Stål:
Litium: Det er tungt, men samtidig meget holdbart, og frem for alt kan det opretholde en stabil høj temperatur i lang tid, hvilket er afgørende for tilberedning af bøffer og andet kød. Med stegepander i støbejern skal du tage højde for, at de kræver særlig vedligeholdelse. Find ud af det mere om støbejernspander.
Rustfrit stål: Bøfpanden i rustfrit stål er et godt valg for alle komfortable kokke, der kombinerer fordelene ved hurtig og jævn opvarmning, relativt nem rengøring og lav vedligeholdelse. Vil du vide mere mere om pander i rustfrit stål?
Ikke-klæbende overflader: Hvis du er fan af non-stick-overflader, kan du f.eks. vælge en stegepande i titanium. Den vil med garanti falde i god jord, fordi den er let og nem at rengøre, og de fleste producenter angiver endda, at den kan gå i opvaskemaskinen. Men sandheden er, at non-stick-pander ikke er egnede til at nå meget høje temperaturer, som er afgørende for at tilberede perfekte bøffer.Kend din vej til non-stick pander.
Hvorfor smager din hjemmelavede bøf ikke som den fra din yndlingsrestaurant? Hemmeligheden ligger måske i panden. Et saftigt indre og en perfekt skorpe? Den eneste måde at opnå det på er med den rigtige pande. De fleste professionelle kokke vil anbefale en pande af stål eller støbejern til bøffer. Vi forklarer hvorfor og ser på fordele og ulemper ved andre materialer.
De bedste stegepander ifølge vores kundeanmeldelser
- Størrelse: Valget af størrelse afhænger udelukkende af, hvor mange mennesker du skal lave mad til. Husk, at jo mindre gryden er, jo lettere bliver den, og jo lettere bliver den at rengøre og opbevare.
- Kompatibilitet: Glem ikke at tjekke, om stegepanden passer til din type kogeplade.
- Ribkant: Hvis du køber en grillpande til bøffer, vil den have typiske riller i bunden for at reducere risikoen for, at kødet hænger fast under tilberedningen.
Hvordan rengør man panden efter at have grillet bøffer?
Litium: Efter afkøling aftørres med køkkenrulle eller skrubbes med en stiv børste for at fjerne eventuelle madrester. Brug ikke rengøringsmidler. Tør derefter panden, og giv den olie.
Stål: Efter afkøling aftørres med et stykke køkkenrulle, og hvis det ikke er nok, rengøres med varmt vand og en blød svamp, så man undgår slibende materialer. Tør derefter, og du kan gnide med olie.
Rustfrit stål: Efter afkøling skal du fjerne større madrester og derefter vaske med varmt vand og lidt opvaskemiddel på en blød svamp. Tør til sidst grundigt.
Non-stick overflade: Brug en blød svamp og et mildt rengøringsmiddel, eller sæt den i opvaskemaskinen. Undgå alle slibende rengøringsmidler. Tør grundigt.
Følg altid producentens anvisninger, når du rengør din stegepande.
Berømte bøfpander .De Køber Kulstofstål er franske klassikere, der holder i generationer.
Stegepander WMFIsær PROFI RESIST-serien kombinerer førsteklasses tysk kvalitet, innovativt design og lang levetid.
Fransk støbejernsgigant Støv
Den kan klare selv de mest krævende madlavningsopgaver og er helt ideel til dem, der leder efter en bøfpande for livet.
- Gennemstegt: 2-3 minutter på hver side.
- Medium stegt: 3-4 minutter på hver side.
- Medium: 4-5 minutter på hver side.
- Gennemstegt: 5 minutter eller mere på hver side.