Rivejern og udskærere
Rive- og snittejern - den bedste måde at snitte og skære frugt og grøntsager på
Hvad er fordelene ved rivejern og høvle i køkkenet?
Rivjern og snittere hjælper dig med at skære dine grøntsager i små og jævne stykker hurtigere og nemmere. Derfor er de meget anvendelige til at lave alle slags salater og grøntsagsretter.
Hvad er forskellen på at strimle og rive grøntsager?
"Ristning" og "makulering" bruges ofte i flæng, men er to forskellige, men relaterede processer. At makulere noget er at skære det i tynde strimler ved hjælp af en manuel eller elektrisk makulator. Ristning er derimod en proces, hvor maden reduceres til korte, krummelignende fragmenter.
Hvilke typer rivejern og høvle finder du på Kulina?
Kulina tilbyder et udvalg af forskellige rivejern og snittere til både grøntsager og frugt. Alle vores produkter er køkkenredskaber af høj kvalitet fra pålidelige mærker som Microplane (et mærke, der er specialiseret i rivejern, som ofte vælges af de bedste kokke), WMF og Joseph Joseph, så du kan være sikker på, at vores rivejern vil holde i lang tid.
På Kulina finder du:
- køkkenrivejern (rivejern, fladrivejern, trommelrivejern, osterivejern osv.)
- mandolin-skærere
- spiralizer (til at lave grøntsagsnudler)
- osteskærere
- pizzaskærer (også velegnet til at skære bløde kager, tærter, focaccia osv.)
- grøntsags- og frugtsnittere (herunder frugtkuglesnittere, æblesnittere og udkernere)
- æggeskærere
- dejskrabere og udstikkere
Hvilke rivejern bruger kokke?
Et af de rivejern, der oftest bruges af elitekokke, er rivejernene fra mærket Microplane. Mærket er berømt for sine håndrivejern og Zesters - fine rivejern, der er perfekte til ingefær, hvidløg og citronskal.
Du kan også se vores udvalg af foodprocessorer og elektriske hakkere og makuleringsmaskiner, som du kan bruge til større mængder grøntsager og andre kulinariske opgaver end rivning.