Kageforme

17 items total
Tærtefad 28 cm, fløde, Emile Henry
334 kr
EH026028
Kageform DELIBAKE J1640574 36 x 24 cm, Tefal
224 kr
TEFJ1640574
Kageform BEEHIVE, til 6 minikager, guld Nordic Ware NW90777
Kageform FROZEN SNOWFLAKE, sølv, Nordic Ware
403 kr
NW88248
Tærteform 15 × 36 cm, creme, ler, Emile Henry
334 kr
EH026034
Kageform 24 cm, hvid, keramik, Staub
276 kr
ST405111660
kageformesæt, 3 pc, stål, de Buyer
568 kr
DB471303
Kageform 24 cm, blå, keramik, Staub
276 kr
ST405111650
Springform GOLD ELEGANCE FIORELLA 26 cm, bronze, stål, Guardini GD70526GEGNAM
Kageform SILVER ELEGANCE 24 x 24 cm, sort, stål, Guardini GD74524SEGNAM
Springform GOLD ELEGANCE 28 cm, bronze, stål, Guardini GD71028FPGEGNAM
Rund bageform XBAKE 26 cm, blå, stål, Guardini
141 kr
GD10426PBSGNAM
Rund kageform XBAKE 28 cm, blå, stål, Guardini
141 kr
GD11028FPPBSGNAM
Dessertform HEART, rød, silikone, Lékué
108 kr
LKE0621508R01M022

Bageforme - et must-have for alle med en sød tand

Hvilke typer kageforme findes der på Kulina?

En kageform af høj kvalitet er det halve arbejde, når der skal bages en god kage til fødselsdagsfesten eller lørdagsmiddagen. Hvorfor er det sådan? Kageforme af førsteklasses kvalitet leder varmen jævnt, så kagen bliver perfekt bagt. De har også non-stick belægninger, der gør det nemt at tage kagen ud af formen.

Bageforme, der tilbydes på Kulina, er fremstillet af mærker, der er specialiseret i bagning, f.eks de Buyer, Lekue, Nordic Ware og Revol. Deres bagetilbehør garanterer succes og er fremstillet af forskellige materialer som aluminium, stål, silikone, keramik eller emaljeret metal. Valget af materiale afhænger af dine præferencer og den type kage, du ønsker at bage. Og hvilke kager kan man købe med Kulina's bageforme?

Bageforme, der er tilgængelige på Kulina, omfatter:

Hvordan gør man sine bageforme klar til brug?

Selv om din bageform har en non-stick belægning, kan det være nyttigt at forberede dine kageforme, før du lægger dejen i formen. Der er to enkle procedurer til at forberede din kageform.

  • Smør panden med fedtstof

Det er den mest populære metode til at give dine kageforme en glat overflade, der ikke klistrer. Du kan smøre din pande med smør og rasp.

  • Brug bagepapir

Denne teknik kan være med til at sikre, at din kage glider ud af formen efter bagning uden at sidde fast på formen.