Hulskeer

Vis filtre
Vis filtre
Sorter efter
15 varer i alt
Dørslagsske PROFI PLUS, WMF
211 kr
WM1871976030
Dørslagsske PROFI PLUS 11 cm, WMF
211 kr
WM1871026030
Hulske GREEN TOOLS 29 cm, grøn, plast, Eva Solo
156 kr
ES531543
Si-ske DAILY 29 cm, sølv, Nicolas Vahé
52 kr
NV160670013
Dørslagsske B BOIS, træskaft, de Buyer
201 kr
DB270104
215615 derovana lzice nordic kitchen 29 cm hneda bambus eva solo
227 kr
ES530474
Perforeret ske B BOIS, de Buyer
201 kr
DB270100
Huløse ORIGINAL PROFI 33 cm, sølv, rustfrit stål, Fissler
Outlet –15 %
260 kr
307 kr
FS084008140000
Sigteske GOOD GRIPS 38 cm, sort, rustfrit stål, OXO
197 kr
OXO11338200
Hulske GOOD GRIPS 33 cm, grå, silikone, OXO
114 kr
OXO11281600
Hulske 31 cm, brun, silikone, Staub
149 kr
ST405031000
Hulske STEEL 30 cm, sølv, rustfrit stål, OXO
130 kr
OXO59291
Hulske STEEL 32 cm, sølv, rustfrit stål, OXO
140 kr
OXO3120200
Huløse ORIGINAL PROFI 33 cm, mesh, sølv, rustfrit stål, Fissler FS084008150000
Hulske STEEL 28 cm, sølv, rustfrit stål, OXO
154 kr
OXO3120900

Hulskeer - Stegning med bekvemmelighed

Hvad bruges skeer med slids til?

Skeer med slidser er køkkenredskaber, der har slidser eller huller i skålen, hvilket adskiller dem fra almindelige skeer eller røreskeer. Hulskeer kan bruges til en række kulinariske opgaver, f.eks

  • at si madrester fra væske (bouillon, kogende vand, sovs osv.) Derfor kaldes de dørslagsskeer
  • stegning - stegning af mad i dyb, varm olie
  • at dræne pasta - hvis du vil dræne pasta fra kogende vand, kan du bruge en hulske til at samle pastaen op, mens du lader det varme vand løbe væk

På Kulina tilbyder vi et udvalg af hul- og dørslagsskeer, der er perfekte til at dræne tykkere eller tyndere saucer fra førende producenter som de Buyer og WMF.

Hvad er forskellen på en hulske og en perforeret serveringsske?

En perforeret serveringsske og en slidset serveringsske er begge typer skeer, der bruges til at dræne eller servere mad, men de adskiller sig med hensyn til deres design og funktion. Forskellen ligger grundlæggende i størrelsen og formen på deres åbninger eller huller.

En hulske har større huller, som gør det muligt for tykkere saucer og mindre madpartikler at løbe væk, når den bruges til servering. En perforeret serveringsske har mindre huller til at dræne overskydende saft, sirup eller vand.

Sørg også for at tjekke vores udvalg af køkkenredskabssæt og dørslag og sier for at få de bedste resultater af dine kulinariske eksperimenter.