odpocet
5 dage
15 timer
47 minutter
59 sekunder

Saucepander

Vis filtre
Vis filtre
Sorter efter
85 varer i alt
Kasserolle 24 cm, rustfrit stål, Mauviel
2 190 kr
ML521024
Sovsegryde COPPERBOND 22 cm, 3,8 l, kobbers, Hestan
4 180 kr
HEST31596
Kasserolle FUNCTION 4 16 cm, med glaslåg, WMF
1 018 kr
WM0763166380
Kasserolle DUETTO+ G7192355 18 cm 2 l, med låg, Tefal TEFG7192355
Kasserolle DUETTO+ G7192255 16 cm,Tefal
205 kr
TEFG7192255
Kasserolle M´6S 14 cm, kobber, Mauviel
1 850 kr
ML51014
Kasserolle SAN FRANCISCO 16 cm, 1,4 l, Fissler
404 kr
FS40153161000
Kasserolle M´6S 18 cm, kobber, Mauviel
2 030 kr
ML51018
Kasserolle ALCHIMY 14 cm, 1 l, rustfrit stål, de Buyer
1 080 kr
DB360114
Kasserolle INGENIO UNLIMITED 18 cm, sølv, Tefal
252 kr
TEFL7632932
Kasserolle M'COOK 18 cm, rustfrit stål, MAUVIEL
1 320 kr
ML521018
Kasserolle NORDIC KITCHEN 16 cm, med låg, Eva Solo
780 kr
ES280216
Kasserolle M´6S 20 cm, kobber, Mauviel
2 210 kr
ML51020
Sovsegryde CON CUORE 16 cm, sølv, kobber, Ruffoni
1 996 kr
RUFCRA1607ZL
Kasserolle MINI 16 cm, med låg, WMF
313 kr
WM0716786040
Non-stick pande INGENIO UNLIMITED L7633032, 20 cm, Tefal TEFL7633032
Kasserolle MINI 14 cm, WMF
258 kr
WM0714786041
Kasserolle FUNCTION 4 16 cm, WMF
783 kr
WM0763166381
Kasserolle SNACK SÆT 12 cm, Fissler
283 kr
FS816612100
Kasserolle PRIMA MATERA 18 cm, de Buyer
4 792 kr
DB620618
Kasserolle 1,8 l, 16 cm, ikke-stick Eva Solo
741 kr
ES212418
Kasserolle M'COOK 16 cm, Mauviel
1 233 kr
ML521016
Up
Flere produkter

Kasseroller - små, men uundværlige gryder til ethvert køkken

Hvilke elementer udgør en gryde?

Kasseroller er lavere end almindelige gryder og har en mindre diameter end stegegryder og har et langt håndtag som en pande. De bruges til at koge væsker på komfuret, især hvis de skal fortykkes eller reduceres (som saucer, risotto osv.). Det lange håndtag gør det nemt at holde gryden på plads og samtidig røre i væsken med en grydeske.

Hvad bruger du en gryde til?

Kasseroller er meget alsidige og et must-have i ethvert køkken. De kan bruges til:

  • tilberedning og fortykning af saucer
  • tilberedning af små portioner supper, gryderetter, børnemad, sovse
  • tilberede mad som havregrød eller vaniljecreme
  • opvarmning af små portioner mad
  • tilberede mad til en eller to personer

Hvilken gryde skal jeg vælge?

På Kulina tilbyder vi dig et bredt udvalg af kasseroller (se vores mest solgte kasseroller her), lavet af forskellige materialer, fremstillet af pålidelige mærker, fås i forskellige farver og designet til forskellige indretningsstile. Hvis du ikke ved, hvilken gryde du skal vælge, så læs vores ultimative shoppingguide om gryder her og tjek vores kasseroller i rustfrit stål fra WMF, Zwilling, Fissler. Nogle af vores kasseroller er udstyret med et låg, og nogle er egnede til brug i ovnen.

Vores tip: Hvis du er på udkig efter nogle smukke gryder til dit køkken, så tjek kobbergryderne fra Mauviel, de Buyer eller Eva solo De holder hele livet og ser meget stilfulde ud, især hvis du hænger dem på et grydestativ. Du kan også læse vores ultimative shoppingguide om pander her.

Hvordan passer man på sine gryder?

Vidste du, at de fleste mennesker kun køber et sæt med gryder to eller tre gange i løbet af hele deres liv? Nogle gange har vi en tendens til at købe en bil oftere end potter! Derfor er det værd at investere i gryder af høj kvalitet og nyde godt af deres funktionalitet i mange år fremover og hver gang, du laver mad. Og hvis du investerer penge i kogegrej af høj kvalitet, bør du også sørge for at passe på det på en ordentlig måde. Hvordan passer man på sine gryder og kasseroller?

  • læs altid producentens anvisninger før første brug, og sørg for, at du ikke sætter din gryde i opvaskemaskinen, hvis det ikke anbefales,
  • brug ikke metalredskaber, der kan ridse overfladen på dine gryder, brug i stedet køkkenredskaber af træ eller silikone
  • undgå at lade en beskidt gryde stå natten over eller sætte den i blød i lang tid (især hvis den er lavet af rustfrit stål),
  • hvis du vil slippe af med pletter på overfladen af din gryde i rustfrit stål, skal du rengøre den med et rengøringsmiddel til rustfrit stål,
  • undgå at rengøre dine keramisk belagte gryder med ståluld,
  • rengør dine jerngryder straks efter brug, og brug ikke sæbe, da metal er porøst og kan absorbere smagen af kemikalier,
  • undgå temperaturchok, kom ikke varme gryder i koldt vand osv.
  • tilbered ikke syreholdige fødevarer (som tomat) i støbejernsgryder,
  • stabl ikke belagte gryder og pander oven på hinanden, da det kan forårsage ridser og skår. Hæng dem på kroge, eller læg dem på siden.