Serveringspander

2 items total
Serveringspande TITANIUM 32 cm, titanium, WOLL
919 kr
WL832N

Serveringspander - hvordan adskiller de sig fra almindelige stegepander, og hvad kan du bruge dem til?

Serveringspander er en fantastisk måde at servere mad på. De giver din spisestue en følelse af bistro og får dig til at ligne en kok mere end en hjemmekok. At servere maden i en gryde skaber en afslappet atmosfære og giver mulighed for at dele maden, hvilket er en god oplevelse for alle, der er samlet ved bordet.

Hvad gør en pande til en serveringspande?

Hvis du undrer dig over, hvordan en serveringspande adskiller sig fra en almindelig pande, er her nogle af de egenskaber ved pander, der bruges til servering, som gør en kogeplade til en særlig slags "middagsservice" (se også vores bedst sælgende serveringspander her).

Pander til servering:

  • findes i forskellige størrelser; fra små pander, der passer til én person og små portioner (normalt lavet af støbejern, som gør det muligt at bruge bestik) til pander i standardstørrelse, der kan bruges til at servere retter på bordet
  • har to små håndtag, der gør det nemt at flytte dem fra ovnen til bordet
  • deres kanter er nogle gange lavere for at gøre det muligt at bruge en kniv (dette henviser til små pander, der er designet til at blive brugt i stedet for tallerkener, som ikke har non-stick belægning, der let kan blive ødelagt af bestik)
  • er meget ofte velegnede til brug i ovnen

Hvad kan du tilberede og servere i en serveringspande?

Der er mange retter, du kan lave og servere i én gryde, og valget afhænger af grydens størrelse og din kreativitet, men de mest populære ting, du kan lave og/eller servere i en serveringsgryde er:

  • bagte æg (mexicansk stil eller Shakshuka)
  • bøffer
  • paellaer og risotto
  • frugtcrumble
  • pasta i én gryde

På Kulina tilbyder vi forskellige slags serveringspander: elegante serveringspander i forskellige farver fra Smeg og pander i rustfrit stål fra WMF eller Mauviel. Hvis du serverer din ret på panden, skal du huske ikke at bruge metalbestik (især med non-stick pander), da det kan ødelægge belægningen. Brug i stedet serveringsbestik af træ eller silikone.