odpocet
1 dag
23 timer
50 minutter
43 sekunder

Japanske knive

Vis filtre
Vis filtre
Sorter efter
72 varer i alt
Japansk kniv GOURMET 17 cm, Wüsthof
653 kr
WU1035046017
Japansk kødkniv GYUTOH 5000FCD 16 cm, Miyabi
1 733 kr
MB34681161
Japansk Santoku kniv 5000MCD 67 18 cm, ahorn, Miyabi
4 045 kr
MB34404181
Japansk udskæringskniv SUJIHIKI 5000MCD 24 cm, Miyabi
3 790 kr
MB34378241
Japansk kødkniv GYUTOH 5000MCD 24 cm, Miyabi
4 148 kr
MB34373241
Japansk SANTOKU kniv 5000FCD 18 cm, Miyabi
1 991 kr
MB34684181
Japansk grøntsagskniv OLIVE 17,5 cm, oliventræskaft, Forged FORGEDSDV305256
Kokkekniv CHEF MANMOSU 23 cm, Dellinger
1 404 kr
DNGRSXLKH108
Japansk skærekniv SUJIHIKI 4000FC 24 cm, Miyabi
1 511 kr
MB33950241
Japansk kniv RESIN FUTURE 15 cm, rød, Dellinger
567 kr
DNGRH192
Grøntsagskniv NAKIRI 17 cm, Dellinger
249 kr
DNGRSXLPO2500200
Japansk kokkekniv KANETSUGU MIYABI ISSHIN 21 cm, Dellinger DNGRSXL2005
Nakiri kniv GOURMET 17 cm, Zwilling
531 kr
ZW36129171
Kokkekniv BLUE CHEF KIRITSUKE 20,5 cm, Dellinger
981 kr
DNGRKH164
Japansk grøntsagskniv SHOTOH 5000FCD 13 cm, Miyabi
1 370 kr
MB34680131
Japansk tanto kniv RED SPIRIT 21 cm, F.Dick
817 kr
FDCK8175321
Japansk kløvekniv NAKIRI 4000FC 17 cm, Miyabi
1 414 kr
MB33952171
Japansk grøntsagskniv SHOTOH 7000D 13 cm, Miyabi
1 350 kr
MB34542131
Kokkekniv BROWN CHEF KIRITSUKE 20,5 cm, Dellinger
998 kr
DNGRKH167
Japansk kødkniv GYUTOH 5000FCD 20 cm, Miyabi
1 991 kr
MB34681201
Japansk kniv NAKIRI 5000FCD 17 cm, Miyabi
1 991 kr
MB34685171
Grøntsagskniv SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS 17 cm, Dellinger DNGRKHOK7C
Japansk kødkniv GYUTOH 4000FC 20 cm, Miyabi
1 414 kr
MB33951201
Up
Flere produkter

Japanske knive: En kombination af tradition og præcision

Japanske knive er værdsat over hele verden for deres enestående skarphed, lethed og æstetiske design. Deres fremstilling er baseret på en lang tradition for smedekunst, som har udviklet sig i Japan gennem århundreder. Disse knive er designet til at give maksimal præcision og effektivitet ved udskæring, hvilket gør dem til uundværlige redskaber i ethvert køkken.

Læs også

Egenskaber ved japanske knive

  • Skarphed – takket være brugen af hårdere stål opnår japanske knive enestående skarphed, hvilket muliggør præcisionsskæring.
  • Lethed – tyndere blade og ergonomiske håndtag sikrer nem håndtering og mindre træthed ved langvarig brug.
  • Æstetik – ofte er de fremstillet af damaskusstål, hvilket giver et meget stilfuldt udseende, eller de er dekoreret med traditionelle japanske smedeteknikker, hvilket gør japanske knive ikke kun til funktionelle redskaber, men også til kunstværker.

Topmærker inden for japanske knive

Når du vælger en japansk kniv, er det vigtigt at fokusere på velrenommerede mærker, der kombinerer traditionelt håndværk med moderne teknologier:

  • Dellinger – dette mærke tilbyder et bredt udvalg af knive, der er inspireret af japansk kultur. Deres knive er af høj kvalitet, skarpe og holdbare, hvilket gør dem ideelle til både professionelle kokke og madentusiaster.
  • Miyabi – en virksomhed, der kombinerer tysk ingeniørkunst med japansk håndværkstradition. Miyabi-knive er kendt for deres enestående skarphed, præcision og æstetiske design.
  • Yaxell – en japansk producent med en lang tradition, hvis knive er populære blandt professionelle kokke i hele verden. Yaxell kombinerer traditionelle smedeteknikker med moderne materialer, hvilket sikrer høj kvalitet og ydeevne for deres knive.

Tips til valg af en japansk kniv

  • Type kniv – overvej, hvad du oftest vil bruge kniven til (f.eks. Santoku til alsidig brug, Nakiri til grøntsagsskæring).
  • Bladmateriale – vælg knive af høj kvalitet, der sikrer lang levetid og nem slibning.
  • Håndtag – et ergonomisk design og et håndtag af høj kvalitet sikrer et behageligt greb og sikker håndtering.

En investering i en japansk kvalitetskniv betaler sig ikke kun i forhold til funktionalitet, men også æstetik og lang levetid. Med disse knive bliver madlavningen en fornøjelse, og du kan opnå professionelle resultater i dit køkken.