Tips og tricks
Sådan laver du lækre pandekager
- Hvis du er sikker på at fylde pandekagerne med et sødt fyld, kan du tilføje en spiseskefuld sukker. Men vær opmærksom på, at en sådan dej bliver hurtigere gylden, men den brænder også lettere på.
- Hvis du skal lave pandekager med salt fyld, kan du tilberede dem i saltet smør, eller du kan tilføje en knivspids .Salte mere, eller du kan tilføje urter til det.
- Pandekager kan også tilberedes i svinefedt eller olie eller på .Non-stick pander Helt fedtfri. Men husk, at smørret giver dem den ægte "franske crepes"-smag.
- Brug klaret smør, da det ikke brænder i modsætning til almindeligt smør.
- Det siges, at den første pandekage aldrig går galt, den brænder eller revner, når den vendes. Ofte skyldes det, at panden ikke er varm nok. Det kan undgås ved at bruge lidt mere fedtstof til den første stegning. Men så bliver pandekagen for fedtet, og det er heller ikke ideelt. Så lad være med at lave en rynke ud af den første pandekage, men hvis den anden pandekage revner, og du ikke kan vende den, så er problemet sandsynligvis dejens konsistens, så prøv at redde den ved at tilsætte et æg.
- Hvis du kan lide ekstra tynde pandekager, skal du tilsætte lidt mere mælk til dejen, end opskriften kræver.
- Hvis du har lavet flere pandekager, end du bruger, skal du lægge dem i .pladeLad dem køle af, dæk dem til, og opbevar dem i køleskabet. De kan holde sig i op til 3 dage. De færdige pandekager kan også fryses.