Knive, Page 2

Hvor lang skal en kokkekniv være?

Vidste du, at den rigtige længde på en kokkekniv ikke kun har stor betydning for effektiviteten af d...

Skærekniv: den uundværlige hjælper til tilberedning af grøntsager

Den er ikke så ikonisk som en kokkekniv eller så stilfuld som en steakkniv, men den bør bestemt ikke...

Steakknive: Hvornår har du brug for dem, og hvilke skal du vælge?

Hvis du nogensinde har kæmpet med et stykke saftig bøf med en almindelig kniv, har du måske tænkt på...

WÜSTHOF knive: det bedste værktøj fra Solingen

Ekstremt skarpe, af høj kvalitet og usædvanligt holdbare - det er WÜSTHOF-knivene, som er blevet fre...

Instruktioner til knivslibning

Lad os starte med at afklare forskellen mellem slibning og skærpning. Vi sliber knive, når de er meg...

Stålknive: en uovertruffen skarphed

Hvis du overvejer at købe en kvalitetskniv, skal du vælge mellem en kniv fra .Rustfri, Damaskus ell...

Victorinox-knive - indbegrebet af schweizisk præcision

Kompromisløs kvalitet, præcist håndværk og tidløst design - det er de egenskaber, som det traditione...

WMF-knive: Tysk præcision i hver eneste detalje

Vidste du, at det tyske firma WMF var det første firma, der introducerede ?Trykkoger? Det var tilba...

Dellinger-knive: Tjekkisk håndværk inspireret af japansk tradition

Moderne design, topkvalitet og perfekt funktionalitet inspireret af den japanske knivkunst - det er ...

Udbeningsknive: hvorfor du har brug for dem, og hvordan du vælger de bedste

Det perfekte snit er ikke kun et spørgsmål om dygtighed, men også om at have det rigtige værktøj, og...