Bradepander
Stegegryder - ikke kun til søndagsstegen eller julemiddagen
Stegefade er perfekte redskaber til dem, der elsker kød, har en stor familie eller inviterer venner eller familie til middage - ikke kun ved særlige lejligheder. En bradepande eller et stegefad kan bruges til forskellige kulinariske opgaver, og hvis du går efter et kvalitetsprodukt, får du et køkkenredskab, du kan give videre fra en generation til en anden.
Hvad er forskellen på en bradepande og en bageform?
Stegepander er som regel større og tungere. De er designet til stegning af store portioner kød og fjerkræ, er lavet af forskellige materialer (tykkere) og kommer ofte med låg. Gryderetter er gode til mindre portioner mad, gryderetter eller lasagne og andre retter, der ikke kræver overdækket bagning.
Hvad kan du bruge din bradepande til?
En stegegryde er et meget alsidigt redskab, og du kan bruge den til mange forskellige retter og kulinariske opgaver, f.eks:
- stegning af fjerkræ (and, kylling til din jule- eller Thanksgiving-middag)
- stegning af skinke
- stegning af alle typer kød
- ristede grøntsager til din suppe, paté eller middag
- lave retter i én gryde (gryderetter, gullasch) direkte i ovnen
På Kulina tilbyder vi dig et bredt udvalg af stegepander af høj kvalitet fra pålidelige producenter. De varierer i størrelse og form (nogle er ovale, andre rektangulære), og nogle er udstyret med et låg. Det er en god idé at investere i en stegegryde, da disse retter ofte bliver i køkkenet hele livet, og nogle gange går de endda i arv fra generation til generation. Se vores stegefade ved WMF, Fissler eller de Buyer og sørg for, at du får en god opskrift fra din bedstemor!
Og hvis du køber en bradepande, skal du sørge for at have en god bordskåner og ovnhandsker, der gør stegningen sikker - både for dig og dit køkken. Og hvis du vil servere din ret direkte på bordet, skal du vælge et roasign-fad fra WMF og anskaf dig et matchende serveringsstativ i træ, som vil være et godt alternativ til en klassisk bordskåner eller grydelap.