28 items total
Køkkendrejer B BOIS, perforeret, de Buyer
193 kr –24 %
146 kr
DB270106
Pandekagedrejer B BOIS 30 cm, træ, de Buyer
70 kr
DB487300
Køkkendrejer B BOIS, træ, de Buyer
65 kr –15 %
55 kr
DB487530
Suppeske B BOIS, de Buyer
193 kr –24 %
Suppeske B BOIS, de Buyer
På lager (>5 pcs)
146 kr
DB270102
Bagespatel 25 cm, silikone, de Buyer
184 kr –25 %
137 kr
DB474024N
Crepespreder B BOIS, de Buyer
39 kr
DB487301
Konditorbørste, 19,5 x 3 cm, de Buyer
81 kr –28 %
58 kr
DB480700N
Spaghettiske B BOIS, de Buyer
193 kr –24 %
146 kr
DB270109
Serveringsske B BOIS, træskaft, de Buyer
193 kr –24 %
146 kr
DB270101
Kartoffelmoser B BOIS, de Buyer
193 kr –22 %
149 kr
DB270103
Blandeske B BOIS 40 cm, de Buyer
62 kr
DB487140
Risottoske B BOIS, træ, de Buyer
43 kr –9 %
39 kr
DB487401
Glasurspatel FKOFFICIUM 15 cm, de Buyer
240 kr –26 %
176 kr
DB423115
Blandeske B BOIS 30 cm, træ, de Buyer
39 kr
DB487130
Dørslagsske B BOIS, træskaft, de Buyer
193 kr –24 %
146 kr
DB270104
Perforeret ske B BOIS, de Buyer
193 kr –24 %
146 kr
DB270100
Blandeske B BOIS, træ, de Buyer
105 kr
DB487400
Blandeske B BOIS 20 cm, de Buyer
37 kr –18 %
30 kr
DB487120
Køkkendrejer B BOIS, de Buyer
193 kr –24 %
146 kr
DB270105
Piskeris PROFI GOMA 25 cm, de Buyer
224 kr –23 %
172 kr
DB261025
Piskeris GÖMA 40 cm, de Buyer
312 kr –31 %
213 kr
DB261040
Køkkenspatel FKOFFICIUM 12 cm, de Buyer
293 kr –24 %
221 kr
DB423200
Up
More products

Køkkenredskaber - dine uundværlige køkkenredskaber

Hvad er køkkenredskaber?

Køkkenredskaber spiller en afgørende rolle i tilberedningen af måltider og er de redskaber, der bruges til at forberede, tilberede og servere maden.

De er nødvendige redskaber, der gør madlavningen enklere, hurtigere og mere effektiv. Nogle af de mest almindelige køkkenredskaber er følgende:

  • En røreske bruges til at blande måltider med en tyk konsistens, som f.eks. dej.
  • Et sæt med køkkenredskaber der ofte omfatter forskellige skeer, øser, gafler, drejeskiver osv.
  • En drejer: En vender bruges til hurtigt at vende madvarer som en omelet, en crêpe eller et stykke fisk.
  • En hulske lader væske løbe fra, hvilket gør den ideel til at dræne grøntsager, samle mad op fra en gryderet eller suppe
  • En bagepensel kan bruges til at smøre marinade, smeltet smør eller æggemasse på maden, før den bages.
  • En kartoffelmoser bruges til at knuse bløde fødevarer til opskrifter som kartoffelmos, æblemos og refried beans.
  • Spredere til crepes bruges til at sprede dejen på crepe-maskiner.
  • En køkkenspatel bruges til madlavning og bagning (sprede, blande, vende osv.)
  • Køkken øser bruges til at servere supper, gryderetter og andre væsker.

Der er flere andre køkkenredskaber, hver med sin egen anvendelse. De specifikke kulinariske opgaver og kokkens præferencer vil afgøre, hvilken slags udstyr der er brug for.

Hvilke materialer bruges til at fremstille køkkenredskaber?

Flere materialer kan bruges til at fremstille køkkenredskaber. Valget afhænger af den overflade, du vil bruge dem til (overfladen på din pande, gryde eller køkkenskål), men de mest typiske materialer, der bruges til at fremstille køkkenredskaber, er:

  • Af plast: Plastikredskaber er lette og billige. De kan smelte eller deformeres, hvis de udsættes for kraftig varme, men de er perfekte til brug sammen med non-stick køkkengrej.
  • Rustfrit stål: Rustfrit stål er et robust, rustbestandigt og hygiejnisk sikkert materiale. Holdbarheden af rustfrit stål gør det ideelt til brug med køkkenmaskiner med høj varme.
  • Nylon: Køkkenudstyr i nylon er ridse- og varmebestandigt. De er lette og billige, men hvis de udsættes for intens varme, kan de smelte eller deformeres.
  • Silikone: Dette materiale er perfekt til brug sammen med non-stick køkkengrej, da det er varmebestandigt og non-stick. Med køkkenudstyr i silikone bliver dine gryder og pander ikke ridsede.
  • Træ: Træredskaber er sikre til non-stick overflader og ridser ikke dine gryder og pander. De kan holde i meget lang tid med passende vedligeholdelse og er også varmebestandige.

Du kan også tjekke vores shoppingguide om de 10 vigtigste køkkenartikler for at se, hvilke andre køkkenartikler det er værd at investere i.