Hulskeer
Hulskeer - Stegning med bekvemmelighed
Hvad bruges skeer med slids til?
Skeer med slidser er køkkenredskaber, der har slidser eller huller i skålen, hvilket adskiller dem fra almindelige skeer eller røreskeer. Hulskeer kan bruges til en række kulinariske opgaver, f.eks
- at si madrester fra væske (bouillon, kogende vand, sovs osv.) Derfor kaldes de dørslagsskeer
- stegning - stegning af mad i dyb, varm olie
- at dræne pasta - hvis du vil dræne pasta fra kogende vand, kan du bruge en hulske til at samle pastaen op, mens du lader det varme vand løbe væk
På Kulina tilbyder vi et udvalg af hul- og dørslagsskeer, der er perfekte til at dræne tykkere eller tyndere saucer fra førende producenter som de Buyer og WMF.
Hvad er forskellen på en hulske og en perforeret serveringsske?
En perforeret serveringsske og en slidset serveringsske er begge typer skeer, der bruges til at dræne eller servere mad, men de adskiller sig med hensyn til deres design og funktion. Forskellen ligger grundlæggende i størrelsen og formen på deres åbninger eller huller.
En hulske har større huller, som gør det muligt for tykkere saucer og mindre madpartikler at løbe væk, når den bruges til servering. En perforeret serveringsske har mindre huller til at dræne overskydende saft, sirup eller vand.
Sørg også for at tjekke vores udvalg af køkkenredskabssæt og dørslag og sier for at få de bedste resultater af dine kulinariske eksperimenter.