Crepepande DIAMOND LITE PRO 26 cm, rustfrit stålhåndtag, titanium, WOLL
Code: WL2226DLPRelated products
Product detailed description
Vigtigt! Madlavning i kogegrej WOLL er som en kunst, der, når den udføres rigtigt, vil belønne dig med de bedste dele. Læs derfor WOLL 's instruktioner for korrekt brug, som findes i slutningen af denne beskrivelse. ↓↓↓
Non-stick stegepander i topkvalitetDiamond Lite PRO er værdige til professionelle og vil glæde alle, der kan lide kvalitet og god mad. Disse robuste titaniumpander med håndtag i rustfrit stål fra det tyske brand WOLL er ideelle til sund og energibesparende stegning med lidt eller intet fedt takket være deres særlige non-stick overflade.
Diamond Lite PRO-pander har fordelen af meget hurtig varmeoverførsel og en ekstremt holdbar, dobbelt diamanthærdet non-stick overflade. Panderne har meget gode non-stick-egenskaber og er også meget ridsefaste. De er nemme at rengøre og kan sagtens tåle at blive vasket i opvaskemaskinen eller at blive brugt med f.eks. køkkenredskaber af metal.
Det elegante design med håndtag i mat rustfrit stål er ikke kun smukt at se på, men også meget praktisk. Den bærende del af de ergonomiske håndtag er støbt ind i grydens støbning. De udgør en enkelt enhed, som sikrer en sikker pasform. Det anvendte rustfri stål er let at rengøre, hygiejnisk, modstandsdygtigt over for slag og madens syrer og især velegnet til bagning i ovnen. Takket være den høje kvalitet i forarbejdningen og materialernes holdbarhed er Diamond Lite PRO-pander velegnede til både amatører og professionelle kokke.
Diamond Lite PRO-serien
- Titaniumpander i topkvalitet til daglig og professionel brug, patenteret produktion
- Støbt i hånden, i ét stykke for højere mekanisk og varmebestandighed
- Kombinerer håndværk med innovative teknologier
- Robust, formstabil, velegnet til professionelle kokke på grund af kvaliteten
- Holdbare håndtag i rustfrit stål i ergonomisk design
- Med ophængningshul, velegnet til bagning i ovn
- Ekstra modstandsdygtig non-stick overflade til sund, fedtfri madlavning
- Dobbelt hærdet, ridsefast, fremstillet uden PFOA
- Takket være den høje overfladebestandighed kan selv køkkenredskaber af metal bruges
- Tåler temperaturer op til 300 °C, også egnet til stegning ved høje temperaturer
- Ekstremt hurtig varmeoverførsel over hele overfladen
- Ca. 6 mm tyk bund egnet til alle varmekilder undtagen induktion
- Sparer op til 1/3 af energien sammenlignet med traditionelle pander i rustfrit stål
- Forstærkede kanter for bedre slagfasthed
- Designet til let at hælde uden at dryppe
- Meget nem at rengøre, tåler opvaskemaskine
WOLL professionelle støbte produkter er synonymt med førsteklasses kvalitet. Den kan prale af langtidsholdbare non-stick overflader, smagfuldt design og de bedst mulige madlavningsresultater.
Anvendte teknologier og materialer
WOLL professionelle støbte produkter er repræsenteret af "Made in Germany"-produkter fremstillet i højeste kvalitet. Dette overvåges også løbende under produktionsprocessen. Desuden er de teknologier, som WOLL bruger, miljøvenlige med lave kuldioxidudledninger. Alt WOLL 's kogegrej af høj kvalitet i kultiveret aluminiumslegering er støbt i hånden, hvilket adskiller det fra den sædvanlige anonyme fabriksproduktion. Langsom håndstøbning forhindrer dannelsen af luftlommer, der forringer materialets kvalitet.
Der påføres flere lag på den resulterende aluminiumsstøbning for at øge kogegrejets non-stick og holdbarhed. Inden da bliver overfladen dog sandblæst flere gange. I et yderligere trin hærdes pandens krop med titaniumpartikler og brændes med en plasmadyse ved ekstreme temperaturer på mere end 20.000 °C. Skålene er derfor formstabile og modstandsdygtige over for mekaniske skader. Det andet lag beskytter materialet mod korrosion, mens det tredje lag giver fremragende anti-adhæsionsegenskaber. Det sidste øverste hærdede lag er non-stick, dobbelt hærdet med diamantpartikler, det hårdeste mineral på planeten. På grund af dets enestående egenskaber er det beskyttet af en produktionshemmelighed.
