Køkkenskåle
Køkkenskåle - dine multifunktionelle køkkenredskaber
Hvad kan du bruge køkkenskåle til?
Køkkenskåle er et must i ethvert køkken. Du kommer til at bruge dem meget , hvad enten det er til at blande ingredienser, marinere mad, opbevare rester eller endda servere en salat eller et andet måltid på bordet.
Hvilke materialer er køkkenskåle lavet af?
- Keramiske køkkenskåle ser elegante ud i landlige eller rustikke køkkener. De kan også bruges som serveringsskåle og stilles direkte på spisebordet, takket være glassets tidløse elegance.
- Røreskåle i rustfrit stål er prisbillige, bærbare, lette og uopslidelige. Til kulinariske opgaver som piskning er skåle i rustfrit stål fantastiske, når du ikke vil have en tung skål, der er svær at løfte.
- Køkkenskåle i plast er ret holdbare og meget modstandsdygtige over for slitage, så de er gode at bruge i et travlt køkkenliv. De er også meget ofte velegnede til brug i mikrobølgeovnen.
Hvorfor bruger kokke skåle i rustfrit stål?
Det er vigtigt at bemærke, at professionelle kokke og bagere foretrækker at bruge skåle i rustfrit stål. Rustfrit stål er et modstandsdygtigt materiale, der ikke så let flosser, skaller eller ridser. Skåle i rustfrit stål er også lette og manøvredygtige og kan også bruges som dobbeltkedler. Det faktum, at rustfrit stål ikke reagerer med syreholdige fødevarer, er en anden vigtig faktor, der gør skåle i rustfrit stål til en kulinarisk favorit.
På Kulina finder du et stort udvalg af køkkenskåle lavet af forskellige materialer og produceret af kendte producenter, bl.a Koziol, WMF, Joseph Joseph og Brabantia. Nogle kommer i praktiske, stabelbare sæt med skåle i forskellige størrelser. Vi har også andre kulinariske redskaber som røreskeer og spatler, der kan bruges sammen med din køkkenskål. Og hvis du bruger din køkkenskål til at blande småkagedej, skal du også bruge nogle køkkenmålebægre eller en køkkenvægt for at sikre, at du tilsætter den rigtige mængde ingredienser.