odpocet
6 dage
5 timer
11 minutter
13 sekunder

Kageservere

Vis filtre
Vis filtre
Sorter efter
7 varer i alt
1 ks - 1 ksRyd filtre
Kageserveringsbestiksæt NUOVA,sæt med 2 stk, WMF
–20 %
144 kr
180 kr
Promo
WM1291516040
Dessert bestiksæt NUOVA, sæt med 13 stk, WMF
–20 %
281 kr
352 kr
Promo
WM1291376040
Køkkendrejer FKOFFICIUM, perforeret, de Buyer
Outlet –20 %
224 kr
281 kr
Promo
DB423601
Kageserver DAILY 25 cm, Nicolas Vahé
–19 %
42 kr
52 kr
Promo
NV160670017
Kageserver NUOVA, WMF
–20 %
Kageserver NUOVA, WMF
På lager >5 pcs
68 kr
86 kr
Promo
WM1291486040
Kageserver 27 cm, sølv, rustfrit stål, Eva Solo
–20 %
187 kr
234 kr
Promo
ES551797
Kageserver B BOIS, de Buyer
–20 %
160 kr
201 kr
Promo
DB270108

Cake Servers - server dine kager som en dronning

Hvad er en kageserver?

En kagespade er en type serveringsbestik, der bruges til at servere og nogle gange også skære kager. Den har et håndtag og et trekantet blad, der er placeret lidt lavere end håndtaget. Denne form gør det lettere for brugeren at skubbe bladet ind under et stykke kage og løfte det op.

En kagespade er normalt lavet af rustfrit stål, nogle gange også af forgyldt sølv, træ eller plast. Hvis du køber et helt sæt med bestik, kan du også finde en kagespade i det, da det er et af de vigtigste serveringsredskaber til dit bord.

Hvad kan man bruge en kageserver til?

Kagespader kan ikke kun bruges til at servere kager fra et kagefad til en kagetallerken, men også til at øse kagestykker ud af en bageform, til at servere tærter, lasagne eller fisk.

Kagespader findes i mange forskellige designs, mønstre og størrelser, og på Kulina finder du nogle flotte spader fra mærker som WMF eller Zwilling.

Hvordan skærer man nemt og elegant sin kage?

Hvis du vil skære og servere din hjemmebagte kage, skal du sørge for at bruge en skarp kniv til at skære den først. Du kan skære din kage med en kokkekniv eller bruge en særlig konditorkniv med et langt blad, der er perfekt til at skære store fødselsdagskager eller lagkager.

Før du begynder at skære din kage, skal du lægge kniven et øjeblik i et højt glas eller en kande fyldt med varmt vand eller holde den under rindende varmt vand. Tør kniven grundigt, og skær dine skiver, mens kniven stadig er lidt varm at røre ved. På den måde skærer du gennem glasuren som smør.

Sørg for at skære din kage præcist, og sørg for at skære bunden af kagen grundigt og til enden.

Brug kagespaden til at flytte kagestykkerne over på et kagefad eller direkte på kagetallerkenerne. Sørg for at have dessertgafler, så du kan servere søde sager for dine gæster.