Glasur dekorationsspadler

8 items total
Glasurspatel FKOFFICIUM 8 cm, de Buyer
203 kr –20 %
162 kr
DB423108
Glasurspatel FKOFFICIUM 9 cm, de Buyer
209 kr –27 %
152 kr
DB423109
Glasurspatel FKOFFICIUM 20 cm, de Buyer
277 kr –29 %
196 kr
DB423020
Glasurspatel FKOFFICIUM 20 cm, de Buyer
281 kr –27 %
204 kr
DB423120
Glasurspatel FKOFFICIUM 15 cm, de Buyer
240 kr –27 %
173 kr
DB423015
Glasurspatel PRO, Zwilling
Glasurspatel PRO, Zwilling
På lager (4 pcs)
254 kr
ZW37160028
Bagespatel 24 cm, de Buyer
65 kr –10 %
Bagespatel 24 cm, de Buyer
På lager (>5 pcs)
58 kr
DB489124N
Glasurspatel GOOD GRIPS 22 cm, sort, rustfrit stål, OXO OXO1248980

Glasur- og dekorationsspatler - gør din kage til et kunstværk

Hvad er en glasurspatel?

Glasurspatler bruges, som navnet antyder, mest til at sprede glasur, sprede fyld mellem kagelag og jævnt sprede smørcreme på kager, cupcakes og småkager. Glasur- og dekorationsspatler har som regel lange håndtag, der holder fingrene væk fra cremen eller glasuren, og de har som regel lange, smalle og lidt fleksible blade, der oftest er lavet af metal.

Din spatel skal ligge godt i hånden, og bladet skal være robust, men samtidig fleksibelt, så du får pæne, glatte kanter.

Blandt vores spatler til kagedekoration finder du også nogle bage- og dejskrabespatler, der hjælper dig med at røre dej og skrabe røreskåle.

Se vores udvalg af førsteklasses bagetilbehør fra pålidelige producenter som f.eks de Buyer eller Zwilling.

Hvad er den bedste type spatel til glasur på kagen?

En forskudt spatel er det rigtige værktøj til at få glasuren på toppen af din kage. Denne type spatel har et blad, der er fastgjort til et håndtag med en forskudt vinkel. Formen giver dig mere kontrol end en almindelig spatel, og vinklen skaber plads mellem din hånd og cremen, så du ikke ved et uheld kommer til at dyppe dine knoer i det lag, du arbejder på. Det vinklede blad er også nyttigt til at løfte maden ud af pander, forme eller bageplader.

Hvordan bruger jeg en dekorativ spatel?

  • Dyp spatlen i varmt vand, før du bruger den, så glasuren ikke klæber til den.
  • Brug den flade side af din glasurspatel til at lægge det første lag glasur på eller til at forsegle krummerne med, så du får en krummebelægning. Dette lag kan være ret tyndt. Sæt kagen i køleskabet i 30 minutter, efter at du har smuldret den.
  • Læg en klat glasur på toppen af kagens andet lag, og spred det ud, så det bliver en jævn overflade. Derefter dækker du kagens sider med glasur ved hjælp af din glasurspatel. Bliv ved, indtil hele kagen er dækket.

Hvordan vedligeholder jeg min glasurspatel?

  • Kør altid din spartel under varmt vand , før du bruger den, så glasuren ikke klæber til den.
  • Brug aldrig din glasur eller dekorationsspatel til andet end at dekorere dine kager. Undgå at bruge den til at åbne låg (for slet ikke at tale om dåser!), og undgå at slå kanten af klingen mod en hård overflade for at undgå at beskadige, flosse eller ridse klingen. Dette vil resultere i lag af glasur med et mønster, du aldrig ville ønske at opnå!
  • Vask din spatel i hånden, lige når du er færdig med at bruge den, og tør den med en blød klud.