Hvidløgspresser

2 items total

Hvidløgspresser - nemmere tilberedning af hvidløg

Hvad er en hvidløgspresser?

En hvidløgspresser bruges til at presse rå hvidløg gennem bittesmå porer for at lave hakket hvidløg. Med en hvidløgspresser kan du spare en masse tid i stedet for at skulle hakke hvert hvidløgsfed omhyggeligt med en kniv.

Du kan vælge mellem en række hvidløgspressere af høj kvalitet, der er tilgængelige på vores hjemmeside fra velrenommerede producenter som f.eks WMF eller Joseph Joseph.

Hvad er det bedste materiale til en hvidløgspresser?

Det ideelle materiale til hvidløgspressere afhænger generelt af personlige valg, og hvad du leder efter i en hvidløgspresser. Følgende liste over typiske materialer til hvidløgspresser sammen med nogle af deres fordele:

Rustfrit stål: Rustfrit stål er et foretrukket materiale til hvidløgspressere på grund af dets styrke, enkle rengøring og mangel på fødevarereaktioner. Den er også rustbestandig og tåler opvaskemaskine.

Aluminium: Aluminium er ikke-reaktivt med fødevarer, let og rustbestandigt. Det kan anodiseres for øget holdbarhed og er ofte billigere end rustfrit stål.

Af plast: Hvidløgspressere i plast er lette og typisk billigere end andre materialer. De fås i mange forskellige farver og er meget nemme at rengøre.

Virker hvidløgspressere egentlig?

Ja, en hvidløgspresser gør alt arbejdet for dig. Den presser rå hvidløg gennem bittesmå porer for at producere hakket hvidløg. Hvidløgsfed behøver ikke engang at blive skrællet, før de knuses i en hvidløgspresser.

Er det bedre at hakke hvidløg eller bruge en hvidløgspresser?

Svaret på dette spørgsmål afhænger af dine særlige præferencer og den ret, du tilbereder.

Når du hakker eller skærer hvidløg med en kniv, f.eks. en kokkekniv eller en Santoku-kniv, kan du regulere størrelsen på stykkerne og tilføje tekstur til din ret, hvilket er en fordel. Du kan også forbedre dine knivfærdigheder ved at hakke hvidløg manuelt.

På den anden side er det hurtigere og nemmere at bruge en hvidløgspresser (især hvis du bruger mange hvidløg), og det giver en finere fars, der kan bruges mere ensartet i en opskrift. Hvis du tilbereder en sauce eller et smørepålæg eller ønsker en mere afdæmpet hvidløgssmag, kan dette være utroligt nyttigt.

Og hvis du ikke kan lide lugten af hvidløg på dine hænder, kan du også tjekke vores samling af håndlugtfjernere med sæbe i rustfrit stål.