mere effektiv til at røre større mængder.

Du kan også se vores samling af køkkenredskabssæt for at få et sæt med med alt det udstyr, der kræves for ikke kun at lave småkagedej, men også for at udføre alle kulinariske opgaver.

Hos Kulina Store har vi et stort udvalg af røreskeer fra topmærker som de Buyer, Joseph Joseph eller Brabantia. Disse blandingsskeer fås i forskellige størrelser, mønstre og materialer. Nogle af dem har huller i skålen, andre har huller i håndtaget, så man kan hænge dem på et redskabsstativ, nogle er perforerede, og andre igen er designet på en måde, så de holder bordpladen ren. Vi er sikre på, at du vil finde noget, der matcher dine behov.

Andre typer skeer, der tilbydes på Kulina, er køkkenskeer og hulskeer.