Køkkenvender

7 items total
Køkkendrejer 32 cm, til wok, træ, Continenta
68 kr
CONT4932
Køkkenspatel DAILY 32 cm, Nicolas Vahé
66 kr –6 %
61,99 kr
NV160670012
Køkkendrejer PROFILE 32 cm, træ, Brabantia
85 kr
BRAB260629
Spatel GOOD GRIPS 32 cm, sort, rustfrit stål, OXO
154 kr –9 %
OXO11186700
Palet GOOD GRIPS 32 cm, sort, silikone, OXO
118 kr –5 %
111 kr
OXO1071534
Burgerdrejer 38 cm, Rösle
Outlet
Burgerdrejer 38 cm, Rösle
På lager (1 pcs)
231 kr
ROS25120
Køkkendrejer INGENIO WOOD K2303314 32 cm, træ, Tefal TEFK2303314

Køkkenvendere - en praktisk måde at håndtere din varme mad på

Hvad er en drejeskive, og hvad bruges den til i køkkenet?

En vender er et køkkenredskab, der bruges til at vende, dreje eller løfte madvarer som pandekager, æg, burgere og fisk. Drejeskiver er vigtige redskaber i ethvert køkken og bruges ofte til en række madlavningsteknikker som sautering, grillning og stegning.

En vender betragtes som en særlig type spatel til køkkenet. Den kan bruges til servering af mad, f.eks. når man overfører bagværk fra en stegepande eller en crepepande til et serveringsfad.

Hvad er forskellen på en spatel og en vender?

Begreberne "spatel" og "vender" bruges nogle gange i flæng. Der er dog flere tekniske forskelle mellem de to, hvoraf nogle er fremhævet nedenfor:

Varmebestandighed: Både drejeskiver og spatler kan tåle høje temperaturer, selv om drejeskiver i langt højere grad er lavet specifikt til det. Den primære anvendelse af en metalvender er at vende mad over opvarmede overflader. Drejeskiver egner sig bedre til madlavning, mens spatler kan bruges både til bagning og madlavning.

Materiale: Spatler af silikone eller gummi er populære, mens drejeskiver oftere er lavet af metal eller rustfrit stål. Stål og andre metaltyper har større varmebestandighed, hvilket er en fordel for drejere. Men hvis du skal bruge en vender med en non-stick pande eller en overflade, der ikke er ridsefast, skal du bruge en vender eller spatel lavet af træ, plastik eller silikone.

Overflade: Spatler har mange forskellige robuste overflader, hvilket er et tegn på den brede vifte af funktioner, de kan udføre. De bruges ofte til at lokke dej ud af skåle og blande ingredienser. De kan være helt flade, eller de kan have et højere hak, hvor håndtaget fastgøres. Drejere, derimod, har som regel altid en plan overflade, da det bedst understøtter deres primære mål - at komme ind under noget og vende det.

Vi sætter en ære i kun at håndplukke de bedste produkter til vores kunder på Kulina, og derfor kommer vores køkkendrejere fra anerkendte producenter som de Buyer, WMF, og Wusthof. Og hvis du har brug for flere køkkenredskaber, så tjek vores kategori af køkkenredskabssæt for et mere ensartet look i dit køkken.