odpocet
4 dage
9 timer
50 minutter
2 sekunder

Japanske knive

Vis filtre
Vis filtre
Sorter efter
83 varer i alt
Japansk Santoku kniv 5000MCD 67 18 cm, ahorn, Miyabi
4 045 kr
MB34404181
Japansk Nakiri kniv 5000MCD 17 cm, Miyabi
3 790 kr
MB34375171
Japansk SANTOKU kniv 5000FCD 18 cm, Miyabi
1 991 kr
MB34684181
Japansk Santoku kniv 7000D 18 cm, Miyabi
2 022 kr
MB34544181
Kokkekniv BLUE CHEF KIRITSUKE 20,5 cm, Dellinger
981 kr
DNGRKH164
Japansk kødkniv GYUTOH 5000FCD 16 cm, Miyabi
1 733 kr
MB34681161
Japansk kødkniv GYUTOH 5000MCD 67 24 cm, ahorn, Miyabi
4 335 kr
MB34401241
Japansk kniv SHOTOH 5000FCD 9 cm, MIYABI
1 120 kr
MB34680091
Japansk tanto kniv RED SPIRIT 21 cm, F.Dick
817 kr
FDCK8175321
Japansk grøntsagskniv SHOTOH 7000D 13 cm, Miyabi
1 350 kr
MB34542131
Kokkekniv RED CHEF KIRITSUKE 20,5 cm, Dellinger
998 kr
DNGRKH165
Japansk kløvekniv NAKIRI 4000FC 17 cm, Miyabi
1 414 kr
MB33952171
Kokkekniv BROWN CHEF KIRITSUKE 20,5 cm, Dellinger
998 kr
DNGRKH167
Serbisk køkkenkniv VG-10 ZED ONE 19,5 cm, Dellinger
1 990 kr
DNGRSXLKH35
Kokkekniv BBQ MAX SANDVIK GREEN NORTHERN SUN 21 cm,Dellinger DNGRKH173
Japansk kniv CHAI DAO DAMASCUS 16 cm, brun, Güde
17 868 kr
GUDEDA774216
Japansk kokkekniv SAKIMARU 27 cm, palisander, Dellinger
1 447 kr
DNGRXZF270
Japansk kniv GYUTO/CHEF KANETSUNE TSUCHIME 18 cm, brun, Dellinger DNGRKC951
Japansk Shotoh kniv 5000MCD 67 13 cm, ahorn, Miyabi
3 043 kr
MB34400131
Grøntsagskniv NAKIRI 17 cm, Dellinger
249 kr
DNGRSXLPO2500200
Japansk kødkniv GYUTOH 4000FC 20 cm, Miyabi
1 414 kr
MB33951201
Santoku kniv 6000MCT 18 cm, Miyabi
2 477 kr
MB34074181
Japansk Santoku kniv 17 cm, Victorinox
678 kr
VN6852017G
Up
Flere produkter

Japanske knive - skarpe som et sværd

Hvad er knive i japansk stil?

Japanske knive har et langt og tyndt blad med en spids spids og blev oprindeligt brugt til at skære tynde skiver af rå fisk og tilberede sushi. De er lettere, føles mere afbalancerede i hånden og er perfekte til præcisionsopgaver. De er lavet af hårdere og tyndere stål - rustfrit stål eller hagane, som er den samme slags stål, der bruges til at lave japanske sværd. Håndtagene på japanske knive er lavet af hårdt træ.

Hvad bruges japanske knive til?

Japanske knive - på grund af deres lange, tynde blade - kan bruges til at skære fisk eller store stykker kød (især til bøffer). Der findes mange typer af specifikke japanske knive (såsom Gyutou, Yanagi, Usuba eller Deba), som kan bruges til alle præcisionsopgaver fra udbening af kylling til filetering af fisk og tynde skiver af enhver grøntsag.

På Kulina finder du japanske kvalitetsknive fremstillet af pålidelige mærker såsom Dellinger eller MIYABI. Du kan også vælge smedede japanske knive af det hollandske mærke Forged eller tjekke vores bedst sælgende japanske knive her.

Hvordan sliber man en japansk kniv?

Japanske knive kan være tveæggede eller enæggede (traditionelle). De er lavet af hårdt stål, som faktisk er lettere at slibe end blødt stål, der bruges til vestlige knive. For at kunne slibe din japanske kniv skal du bruge en slibesten. Du kan også tage din kniv med til en specialist.

Hvordan passer man på sin japanske kniv?

Japanske knive er noget af en investering, så hvis du vil have din japanske kniv til at holde i evigheder, skal du sørge for at følge disse enkle regler for rengøring og opbevaring af dine knive:

  • knive tåler ofte opvaskemaskine, men vi anbefaler, at du rengør din kniv i hånden, da opvaskemidler kan beskadige overfladen på et stålblad
  • hvis en kniv har et træskaft, må den ikke komme i opvaskemaskinen
  • for at forhindre, at træhåndtag bliver tørre, skal du jævnligt smøre dem med linolie eller bivoks
  • når du skærer med en japansk kniv, må du ikke skære direkte på hårde overflader som en bordplade af sten, en vask af rustfrit stål, en tallerken eller på skærebrætter af glas, keramik, bambus eller andre hårde materialer. Skærebræt i blød plast er det bedste
  • opbevar din kniv separat, så knivene ikke bliver sløve. Brug en knivblok eller et etui til knive.
  • slib din kniv regelmæssigt