Grøntsagsskrællere

39 items total
Grøntsagsskræller PRO, Zwilling
159 kr
ZW37160021
Grøntsagsskræller PROFI PLUS, Julienne, WMF
210 kr
WM1873546030
Grøntsagsskræller PRO, Zwilling
188 kr
ZW37160036
Grøntsagsskræller PROFI PLUS, krydsklinge, WMF
210 kr
WM1872616030
Grøntsagsskræller GREEN TOOL 14 cm, grøn, Eva Solo ES531512
Grøntsagsskræller PROFI PLUS, WMF
133 kr
WM1871396030
Grøntsagsskræller, dobbeltsidet, Victorinox
56 kr
VN50209
Grøntsagsskræller PROFI PLUS, drejelig, WMF
210 kr
WM1871556030
Grøntsagsskræller INGENIO, Tefal
76 kr
TEFK2071014
Grøntsagsskræller, rustfrit stål, Victorinox
148 kr
VN76074
Grøntsagsskræller MULTI-PEEL grøn, Joseph Joseph JS10107
Tomatskræller, rød, Victorinox
47 kr
VN760751
Tomatskræller, gul, Victorinox
47 kr
VN760758
Tomatskræller, lyserød, Victorinox
52 kr
VN760795
Grøntsagsskræller, rød, Victorinox
47 kr
VN76073
Tomatskræller, lyserød, Victorinox
47 kr
VN760755
Grøntsagsskræller, F.Dick
Grøntsagsskræller, F.Dick
På lager (>5 pcs)
47 kr
FDCK8252500
Citruskværn PROFI PLUS, WMF
Citruskværn PROFI PLUS, WMF
På lager (>5 pcs)
133 kr
WM1871436030
Grøntsagsskræller, rustfrit stål, Fissler
162 kr
FS00104001000
Grøntsagsskræller, sort, Victorinox
47 kr
VN760733
Tomatskræller, grøn, Victorinox
47 kr
VN760754
Grøntsagsskræller INGENIO, Tefal
76 kr
TEFK2071814
Up
More products

Grøntsagsskrællere - et must-have i dit køkken

Hvad er en grøntsagsskræller?

En grøntsagsskræller er et køkkenredskab, der bruges til at skrælle frugt og grøntsager. Den har et knivskarpt blad, der glider hen over grøntsagens overflade og skraber skindet af, mens det inderste kød bevares.

På Kulina tilbyder vi dig grøntsagsskrællere fra kendte mærker som Victorinox, WMF, og Joseph Joseph.

Hvad bruger man en grøntsagsskræller til?

Grøntsagsskrællere bruges ikke kun til at fjerne skrællen fra grøntsager som kartofler, gulerødder, aubergine, mang eller butternut squash.

De kan også bruges til at skære tynde skiver af chokolade eller ost og til at skære grøntsager i bånd, der kan bruges som grøntsagspasta eller i salater.

Almindelige grøntsager, der ofte skrælles, er kartofler, gulerødder, agurker, squash, æbler og pærer. Husk dog, at ikke alle grøntsager skal skrælles, og nogle, som rødbeder eller søde kartofler, kan være endnu mere næringsrige, når de tilberedes og spises med skræl.

Hvad er forskellen på Y-Pe og sideskrælleren?

En Y-skræller har fået sit navn fra den måde, den er formet på; den ligner bogstavet Y. Den har et langt, lige håndtag med et blad, der er let vinklet for enden. Bladet, som ofte er lavet af rustfrit stål, har en lige, skarp kant, der buer lidt mod enden. Da bladet let tilpasser sig produktets form, og den lille bøjning i enden hjælper med at fjerne eventuelle pletter eller øjne, er Y-skrællere fremragende til skrælning af grøntsager som kartofler og gulerødder.

Bladet på en sideskræller er derimod parallelt med håndtaget og skræller grøntsagerne fra siden. Bladet er ofte savtakket eller tandet, hvilket gør det perfekt til at skrælle grøntsager med hårdt skind som butternut squash eller græskar. Det kræver lidt flere kræfter at betjene den end en Y-peeler, da bladet er vinkelret på håndtaget, og det er sværere at navigere rundt i kurver.

Hvis du elsker at spise grøntsager, er du måske også interesseret i vores udvalg af rivejern og snittere, elektriske hakkere og makuleringsmaskiner og foodprocessorer.