Hvad er der i den wok, som alle har? Det ved vi godt. Han er simpelthen en superhelt i køkkenet. Den varmer op til den højeste temperatur på ingen tid, så du kan tilberede retter med uimodståelig smag og aroma på ingen tid, samtidig med at du bevarer flest mulige vitaminer og mineraler. Nu skal du bare vælge den rette.Den bedste wok til dit formål og se, hvad du kan lave på den.
5 grunde til at købe en wok
- Hurtig tilberedning af mad - inden for 10 minutter kan du have mad på din tallerken.
- Sund madlavning - takket være den korte varmebehandling bevarer ingredienserne deres vitaminer og andre ernæringsmæssigt værdifulde stoffer.
- Alsidighed - Ud over hurtig stegning kan du også lave mad i wokken, og hvis du bruger låget, kan du også stege.
- Wok hei - dette er den autentiske kombination af smag og aroma, som kun en wok kan tilføre en ret.
- Bredt udvalg af materialer - du kan vælge præcis den wok, der passer til dine behov. Hvis du vælger en pande af stål eller støbejern, vil du sandsynligvis kunne give den videre til næste generation.