Takket være en særlig fremstillingsproces kan non-stick-overfladen af høj kvalitet tåle opvaskemaskine eller endda brug af køkkenredskaber af metal (for at forlænge levetiden på dit kogegrej anbefaler vi dog at bruge mere skånsomme redskaber af træ eller silikone) Den specialhærdede non-stick overflade på WOLL har vist sig at være velegnet til sund madlavning med lidt eller intet fedt. Det er sikkert og PFOA-frit. De resulterende retter er så rige på vitaminer. Takket være dens varmebestandighed på op til 300 °C er den ikke kun velegnet til sarte fødevarer, men også til stegning ved høje temperaturer. Diamond Lite PRO kogegrej tåler også temperaturchok meget godt og kan endda opvarmes hurtigt uden brug af fedtstof. Takket være dens overlegne non-stick-egenskaber er den meget nem at rengøre.
Instruktioner fra WOLL om korrekt brug af redskaberne WOLL
WOLL-Profi-Guss kogegrej bliver meget hurtigt varmt, så det er vigtigt at holde den rigtige temperatur, når du steger.
Når du steger eller bager i fedtstof eller olie, skal du opvarme WOLL-Profi-Guss kogegrejet grundigt:
- Opvarm kortvarigt den tomme WOLL-Profi-Guss til højeste indstilling. Bunden af høj kvalitet varmer meget hurtigt og jævnt op.
- Skru ned til den ønskede temperatur i tide, og tilsæt fedtstof eller olie og bageingredienserne.
- Lav en test med en gryde: For at vide, om fedtet eller olien har den rette temperatur, skal du holde det tørre håndtag på en gryde af træ ned i fedtet. Hvis der dannes små bobler omkring den, er fedtet varmt nok. Du skal ikke begynde at ryge fra fedtet, for så begynder det at brænde.
Kogegrejet WOLL-Profi-Guss egner sig også perfekt til tilberedning af kød uden fedt, takket være non-stick-overfladen af høj kvalitet:
- Når du steger kød uden fedtstof, skal du opvarme dit WOLL-Profi-Guss kogegrej i ca. 2 1⁄2 minut på den højeste indstilling. Tjek, at gryden er varmet ordentligt op: med en våd finger kan du lade et par dråber vand falde ned i gryden - hvis dråberne "danser" på bunden, har gryden den rette temperatur; hvis de forsvinder med det samme, er WOLL-Profi-Guss allerede for varm.
- Du kan nu reducere varmetilførslen med omkring en tredjedel.
- Kødet skal have stuetemperatur, før det tilberedes.
- Læg nu kødet i WOLL-Profi-Guss-fadet - kødet vil klæbe lidt til det i starten.
- Når den løsner sig lidt fra bunden, vendes den om og steges fra den anden side.
- Steg eller bag derefter kødet, til det har den tilberedningsgrad, du foretrækker. Bloody: kødet yder ingen modstand, når man trykker på det; medium rare: let modstand; rare: kødet bøjer næsten ikke, når man trykker på det.
- Lad kødet hvile i ovnen ved 90 °C i ca. 5 minutter efter bagningen.
Additional parameters
Category: | Crepepande |
---|---|
Weight: | 1.45 kg |
Margin: | B |
K překladu: | CZ AUTO |
Kollektion: | WOLL Diamond Lite PRO |
Størrelse: | 26 cm |
Produkt type: | crepepande |
Stk. i et sæt: | 1 ks |
Produkt information: | Tåler opvaskemaskine |
Materiale: | Titanium |
Producent: | WOLL |
Margin-category: | A |
Be the first who will post an article to this item!
✓ Proslulá německá rodinná firma |
Inovativní pánve a nádobí z litého hliníku od německé společnosti Woll jsou mezi kuchaři proslulé pro svou vysokou kvalitu a odolnost. Od roku 1979 je značka vyrábí ve městě Saarbrucken v malém množství a výhradně ručně.
Již několik desetiletí patří pánve a nádobí německé rodinné firmy Woll mezi to nejlepší, co je na trhu k dostání. K výrobě používá značka inovativní technologii spočívající v pomalém ručním odlévání nejkvalitnějšího hliníku do forem. Díky tomu získávají produkty Woll vysokou odolnost a ideální parametry pro správné vedení tepla. Tímto způsobem výroby mimo jiné plní značka i svůj dlouhodobý cíl, neboť tak minimalizuje dopad produkce na životní prostředí. Vlajkovou lodí celého portfolia je jednoznačně luxusní nepřilnavá titanová pánev s revoluční odnímatelnou rukojetí, kterou můžete použít i v troubě.