odpocet
2 dage
14 timer
27 minutter
43 sekunder

Japanske knive

Vis filtre
Vis filtre
Sorter efter
17 varer i alt
Damaskusstål Ryd filtre
217235 kucharsky nuz sok cocobolo white damascus 21 cm hneda dellinger
Ny inspiration –20 %
706 kr
883 kr
Promo
DNGRDCKBJCH8
Kokkekniv BLUE CHEF KIRITSUKE 20,5 cm, Dellinger
–20 %
784 kr
981 kr
Promo
DNGRKH164
Kokkekniv BROWN CHEF KIRITSUKE 20,5 cm, Dellinger
–20 %
798 kr
998 kr
Promo
DNGRKH167
210451 japonsky nuz gyuto harukaze professional 20 cm cerna dellinger
–20 %
998 kr
1 248 kr
Promo
DNGR8594195884092
Serbisk køkkenkniv VG-10 ZED ONE 19,5 cm, Dellinger
–20 %
1 592 kr
1 990 kr
Promo
DNGRSXLKH35
Kokkekniv CHEF MANMOSU 23 cm, Dellinger
–20 %
1 123 kr
1 404 kr
Promo
DNGRSXLKH108
Kokkekniv GOLD CHEF KIRITSUKE 20,5 cm, Dellinger
–20 %
798 kr
998 kr
Promo
DNGRKH166
Kokkekniv RED CHEF KIRITSUKE 20,5 cm, Dellinger
–20 %
798 kr
998 kr
Promo
DNGRKH165
Japansk kokkekniv KANETSUGU MIYABI ISSHIN 21 cm, Dellinger
–20 %
389 kr
487 kr
Promo
DNGRSXL2005
177767 2 japonsky nuz bread samurai 19 5 cm na pecivo dellinger
–20 %
699 kr
874 kr
Promo
DNGRSXLKHP8B
Japansk kokkekniv PETTY 15 cm, Dellinger
–20 %
1 397 kr
1 747 kr
Promo
DNGRSXL9302
Kokkekniv SAMURAI 20 cm, Dellinger
–20 %
824 kr
1 030 kr
Promo
DNGRSXLKHP8
Grøntsagskniv SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS 17 cm, Dellinger
–20 %
724 kr
905 kr
Promo
DNGRKHOK7C
Skærekniv KITA NORTH DAMASCUS 20,5 cm, Dellinger
–20 %
798 kr
998 kr
Promo
DNGRSXLKH134
Japansk kokkekniv SAKIMARU 27 cm, palisander, Dellinger
1 447 kr
DNGRXZF270
Japansk kokkekniv SUJIHIKI 24 cm, Dellinger
–20 %
2 221 kr
2 777 kr
Promo
DNGRSXL9309
Japansk kniv CHAI DAO DAMASCUS 16 cm, brun, Güde
–15 %
15 187 kr
17 868 kr
Promo
GUDEDA774216

Japanske knive - skarpe som et sværd

Hvad er knive i japansk stil?

Japanske knive har et langt og tyndt blad med en spids spids og blev oprindeligt brugt til at skære tynde skiver af rå fisk og tilberede sushi. De er lettere, føles mere afbalancerede i hånden og er perfekte til præcisionsopgaver. De er lavet af hårdere og tyndere stål - rustfrit stål eller hagane, som er den samme slags stål, der bruges til at lave japanske sværd. Håndtagene på japanske knive er lavet af hårdt træ.

Hvad bruges japanske knive til?

Japanske knive - på grund af deres lange, tynde blade - kan bruges til at skære fisk eller store stykker kød (især til bøffer). Der findes mange typer af specifikke japanske knive (såsom Gyutou, Yanagi, Usuba eller Deba), som kan bruges til alle præcisionsopgaver fra udbening af kylling til filetering af fisk og tynde skiver af enhver grøntsag.

På Kulina finder du japanske kvalitetsknive fremstillet af pålidelige mærker såsom Dellinger eller MIYABI. Du kan også vælge smedede japanske knive af det hollandske mærke Forged eller tjekke vores bedst sælgende japanske knive her.

Hvordan sliber man en japansk kniv?

Japanske knive kan være tveæggede eller enæggede (traditionelle). De er lavet af hårdt stål, som faktisk er lettere at slibe end blødt stål, der bruges til vestlige knive. For at kunne slibe din japanske kniv skal du bruge en slibesten. Du kan også tage din kniv med til en specialist.

Hvordan passer man på sin japanske kniv?

Japanske knive er noget af en investering, så hvis du vil have din japanske kniv til at holde i evigheder, skal du sørge for at følge disse enkle regler for rengøring og opbevaring af dine knive:

  • knive tåler ofte opvaskemaskine, men vi anbefaler, at du rengør din kniv i hånden, da opvaskemidler kan beskadige overfladen på et stålblad
  • hvis en kniv har et træskaft, må den ikke komme i opvaskemaskinen
  • for at forhindre, at træhåndtag bliver tørre, skal du jævnligt smøre dem med linolie eller bivoks
  • når du skærer med en japansk kniv, må du ikke skære direkte på hårde overflader som en bordplade af sten, en vask af rustfrit stål, en tallerken eller på skærebrætter af glas, keramik, bambus eller andre hårde materialer. Skærebræt i blød plast er det bedste
  • opbevar din kniv separat, så knivene ikke bliver sløve. Brug en knivblok eller et etui til knive.
  • slib din kniv regelmæssigt