odpocet
5 dage
10 timer
24 minutter
41 sekunder

kopper og underkopper

Vis filtre
Vis filtre
Sorter efter
34 varer i alt
Tåler mikroovn Ryd filtre
217103 4 mijc1107
Ny inspiration –19 %
146 kr
182 kr
Promo
MIJC1107
Tekrus ANYTIME ANDY 300 ml, gråt, porcelæn, Viva Scandinavia
–25 %
60 kr
80 kr
Promo
VS70848
217106 3 mijc1109
Ny inspiration –19 %
146 kr
182 kr
Promo
MIJC1109
Underkop RIDGED INDIGO 12 cm, MIJ
–18 %
30 kr
37 kr
Promo
MIJC2299
Tekop med underkop ELLA CLASSIC, 250 ml, gul, Viva Scandinavia
–27 %
102 kr
140 kr
Promo
VS79741
208861 salek sencha ridged 150 ml zelena keramika mij
–20 %
80 kr
100 kr
Promo
MIJC2661
Kop EMMA 150 ml, sæt med 2 stk, rose, stentøj, Stelton
–13 %
124 kr
144 kr
Promo
SNX2331
Kop GREEN FADE 120 ml, grøn, MIJ
–19 %
45 kr
56 kr
Promo
MIJC4008
Espressokop med underkop NORDIC KITCHEN 70 ml, sort, stentøj, Eva Solo
–19 %
182 kr
227 kr
Promo
ES512705
Sovseskål BLUE BLACK 8 cm, 20 ml, MIJ
–19 %
38 kr
47 kr
Promo
MIJC7939
Kop 150 ml, grøn, keramik, MIJ
–20 %
99 kr
124 kr
Promo
MIJC3167
Kop EMMA 220 ml, sæt med 2 stk, grå, stentøj, Stelton
–25 %
123 kr
166 kr
Promo
SNX234
Tekop med underkop ELLA CLASSIC, 250 ml, grå, Viva Scandinavia
–27 %
102 kr
140 kr
Promo
VS79748
Kop EMMA 220 ml, sæt med 2 stk, rosa, stentøj, Stelton
–12 %
146 kr
166 kr
Promo
SNX2341
Sake kop PEARL 60 ml, sølv, keramik, MIJ
–19 %
50 kr
62 kr
Promo
MIJC2573
Sakekop AQUA 35 ml, blå keramik, MIJ
–20 %
34 kr
43 kr
Promo
MIJC2602
Sake kop DARK LUSTRE 60 ml, sort, keramik, MIJ
–19 %
50 kr
62 kr
Promo
MIJC2575
Kop EMMA 150 ml, sæt med 2 stk, grå, stentøj, Stelton
–22 %
111 kr
144 kr
Promo
SNX233
Sake-kop 30 ml, hvid, keramik, MIJ
–19 %
38 kr
47 kr
Promo
MIJC2952
Tekrus ANYTIME ANDY 300 ml, lyserød, porcelæn, Viva Scandinavia
–26 %
59 kr
80 kr
Promo
VS70850
Sake kop SHIBORI 30 ml, blå, keramik, MIJ
–19 %
38 kr
47 kr
Promo
MIJC1361
208678 podsalek wabi sabi 13 cm hneda keramika mij
–20 %
60 kr
75 kr
Promo
MIJC4104
Sake-kop 30 ml, sort, keramik, MIJ
–19 %
38 kr
47 kr
Promo
MIJC2960
Up
Flere produkter

Kopper og underkopper - et must-have til din five o'clock tea

Hvad er oprindelsen til kop og underkop?

Koppen og underkoppen har en lang og fascinerende historie og er blevet brugt til servering af te og kaffe i århundreder. Koppen og underkoppen siges at have sin oprindelse i Kina omkring det 17. århundrede, da tedrikning blev populært blandt de højere klasser.

I dag bruges kopper og underkopper til at servere te og kaffe både derhjemme og på caféer og restauranter over hele verden.

Tekopper og underkopper har ændret udseende i tidens løb, men deres grundlæggende funktion er den samme: en lille kop til varme drikke og en underkop til at opsamle spild eller dryp.

På Kulina kan du købe kopper og underkopper fra kendte mærker som Bitz, Seletti, Viva og Scandinavia, i alle størrelser, stilarter og i forskellige materialer.

Hvad er forskellen på kopper til te og kaffe?

Der er nogle brede skel mellem kopper, der er lavet til te og kaffe, mens der ikke er nogen faste regler for, hvilken type man skal bruge. Dette er nogle af de vigtigste forskelle:

  • Størrelse og form: Tekopper er normalt mindre med en mere delikat og tynd form, mens kaffekopper er større og har en bredere og mere cylindrisk form.
  • Håndtag: Tekopper har normalt en kort hank, der er beregnet til at blive grebet med fingrene, mens kaffekopper har en større hank, der kan håndteres med hele hånden.
  • Materialer: Kaffekopper er ofte lavet af tungere materialer som stentøj eller keramik, men tekopper er nogle gange lavet af mere delikate materialer som porcelæn eller benporcelæn.

Generelt afhænger valget af din yndlingskop til te og kaffe af dine personlige præferencer.

Te-etikette - hvordan blander man sukker i en tekop?

Te-etikette er en samling af regler og procedurer, som historisk set er blevet brugt i forbindelse med servering og indtagelse af te. Hvordan sukker blandes i en tekop, er en afgørende del af te-etiketten.

Når teen er hældt i tekoppen fra en tekande, tilsætter man traditionelt en passende mængde sukker, rører forsigtigt rundt i teen med en teske og smager derefter på teen for at afgøre, om den er sødet nok.

Afhængighed af te, mælk og sukker er mest et spørgsmål om smag, så der er ingen rigtig eller forkert metode til at gøre det. Nu hvor teen er klar, kan du servere den i en kop, et krus eller et te- eller kaffeglas.

Hvis du vil have lidt mere vejledning om de vigtigste ting til at tilberede og servere te, kan du læse vores indkøbsguide for at lære mere.