Rund kageform

28 items total
Bagering 15,5 cm, rustfrit stål, de Buyer
276 kr
DB309906
Bagering 24,5 cm, rustfrit stål, de Buyer
228 kr –19 %
183 kr
DB309809
Brødform 24 x 13 cm, ikke-stick, de Buyer
156 kr –26 %
114 kr
DB471524
Bagering 6,5 cm, rustfrit stål, de Buyer
131 kr –28 %
94 kr
DB309802
Rullekage bagemåtte, 40 cm, brun, silikone, Lékué LKE0231240CO01M020
Fransk macarons bagesæt, brun, Lékué
327 kr –18 %
267 kr
LKE3000001SURM017
Fransk macarons bagemåtte 40 cm, brun, silikone, Lékué
152 kr –6 %
LKE0231440M02M067
Rund kageform 23 cm, rød, silikone, Lékué
233 kr –5 %
221 kr
LKE2412323R01M017
Tre etagers kagebagesæt 22 cm, Lékué
525 kr
LKE1210400SURM017
Springform DELIBAKE J1641274 23 cm, Tefal
110 kr
TEFJ1641274
Springform GOLD ELEGANCE 26 cm, 2 bunde, bronze, stål, Guardini GD70026GEGNAM
Foldbar kageform DELIBAKE J1641474 27 cm, Tefal
110 kr
TEFJ1641474
Springform XBAKE 26 cm, 2 bunde, blå, stål, Guardini GD10026SGPBSGNAM
Kageform XBAKE 28 x 19 cm, blå, stål, Guardini
223 kr
GD13519PBSAPRGNAM
Rund kageform 15 cm, rød, silikone, Lékué
294 kr
LKE2412515R01M017
Springform XBAKE 20 cm, blå, stål, Guardini
141 kr
GD10120PBSGNAM
Springform XBAKE 24 cm, blå, stål, Guardini
168 kr –29 %
118 kr
GD10124SGPBSGNAM
Up
More products

Runde kageforme - enhver kagebagningsentusiasts basisværktøj

Hvad kan jeg bruge en rund kageform til?

Runde kageforme - nok den mest populære type bageform - bruges ofte til at bage fødselsdagskager, svampekager, cheesecakes og alle slags lag- og etagekager. Meget ofte lavet af aluminium, og de giver jævnt bagte lagkagebunde.

Valget af kageform kan have stor betydning for resultatet af dine kulinariske eksperimenter, og på Kulina tilbyder vi dig runde kageforme af høj kvalitet, så du kan bage de bedst mulige kager.

Er en springform pålidelig?

En rund kageform med aftagelig bund og sider kaldes en springform. Runde springforme er fremragende til alle typer cheesecakes (bagte og ikke-bagte) og mousser eller tærter. Hvis du køber en springform af høj kvalitet, behøver du ikke at bekymre dig om, at flydende dej kommer ud af formen og laver rod i ovnen. Det gør det ikke!

Den største fordel ved springforme er, at kagen kan tages ud af formen, uden at den skal vendes eller løftes, takket være springformens aftagelige sider. Når du tager kagen ud af ovnen, og den er kølet af, kan du blot åbne det bånd, der holder siderne sammen, og fjerne det, så kagen bliver stående på bunden. Det gør det meget nemmere at flytte kagen over på kagefadet. Glem ikke en kageserver, hvis du vil servere din cheesecake på den mest elegante måde.

Hvordan vælger man den bedste størrelse på en rund kageform til sin kage?

Nogle gange er det svært at finde ud af, hvilken kageform man skal bruge. Nedenfor finder du almindelige mål på runde bageforme og den mængde dej, de kan rumme.

Runde pander:
15 x 5 cm (6×2 tommer) = 4 kopper (960 ml)
8×2 tommer (20 x 5 cm) = 6 kopper (1,4 l)
9×2 tommer (23 x 5 cm) = 8 kopper (1,9 l)

Springforme:
9x 2,5 tommer (23 x 6 cm) = 10 kopper (2,4 l)
10x 2,5 tommer (25 x 6 cm) = 12 kopper (2,8 l)

På Kulina finder du mange runde kageforme i forskellige størrelser og materialer samt ekspanderbare kageringe fra topproducenter som f.eks de Buyerkaiser eller Lékué.