Konditorbørster

1 items total
Piskeris GOMA 35 cm, de Buyer
482 kr
DB261035

Konditorpensler - giver dine kager det ønskede touch

Hvad er en konditorpensel?

En konditorpensel er et køkkenredskab, der bruges til at fordele væsker som æggeblomme, smeltet smør, glasurer og marinader og smøre maden ind i fedt. Konditorpensler er lavet med enten et træ- eller plastikskaft, og deres børster er enten naturlige eller af silikone (silikonepensler er nok de mest populære).

På Kulina tilbyder vi et bredt udvalg af førsteklasses konditorpensler fra mange kendte producenter, bl.a de Buyerzwilling, og WMF.

Hvad kan man bruge en konditorpensel til?

Konditorpensler bruges til at pensle sammenpisket æg på tærter eller andet bagværk, til at forsegle kanterne på ravioli eller dumplings, . Den kan også bruges til at dryppe en kage med en sød glasur eller simpel sirup (til glasur er det bedre at bruge en glasurspatel).

Du kan også bruge den til at pensle kalkun eller andre stege eller til at pensle grillet kød med bbq-sauce. Se vores samling af grillredskaber for andre redskaber, der er nødvendige for at lave din grill.

En bagepensel kan også dyppes i vand og bruges til at børste sukkerkrystaller af siden på en gryde, når man laver hjemmelavet karamel eller slik.

Hvilke typer konditorpensler findes der?

Der findes mange forskellige typer konditorpensler på Kulina:

  • Naturbørster: Naturbørster er mere tilbøjelige til at skabe en jævn belægning af smeltet smør eller glasur uden striber. disse børster er sammensat af silikone eller nylon. De er nemme at vedligeholde og varmebestandige. Konditorpensler af træ med naturhår kan ikke vaskes i opvaskemaskinen.
  • Silikonebørster: Silikonebørster er blevet mere og mere populære i de senere år, og de er billigere end børster med naturhår. De er mere holdbare og tåler opvaskemaskine, er nemme at rengøre og holder ikke på aromaer eller lugte.
  • Pensler med langt skaft: Disse pensler har længere skafter, som gør det nemmere at nå ind i ovnen, og de er perfekte til at dryppe marinader, saucer eller glasur over kød og bagværk i ovnen.