Kasserolle

6 items total

Gryder - små, men uundværlige gryder til ethvert køkken

Hvad er gryderetter?

Gryder er lave gryder, der som regel kan bruges både på komfuret og i ovnen. De er bredere end høje og har som regel et låg og to små håndtag. De kaldes ofte en lav suppegryde, gryde, fransk ovn eller hollandsk ovn.

Hvad bruger du en gryde til?

Gryder er meget alsidige og et must-have i ethvert køkken. De kan bruges til:

  • madlavning af supper, gryderetter, stege, saucer
  • tilberede retter i én gryde i ovnen
  • opvarmning af små portioner mad
  • tilberede mad til en eller to personer

Hvilken gryde skal jeg vælge?

På Kulina tilbyder vi dig et bredt udvalg af lave krukker, lavet af forskellige materialer, fremstillet af pålidelige mærker og designet til forskellige indretningsstile. Hvis du ikke ved, hvilken gryde du skal vælge, kan du læse vores ultimative shoppingguide om gryder her og se vores gryder fra WMF, Zwilling, Tefal eller Smeg.

Vores tip: Hvis du er på udkig efter små lave gryder, så tjek Mini kollektionen fra WMF, med lave gryder lavet af højkvalitets og meget holdbart Cromargan® (18/10 rustfrit stål) og udstyret med en universel TransTherm® bund, der passer til alle typer komfurer. Og højglansfinishen vil helt sikkert tilføje noget elegance til dit køkken!

Hvordan passer man på sine krukker?

Vidste du, at de fleste mennesker kun køber nye gryder to eller tre gange i løbet af deres liv? Nogle gange har vi en tendens til at købe en bil oftere end potter! Derfor er det værd at investere i gryder af høj kvalitet og nyde godt af deres funktionalitet i mange år fremover og hver gang, du laver mad. Og hvis du investerer penge i kogegrej af høj kvalitet, bør du også sørge for at passe på dine gryder på en ordentlig måde. Hvordan passer man på sine krukker?

  • læs altid producentens anvisninger før første brug, og sørg for, at du ikke sætter dine gryder i opvaskemaskinen, hvis det ikke anbefales,
  • brug ikke metalredskaber, der kan ridse overfladen på dine gryder, brug i stedet køkkenredskaber af træ eller silikone,
  • undgå at lade beskidte gryder stå natten over eller lægge dem i blød i lang tid (især gryder i rustfrit stål),
  • hvis du vil slippe af med pletter på overfladen af dine gryder i rustfrit stål, skal du rengøre dem med et rengøringsmiddel til rustfrit stål,
  • undgå at rengøre dine keramikbelagte gryder med ståluld,
  • rengør dine jerngryder straks efter brug, og brug ikke sæbe, da metal er porøst og kan absorbere smagen af kemikalier,
  • undgå temperaturchok, kom ikke varme gryder i koldt vand osv,
  • tilbered ikke syreholdige fødevarer (som tomat) i støbejernsgryder,
  • stabl ikke belagte gryder og pander oven på hinanden, da det kan forårsage ridser og skår. Hæng dem på kroge, eller læg dem på siden.