odpocet
5 dage
22 timer
27 minutter
33 sekunder

Kokkeknive

Vis filtre
Vis filtre
Sorter efter
32 varer i alt
WÜSTHOF Ryd filtre
Kokkekniv CLASSIC IKON 20 cm, Wüsthof
1 217 kr
WU459620
Kinesisk kokkekniv CLASSIC IKON 18 cm, Wüsthof
1 871 kr
WU467318
Kokkekniv Amici Wüsthof 16 cm
1 634 kr
WU1011300116
Kokkekniv Amici Wüsthof 20 cm
1 880 kr
WU1011300120
Kokkekniv IKON 16 cm, Wüsthof
1 464 kr
WU499616
Kokkekniv PERFORMER 20 cm, Wüsthof
2 207 kr
WU1061200120
Kokkekniv URBAN FARMER 20 cm, Wüsthof
811 kr
WU1025244820
Kokkekniv CLASSIC IKON 16 cm, Wüsthof
1 054 kr
WU459616
Kokkekniv GOURMET 16 cm, Wüsthof
490 kr
WU1035044816
Kokkekniv CRAFTER 16 cm, Wüsthof
1 470 kr
WU1010830116
Kokkekniv URBAN FARMER 16 cm, Wüsthof
727 kr
WU1025244816
Kokkekniv GOURMET 20 cm, Wüsthof
573 kr
WU456220
Kokkekniv CLASSIC COLOUR 16 cm, smagfuld sumak, Wüsthof WU1061700516
Kokkekniv CLASSIC 16 cm, Wüsthof
811 kr
WU458216
Kokkekniv PERFORMER 16 cm, Wüsthof
1 880 kr
WU1061200116
Kokkekniv CLASSIC 20 cm, Wüsthof
974 kr
WU458220
Kokkekniv CLASSIC 20 cm, bred klinge, Wüsthof
1 054 kr
WU458420
Kokkekniv CLASSIC COLOUR 16 cm, pink himalayasalt, Wüsthof WU1061700416
Kokkekniv CLASSIC 16 cm, Wüsthof
811 kr
WU1030130116
Kokkekniv CLASSIC WHITE 20 cm, Wüsthof
974 kr
WU1040200120
Kokkekniv CLASSIC COLOUR 20 cm, fløjlsøsters, Wüsthof WU1061700120
Kokkekniv CLASSIC IKON 23 cm, Wüsthof
1 301 kr
WU459623
Kokkekniv CLASSIC COLOUR 16 cm, koralfersken, Wüsthof WU1061700316
Chai Dao kniv CLASSIC 17 cm, Wüsthof
974 kr
WU4177
Up
Flere produkter

Kokkeknive - en kniv ethvert køkken har brug for

Hvad er en kokkekniv?

En kokkekniv er en meget alsidig køkkenkniv, der bruges til mange kulinariske opgaver (til at skære kød, snitte og strimle grøntsager) og en af de tre knive, der bør være i ethvert køkken og ved hånden for enhver kok (tjek vores komplette guide om køkkenknive for at se de to andre knive, du helt sikkert bør investere i).

Kokkekniven har et bredt blad, der buer opad for at danne en spids. Bladlængden er normalt 18-24 cm.

Hvad er forskellen på en kokkekniv og en Santoku-kniv?

Både hjemmekokke og professionelle kokke bruger Santoku- og kokkeknive til mange forskellige skæreopgaver. Hvad er de grundlæggende forskelle mellem disse to typer knive? Kokkeknive har længere blade, og deres blad er dobbelt affaset i modsætning til Santoku-knive, som normalt er enkelt affasede. Formen på en kokkeknivs blad gør, at du vipper bladet fremad, og med en Santoku-kniv skærer du med et enkelt nedadgående snit.

Hvad bruges en kokkekniv til?

Det buede blad på en kokkekniv giver mulighed for en 'gyngende' skæremetode, som sammen med et bredt blad gør kokkekniven til det perfekte værktøj til:

  • hakker og snitter mange grøntsager på én gang
  • opskæring, udskæring og adskillelse af kød
  • skæring af ost
  • snitte, hakke eller skære frugt og nødder i tern

På Kulina finder du kvalitetskokkeknive fra pålidelige mærker, der kan holde til at blive brugt. Tjek knivene fra Wusthof, Zwilling eller WMF. Du kan også se vores bedst sælgende kokkeknive her.

Hvordan sliber man en kokkekniv?

Hvis du bruger din kokkekniv dagligt, bør du slibe den ret ofte - mindst hver anden uge med en knivsliber. Den bedste måde at slibe din kokkekniv på er med en hvæssesten, hvor du sliber den 15-20 grader på begge sider eller med en stålstang. Du kan også tage din kniv med til en specialist.

Hvordan passer man på sin Santoku-kniv?

Kvalitetskokkeknive er noget af en investering, så hvis du vil have, at din kniv skal holde længe, skal du sørge for at følge disse enkle regler for rengøring og opbevaring af dine knive:

  • knive tåler ofte opvaskemaskine, men vi anbefaler, at du rengør din kniv i hånden, da opvaskemidler kan beskadige overfladen på et stålblad
  • hvis en kniv har et træskaft, må den ikke komme i opvaskemaskinen
  • for at forhindre, at træhåndtag bliver tørre, skal du jævnligt smøre dem med linolie eller bivoks
  • opbevar dine knive separat, så klingerne ikke bliver sløve. Brug en knivblok eller et etui til knive
  • slib din kniv regelmæssigt