odpocet
1 dag
1 time
21 minutter
58 sekunder

Blandeskeer

Vis filtre
Vis filtre
Sorter efter
25 varer i alt
Blandeske PROFI PLUS, silikone, WMF
172 kr
WM1873056030
Blandeske 30 cm, spids, træ, Continenta
68 kr
CONT4922
Blandeske B BOIS 40 cm, de Buyer
55 kr
DB487140
Serveringsske 32 cm, akacietræ, Nicolas Vahé
Outlet
63 kr
NV106660710
Blandeske 30 cm, træ, Continenta
68 kr
CONT4921
Skestøtte BLIP 15 cm, rustfrit stål, Alessi
201 kr
ALPG02
Blandeske B BOIS 20 cm, de Buyer
34 kr
DB487120
Blandeske B BOIS 30 cm, træ, de Buyer
40 kr
DB487130
215621 varecka nordic kitchen 27 cm hneda bambus eva solo ES530471
Risottoske PROFILE 31 cm, Brabantia
80 kr
BRAB260605
Blandeske B BOIS, træ, de Buyer
43 kr
DB487400
Perforeret ske ELEVATE STEEL, Joseph Joseph
170 kr
JS10165
Blandeske PROFILE 33 cm, træ, Brabantia
80 kr
BRAB260582
Blandeske INNOVATIVE KITCHEN 34 cm, brun, træ, Mason Cash MSC2008200
Blandeske NBA136 30 cm, bambus, rød, Pebbly
70 kr
PEBB3760132813714
Blandeske INGENIO WOOD K2300514 32 cm, træ, Tefal
65 kr
TEFK2300514
Hulske INNOVATIVE KITCHEN 33 cm, brun, træ, Mason Cash MSC2008205
Risottoske B BOIS, træ, de Buyer
43 kr
DB487401
Blandeske 31 cm, multifunktionel, brun, silikone, Staub ST405031050
Blandeske EVA TRIO 27 cm, nylon, Eva Solo
117 kr
ES118601
215612 varecka nordic kitchen 29 cm hneda bambus eva solo ES530472
Piskeris RÅ 29 cm, mørkebrun, Rosendahl
234 kr
RSD23114
Up
Flere produkter

Røre-skeer - blander din mad godt og nemt

Hvad er blandingsskeer?

Formålet med grydeskeer i køkkenet er at røre og blande ingredienser. En grydeske gør det nemmere at tilberede måltider og lave mad. En røreske er alt, hvad du behøver, uanset om du vil bruge den til at blande ingredienser til bagning eller madlavning eller til at skrabe gryden ren, når du har lavet aftensmad.

Blandeskeer er fleksible og fås i mange forskellige størrelser og former , så de kan opfylde forskellige kulinariske krav, og de er ofte nemme at rengøre og vedligeholde.

Hvilken slags ske skal du købe til at blande og røre i dine ingredienser?

Den type ret, du skal lave, og de ingredienser, der skal blandes, har stor indflydelse på, hvilken type røreske du skal bruge. Når en opskrift kræver kraftig blanding og omrøring, især når blandingen er tyk og tung, anbefales det at bruge en robust røreske af træ. Hvis du vil blande kogte grøntsager, kan du bruge en silikone- eller plastikske. Til følsomme salatblade og andet grønt og krydderurter er et sæt med salatskeer det bedste.

Hvilken ske er bedst til at røre småkagedej?

Hvis du ikke har en rø remaskine, og du vil lave dejen til dine yndlingskager, skal du bruge en køkkenskål, en håndmikser og enten en træ- eller silikoneblandingsske til at røre kagedejen grundigt sammen og få luft ind i den. Det er normalt bedre at bruge en stærk ske, når man blander småkagedej. Både en træske og en silikonske er pålidelige valg, der kan håndtere tykkelsen af en dej.

Størrelsen på skeen bør også tages i betragtning. Mens en mindre ske kan være nemmere at bruge til at røre mindre mængder dej, kan en større ske være mere effektiv til at røre større mængder.

Du kan også se vores samling af køkkenredskabssæt for at få et sæt med med alt det udstyr, der kræves for ikke kun at lave småkagedej, men også for at udføre alle kulinariske opgaver.

Hos Kulina Store har vi et stort udvalg af røreskeer fra topmærker som de Buyer, Joseph Joseph eller Brabantia. Disse blandingsskeer fås i forskellige størrelser, mønstre og materialer. Nogle af dem har huller i skålen, andre har huller i håndtaget, så man kan hænge dem på et redskabsstativ, nogle er perforerede, og andre igen er designet på en måde, så de holder bordpladen ren. Vi er sikre på, at du vil finde noget, der matcher dine behov.

Andre typer skeer, der tilbydes på Kulina, er køkkenskeer og hulskeer.