Ovnfade

4 items total

Ovnfade - et must-have i dit køkken

Hvad gør en ovnret perfekt?

Et ovnfad, ofte kaldet en bradepande, sandsynligvis fra det arkaiske franske ord casse, der betyder en lille gryde, er et stort, dybt fad, der bruges både i ovnen og som serveringsfad (af denne grund er det nogle gange udstyret med små håndtag). Det er et af de vigtigste køkkenredskaber, og det kan bruges til forskellige formål. Du kan bruge en bageform til søde og salte retter, til desserter og middagsretter, grøntsager, kød eller frugt. Det kan erstatte en bradepande eller endda en bageplade, så sørg for at anskaffe dig et ovnfad af høj kvalitet, som du kan bruge i lang tid, og som vil se godt ud på køkkenbordet.

Ovnfade er lavet af varmebestandige materialer som glas, metal eller fajance, der kan tåle temperaturer på 250°C, og som er egnet til brug i ovnen.

Hvad kan man bruge et ovnfad til?

Bagefade kan bruges til et stort antal kulinariske eksperimenter, så et ovnfad af høj kvalitet vil ikke kun tjene dig i mange år, men også ganske ofte. Du kan bruge en bradepande til at lave mad i:

  • gryderetter (makaroni eller grøntsager)
  • gratinerede kartofler
  • enchiladas og quiches
  • frugt smuldrer
  • lasagner
  • kød

På Kulina finder du mest ovnfade i keramik, porcelæn og stentøj. Hvis du er på udkig efter et godt ovnfad, bør du tjekke, hvad Revol-mærket har at tilbyde. Vi garanterer, at du vil blive forbløffet over formerne og farverne i deres keramik! Legendariske bageforme fra fransk mærke Emile Henry fremstillet af HR®-keramik (High Resistance), som sikrer, at varmen spredes jævnt, så maden tilberedes perfekt helt ind til midten. Deres retrolook og smukke farver vil se godt ud i ethvert køkken, og du kan nemt bruge dem til at servere dine retter direkte fra ovnen til bordet og til køleskabet.

Husk ikke at bruge metalredskaber, da de kan ridse eller skrabe det yderste lag af det keramiske kogegrej!