Japanske knive

49 items total
Japansk kødkniv GYUTOH 5000FCD 20 cm, Miyabi
1 991 kr
MB34681201
Japansk Nakiri kniv 5000MCD 17 cm, Miyabi
3 948 kr
MB34375171
Japansk Santoku kniv 5000MCD 18 cm, Miyabi
3 948 kr
MB34374181
Japansk Santoku kniv 7000D 18 cm, Miyabi
2 022 kr
MB34544181
Japansk skiveskærerkniv SUJIHIKI 5000FCD 24 cm, Miyabi MB34680241
Japansk udskæringskniv SUJIHIKI 6000MCT 24 cm, Miyabi MB34078241
Japansk SANTOKU kniv 5000FCD 18 cm, Miyabi
1 991 kr
MB34684181
Japansk skærekniv CHUTOH 5000MCD 16 cm, Miyabi
3 149 kr
MB34372161
Japansk kødkniv GYUTOH 7000D 20 cm, Miyabi
2 022 kr
MB34543201
Japansk kødkniv GYUTOH 7000D 24 cm, MIYABI
2 462 kr
MB34543241
Japansk kødkniv GYUTOH 24 cm, 4000FC, MIYABI
1 511 kr
MB33951241
Japansk kødkniv GYUTOH 5000MCD 24 cm, Miyabi
4 148 kr
MB34373241
Japansk grøntsagskniv SHOTOH 5000MCD 14 cm, Miyabi
3 043 kr
MB34381141
Japansk kniv NAKIRI 5000FCD 17 cm, Miyabi
1 991 kr
MB34685171
Japansk kødkniv GYUTOH 6000MCT, 16 cm, MIYABI
2 021 kr
MB34073161
Japansk skærekniv SUJIHIKI 5000MCD 67 24 cm, ahorn, Miyabi MB34400241
Santoku kniv 6000MCT 18 cm, Miyabi
2 477 kr
MB34074181
Japansk kødkniv GYUTOH 5000FCD 24 cm, Miyabi
2 288 kr
MB34681241
Japansk kniv GOURMET 17 cm, Wüsthof
661 kr
WU1035046017
Japansk kniv CLASSIC 17 cm, Wüsthof
832 kr
WU1030131217
Japansk kødkniv GYUTOH 4000FC 20 cm, Miyabi
1 414 kr
MB33951201
Japansk kødkniv GYUTOH 5000MCD 67 20 cm, ahorn, Miyabi MB34401201
Japansk kløvekniv NAKIRI 4000FC 17 cm, Miyabi
1 414 kr –27 %
1 022 kr
MB33952171
Up
More products

Japanske knive - skarpe som et sværd

Hvad er knive i japansk stil?

Japanske knive har et langt og tyndt blad med en spids spids og blev oprindeligt brugt til at skære tynde skiver af rå fisk og tilberede sushi. De er lettere, føles mere afbalancerede i hånden og er perfekte til præcisionsopgaver. De er lavet af hårdere og tyndere stål - rustfrit stål eller hagane, som er den samme slags stål, der bruges til at lave japanske sværd. Håndtagene på japanske knive er lavet af hårdt træ.

Hvad bruges japanske knive til?

Japanske knive - på grund af deres lange, tynde blade - kan bruges til at skære fisk eller store stykker kød (især til bøffer). Der findes mange typer af specifikke japanske knive (såsom Gyutou, Yanagi, Usuba eller Deba), som kan bruges til alle præcisionsopgaver fra udbening af kylling til filetering af fisk og tynde skiver af enhver grøntsag.

På Kulina finder du japanske kvalitetsknive fremstillet af pålidelige mærker såsom Dellinger eller MIYABI. Du kan også vælge smedede japanske knive af det hollandske mærke Forged eller tjekke vores bedst sælgende japanske knive her.

Hvordan sliber man en japansk kniv?

Japanske knive kan være tveæggede eller enæggede (traditionelle). De er lavet af hårdt stål, som faktisk er lettere at slibe end blødt stål, der bruges til vestlige knive. For at kunne slibe din japanske kniv skal du bruge en slibesten. Du kan også tage din kniv med til en specialist.

Hvordan passer man på sin japanske kniv?

Japanske knive er noget af en investering, så hvis du vil have din japanske kniv til at holde i evigheder, skal du sørge for at følge disse enkle regler for rengøring og opbevaring af dine knive:

  • knive tåler ofte opvaskemaskine, men vi anbefaler, at du rengør din kniv i hånden, da opvaskemidler kan beskadige overfladen på et stålblad
  • hvis en kniv har et træskaft, må den ikke komme i opvaskemaskinen
  • for at forhindre, at træhåndtag bliver tørre, skal du jævnligt smøre dem med linolie eller bivoks
  • når du skærer med en japansk kniv, må du ikke skære direkte på hårde overflader som en bordplade af sten, en vask af rustfrit stål, en tallerken eller på skærebrætter af glas, keramik, bambus eller andre hårde materialer. Skærebræt i blød plast er det bedste
  • opbevar din kniv separat, så knivene ikke bliver sløve. Brug en knivblok eller et etui til knive.
  • slib din kniv regelmæssigt