Brød bradepander

13 items total
Brødform PROFESSIONAL 2,0 l, grå, aluminium, Eva Solo ES211121
Brødform PROFESSIONAL 3,0 l, grå, aluminium, Eva Solo ES202033
Brødform PROFESSIONAL 1,75 l, grå, aluminium, Eva Solo ES202032
Rullebageform, brun, silikone, Lékué
166 kr
LKE0202300M10M017
Brødform PROFESSIONAL 1,35 l, grå, aluminium, Eva Solo ES202031
Brødbageform 300 ml, brun, silikone, Lékué
191 kr
LKE0200500M10M070
Baguette-bageform, silikone, brun, Lékué
168 kr
LKE0203100M10M017
Brødbageform 600 ml, brun, silikone, Lékué
267 kr
LKE0200600M10M017
Brødform 25 cm, brun, Lékué
161 kr
LKE2410525M10M017
Brød og baguette bagesæt, sæt med 3 stk, brun, Lékué
366 kr –12 %
LKE3000085SURM017
Bagel bageform, sæt med 6 stk, brun, silikone, Lékué LKE0220350M10M017
Brødform 28 cm, brun, Lékué
313 kr
LKE1210528M10M017
Brødbagesæt, sæt med 2 stk, brun, Lékué
294 kr
LKE3000028SURM017

Brødforme - til hjemmebagt brød og andet sødt eller surt hjemmebag

Hvad er brødforme?

Brødforme er en type kageform, der som regel er rektangulær og har dybe vægge, som gør det muligt at hæve dejen. De er primært designet til at bage brød, men kan bruges til at bage en række andre retter, såsom farsbrød, citronfromage, terriner, bananbrød og forskellige brødkager og pateer.

Hvad skal du overveje, når du køber en brød- og brødform?

  • Størrelse: Beslut dig for, hvilken type brød du vil bage oftest. På Kulina finder du traditionelle brødforme med høj kuppel, længere eller kortere brødforme samt silikoneforme til baguetter eller rundstykker.
  • Materiale: Aluminium, støbejern, silikone og keramik er populære materialer, der bruges til at lave brødforme.
  • Funktioner: Dit bagværk glider lettere ud af formen, hvis den har en non-stick belægning, perforerede huller fremmer luftcirkulationen og giver en sprødere skorpe, og et låg holder brødet pænt firkantet.

Til regelmæssig bagning af brød og kager har Kulina et udvalg af brødforme fra førsteklasses mærker som f.eks de Buyer, Emile Henry, Eva Solo og Lékué. Mange af vores brødforme har en non-stick belægning, som gør det nemmere at tage brødet eller kagen ud af formen.

Hvad er den ideelle bageform til brød?

Man skal bruge den rigtige pande, når man bager brød, for at det bliver bagt ensartet og får en flot skorpe udenpå. En brødform med høje kanter, der giver brødet mulighed for at hæve, er specielt designet til at bage brød. Brug en non-stick brødpande af aluminiumstål for at få en ensartet opvarmning og nem fjernelse. En brødform med låg forhindrer brødet i at hæve, og resultatet bliver et firkantet brød med en ensartet struktur og en dyb, gylden skorpe.

Er en metalpande at foretrække til brødbagning?

Metalforme er den foretrukne bagemetode for de fleste bagere. Brødforme af metal leder varme nemt og hurtigt, så varmen kan bevæge sig gennem formen og derefter ind i dejen, så brødene bages mere jævnt.

Er du klar til at bage brød? Du kan bruge en professionel brødform fra Kulina's omfattende kollektion af professionelt bageudstyr til at forenkle processen.