Køkkenskeer

21 items total
Suppeske DINNER, Zwilling
Suppeske DINNER, Zwilling
På lager (>5 pcs)
261 kr
ZW07150068
Køkkenslev DAILY 26 cm, Nicolas Vahé
66 kr
NV160670014
Sigteske EVA TRIO 11 cm, rustfrit stål, Eva Solo
196 kr
ES118411
Isske GOOD GRIPS 26 cm, sort, rustfrit stål, OXO
155 kr
OXO11295100
Suppeske INGENIO K1180214, rustfrit stål, Tefal
151 kr
TEFK1180214
Suppeske PRO, rustfrit stål, Zwilling
272 kr –7 %
251 kr
ZW37160000
Slev CHACO 20 cm, sølv, rustfrit stål, Stelton
390 kr
SN14305
Pastaske DAILY 29 cm, Nicolas Vahé
66 kr –10 %
58,99 kr
NV160670011
Øse ORIGINAL PROFI 37 cm, sølv, rustfrit stål, Fissler FS084008080000
Sovseøse ORIGINAL PROFI 29 cm, sølv, rustfrit stål, Fissler FS084008050000
Serveringsske ORIGINAL PROFI 34 cm, sølv, rustfrit stål, Fissler FS084008020000
Ris-øse ORIGINAL PROFI 24 cm, sølv, rustfrit stål, Fissler FS084028070000
Sauceske DAILY 25 cm, sølv, Nicolas Vahé
66 kr –10 %
58,99 kr
NV160670015
Sovseske STEEL 33 cm, sølv, rustfrit stål, OXO
179 kr –6 %
168 kr
OXO3120500
Isske GOOD GRIPS 23 cm, sort, rustfrit stål, OXO
130 kr –5 %
123 kr
OXO11294900
Isske INGENIO K2072214, Tefal
140 kr
TEFK2072214

Køkkenøser - server din suppe bedre og nemmere

Hvad bruger man en suppeske til?

En suppeske er en type køkkenredskab, der bruges til at servere suppe. Det er en stor, cirkulær ske med et aflangt skaft, der er lavet specielt til at øse op og servere flydende mad som bouillon, gryderetter og supper.

Suppeskeer er lavet til at gøre servering af suppe mindre rodet og lettere. De har en stor kapacitet til væske, hvilket gør det nemt at overføre suppen fra en gryde til en spiseskål eller suppetallerken uden at spilde. De er også gode til portionskontrol, fordi man kan servere den samme mængde suppe til hver portion.

For alle, der kan lide at tilberede og servere supper, gryderetter og anden flydende mad, er suppeskeer et uundværligt køkkenudstyr.

Hvis du gerne vil have en kulinarisk oplevelse, så tag et kig på vores andet køkkenudstyr, såsom suppe- og sovseskeer, røreskeer, terriner og køkkenredskabssæt.

Hvad er de forskellige typer øser og deres anvendelse?

Skeer fås i en række forskellige typer, der hver især er designet til en bestemt anvendelse. Her er nogle af de mest almindelige øsevarianter og deres anvendelsesmuligheder:

Sovseske: En sovseske er en mindre, oval øse med hældetud, som bruges til at servere sovse, saucer og andre væsker. Når du serverer, kan du nemt regulere væskestrømmen på grund af formen og tuden.

Punchske: En punchske er en stor serveringsske med langt skaft og en bred, afrundet skål, som bruges til at servere punch eller andre drikkevarer i store portioner. Den er perfekt til at hælde drikkevarer op ved arrangementer eller sammenkomster.

Sauceske: En sovseske er en lille, kugleformet øse, som bruges til at servere saucer eller sovs med. Den kugleformede øse gør det nemt at opsamle og hælde tykkere væsker på trods af den reducerede størrelse og den manglende tud.

Slidset øse: En slebet øse har huller eller slidser i skålen, så du kan servere maden, mens du lader ekstra væske blive tilbage. Det hjælper med at præsentere retter som pocherede æg eller kogte grøntsager. Du kan også tjekke vores hulskeer ud

Generelt findes øser i mange forskellige størrelser og former, og hver slags er beregnet til et bestemt formål. Du finder dem alle på Kulina, og vi har udvalgt en række køkkenøser af høj kvalitet fra anerkendte producenter som f.eks Eva Solo, WMF, og Zwilling, kun til dig.