Saltnaf mange slags

9 items total
Trøffelsalt 265 g, med kværn, Lie Gourmet
93 kr
LIE122
Salt med sort og hvid peber 220 g, med kværn, Lie Gourmet LIE255
Parmesan og basilikumsalt 320 g, Nicolas Vahé
89 kr
NV104981000
Himalayasalt 280 g, med kværn, Lie Gourmet
85 kr
LIE117
Rødvin og laurbærbladesalt 340 g, Nicolas Vahé
97,99 kr
NV104981016
Salt og peberblanding EVERYDAY MIX 310 g, Nicolas Vahé NV104981007
Fransk havsalt 335 g, Nicolas Vahé
102 kr
NV104981004

Gourmet- og smagssalte - en lille godbid til dit køkken eller til din ven...

Salt - er det vigtigt i madlavningen?

Salt er - ligesom peber - et af de mest populære krydderier, der har krydret vores retter i tusindvis af år. Enhver kok vil sikkert sige, at salt er en af menneskehedens bedste venner! Krige blev udkæmpet om det, lønninger blev måske betalt i det, det hjalp folk med at hele sår og kunne endda bringe lykke!

Hvad er saltets vigtigste roller i køkkenet? Er det sundt?

Salt giver mere smag og er et vigtigt næringsstof og konserveringsmiddel. Og selvom det kan være usundt at tilsætte for meget salt til dine retter, er salt et næringsstof, der er essentielt for menneskets liv - det afbalancerer væsker i blodet, opretholder et sundt blodtryk og regulerer muskelfunktion og nerveimpulser.

Salt - hvad kan man smage det til med, og hvordan serverer man det?

Husk, at salt fremhæver ingrediensernes naturlige smag, men hvis du er bange for at tilsætte for meget salt til din mad, kan du salte den bare en smule og tage noget rent eller aromatiseret salt af høj kvalitet med til bordet. Salt - i modsætning til peber behøver det ikke at være friskkværnet (det indeholder ingen flygtige forbindelser, der frigives ved kværning, og det ældes ikke), men det kan være en god idé at bruge en kværn eller morter for at få den rigtige størrelse salt til din ret.

På Kulina tilbyder vi dig et interessant udvalg af naturlige og sunde gourmetsalte og krydderier. De ser godt ud på køkkenhylden eller bordpladen og på bordet, hvor de giver dine gæster den rette mængde aroma til deres retter og tilbyder nogle nye smagsoplevelser.

Hvilke ingredienser bruges normalt til at smage salt til?

  • tørrede krydderurter
  • tørrede citrusfrugter eller tomater
  • andre krydderier

Hvad kan man bruge aromatiseret salt til?

Brug vores saltblandinger til at pifte alle typer retter op, selv de mest simple! Du kan bruge aromatiseret salt til:

  • alle typer salater og grønt
  • over kød og fisk
  • over bagte grøntsager og kartofler
  • pastaretter
  • brød af høj kvalitet med... tomatskiver
  • desserter (salt med tørret chili passer særligt godt til chokolade!)