Saucepander

5 items total

Kasseroller - små, men uundværlige gryder til ethvert køkken

Hvilke elementer udgør en gryde?

Kasseroller er lavere end almindelige gryder og har en mindre diameter end stegegryder og har et langt håndtag som en pande. De bruges til at koge væsker på komfuret, især hvis de skal fortykkes eller reduceres (som saucer, risotto osv.). Det lange håndtag gør det nemt at holde gryden på plads og samtidig røre i væsken med en grydeske.

Hvad bruger du en gryde til?

Kasseroller er meget alsidige og et must-have i ethvert køkken. De kan bruges til:

  • tilberedning og fortykning af saucer
  • tilberedning af små portioner supper, gryderetter, børnemad, sovse
  • tilberede mad som havregrød eller vaniljecreme
  • opvarmning af små portioner mad
  • tilberede mad til en eller to personer

Hvilken gryde skal jeg vælge?

På Kulina tilbyder vi dig et bredt udvalg af kasseroller (se vores mest solgte kasseroller her), lavet af forskellige materialer, fremstillet af pålidelige mærker, fås i forskellige farver og designet til forskellige indretningsstile. Hvis du ikke ved, hvilken gryde du skal vælge, så læs vores ultimative shoppingguide om gryder her og tjek vores kasseroller i rustfrit stål fra WMF, Zwilling, Fissler. Nogle af vores kasseroller er udstyret med et låg, og nogle er egnede til brug i ovnen.

Vores tip: Hvis du er på udkig efter nogle smukke gryder til dit køkken, så tjek kobbergryderne fra Mauviel, de Buyer eller Eva solo De holder hele livet og ser meget stilfulde ud, især hvis du hænger dem på et grydestativ. Du kan også læse vores ultimative shoppingguide om pander her.

Hvordan passer man på sine gryder?

Vidste du, at de fleste mennesker kun køber et sæt med gryder to eller tre gange i løbet af hele deres liv? Nogle gange har vi en tendens til at købe en bil oftere end potter! Derfor er det værd at investere i gryder af høj kvalitet og nyde godt af deres funktionalitet i mange år fremover og hver gang, du laver mad. Og hvis du investerer penge i kogegrej af høj kvalitet, bør du også sørge for at passe på det på en ordentlig måde. Hvordan passer man på sine gryder og kasseroller?

  • læs altid producentens anvisninger før første brug, og sørg for, at du ikke sætter din gryde i opvaskemaskinen, hvis det ikke anbefales,
  • brug ikke metalredskaber, der kan ridse overfladen på dine gryder, brug i stedet køkkenredskaber af træ eller silikone
  • undgå at lade en beskidt gryde stå natten over eller sætte den i blød i lang tid (især hvis den er lavet af rustfrit stål),
  • hvis du vil slippe af med pletter på overfladen af din gryde i rustfrit stål, skal du rengøre den med et rengøringsmiddel til rustfrit stål,
  • undgå at rengøre dine keramisk belagte gryder med ståluld,
  • rengør dine jerngryder straks efter brug, og brug ikke sæbe, da metal er porøst og kan absorbere smagen af kemikalier,
  • undgå temperaturchok, kom ikke varme gryder i koldt vand osv.
  • tilbered ikke syreholdige fødevarer (som tomat) i støbejernsgryder,
  • stabl ikke belagte gryder og pander oven på hinanden, da det kan forårsage ridser og skår. Hæng dem på kroge, eller læg dem på siden.