odpocet
5 dage
10 timer
24 minutter
44 sekunder

kopper og underkopper

Vis filtre
Vis filtre
Sorter efter
88 varer i alt
1 ks - 1 ksRyd filtre
Kop med skåner THEO 200 ml, sort, Stelton
–14 %
182 kr
212 kr
Promo
SNX632
Tekop med underkop CLASSIC, 300 ml, Viva Scandinavia
–27 %
102 kr
140 kr
Promo
VS75800
Espressokop 80 ml, sæt med 2 stk, silikonebelagt, grå, Eva Solo
–19 %
125 kr
156 kr
Promo
ES501020
Tekop LEGIO NOVA 350 ml, Eva Solo
–19 %
125 kr
156 kr
Promo
ES887255
Espressokop 80 ml, sæt med 2 stk, med silikonebetræk, lysegrå Eva Solo
–20 %
ES501044
Tekrus ANYTIME ANDY 300 ml, gråt, porcelæn, Viva Scandinavia
–25 %
60 kr
80 kr
Promo
VS70848
Underkop RIDGED INDIGO 12 cm, MIJ
–18 %
30 kr
37 kr
Promo
MIJC2299
Tekop med underkop 220 ml, sort/grøn, Bitz
–20 %
94 kr
118 kr
Promo
BITZ821344
Tekop med underkop ELLA CLASSIC, 250 ml, gul, Viva Scandinavia
–27 %
102 kr
140 kr
Promo
VS79741
208861 salek sencha ridged 150 ml zelena keramika mij
–20 %
80 kr
100 kr
Promo
MIJC2661
Tekop med underkop 220 ml, sort/rav, Bitz
–20 %
94 kr
118 kr
Promo
BITZ821341
Kop med skåner THEO 200 ml, sand, Stelton
–13 %
183 kr
212 kr
Promo
SNX6321
Underkop LEGIO 16 cm, Eva Solo
–20 %
60 kr
75 kr
Promo
ES886250
Kop GREEN FADE 120 ml, grøn, MIJ
–19 %
45 kr
56 kr
Promo
MIJC4008
Espressokop med underkop NORDIC KITCHEN 70 ml, sort, stentøj, Eva Solo
–19 %
182 kr
227 kr
Promo
ES512705
Teskål PEKOE 135 ml, Revol
–5 %
210 kr
222 kr
Promo
RV653604
Sovseskål BLUE BLACK 8 cm, 20 ml, MIJ
–19 %
38 kr
47 kr
Promo
MIJC7939
Sort Scroll sake skål 40 ml MIJ
–20 %
40 kr
50 kr
Promo
MIJC1378
Tekop med underkop 220 ml, sort/mørkeblå, Bitz
–20 %
94 kr
118 kr
Promo
BITZ821343
Sake skål 80 ml, blå, MIJ
–18 %
30 kr
37 kr
Promo
MIJC5463
Kaffekop med underkop HYBRID DJENNE, Seletti
–9 %
308 kr
342 kr
Promo
SLT09161
Underkop PEKOE 14 cm, sort, REVOL
–5 %
230 kr
243 kr
Promo
RV653630
Tekop med underkop ELLA CLASSIC, 250 ml, grå, Viva Scandinavia
–27 %
102 kr
140 kr
Promo
VS79748
Tekop med underkop HYBRID KANNAUJ, Seletti
–9 %
416 kr
462 kr
Promo
SLT09172
Up
Flere produkter

Kopper og underkopper - et must-have til din five o'clock tea

Hvad er oprindelsen til kop og underkop?

Koppen og underkoppen har en lang og fascinerende historie og er blevet brugt til servering af te og kaffe i århundreder. Koppen og underkoppen siges at have sin oprindelse i Kina omkring det 17. århundrede, da tedrikning blev populært blandt de højere klasser.

I dag bruges kopper og underkopper til at servere te og kaffe både derhjemme og på caféer og restauranter over hele verden.

Tekopper og underkopper har ændret udseende i tidens løb, men deres grundlæggende funktion er den samme: en lille kop til varme drikke og en underkop til at opsamle spild eller dryp.

På Kulina kan du købe kopper og underkopper fra kendte mærker som Bitz, Seletti, Viva og Scandinavia, i alle størrelser, stilarter og i forskellige materialer.

Hvad er forskellen på kopper til te og kaffe?

Der er nogle brede skel mellem kopper, der er lavet til te og kaffe, mens der ikke er nogen faste regler for, hvilken type man skal bruge. Dette er nogle af de vigtigste forskelle:

  • Størrelse og form: Tekopper er normalt mindre med en mere delikat og tynd form, mens kaffekopper er større og har en bredere og mere cylindrisk form.
  • Håndtag: Tekopper har normalt en kort hank, der er beregnet til at blive grebet med fingrene, mens kaffekopper har en større hank, der kan håndteres med hele hånden.
  • Materialer: Kaffekopper er ofte lavet af tungere materialer som stentøj eller keramik, men tekopper er nogle gange lavet af mere delikate materialer som porcelæn eller benporcelæn.

Generelt afhænger valget af din yndlingskop til te og kaffe af dine personlige præferencer.

Te-etikette - hvordan blander man sukker i en tekop?

Te-etikette er en samling af regler og procedurer, som historisk set er blevet brugt i forbindelse med servering og indtagelse af te. Hvordan sukker blandes i en tekop, er en afgørende del af te-etiketten.

Når teen er hældt i tekoppen fra en tekande, tilsætter man traditionelt en passende mængde sukker, rører forsigtigt rundt i teen med en teske og smager derefter på teen for at afgøre, om den er sødet nok.

Afhængighed af te, mælk og sukker er mest et spørgsmål om smag, så der er ingen rigtig eller forkert metode til at gøre det. Nu hvor teen er klar, kan du servere den i en kop, et krus eller et te- eller kaffeglas.

Hvis du vil have lidt mere vejledning om de vigtigste ting til at tilberede og servere te, kan du læse vores indkøbsguide for at lære mere.