Grillning med Severin
Elektriske grill
Opvarmning fra 0° til 500°C på 10 minutter
Køb
Hvorfor grille på en elektrisk grill?
varmere end gas
Gasgrillen når en maksimal temperatur på 250-350 °C og er ca. 20 minutter om at varme op. En Severin-grill når den maksimale temperatur på 500 °C på bare 10 minutter. Du kan sagtens grille selv tykke skiver kød.
hurtigere end kul
Kulgrillene skal være opvarmet mindst 30 minutter før en grillning. De når en temperatur på 400-1000 °C, men temperaturen kan ikke kontrolleres. Severin elektriske grill opvarmes inden for 10 minutter, og temperaturen kan nemt justeres.
miljøvenlig
På en el grill har du ingen røg og damp. Og mest af alt ingen problemer med dine naboer, især hvis du er tæt på, for eksempel på balkonen. Du kan også bruge grillen derhjemme i vintermånederne.
Severin Sevo & Senoa
500°C Boost-zone
To varmezoner med en 500 °C-zone til en sprød steak med en karamelliseret skorpe.
Langsom tilberedning
Med låg af høj kvalitet og mulighed for præcis temperaturjustering kan du tilberede perfekte langtidsstegte ribben, svinekød eller confiteret kylling.
OLED-display og termometer
Garanteret succes takket være præcise temperaturindstillinger i det digitale OLED-display og det integrerede kernetermometer.
Smart app
Grillene i Sevo Smart-serien kan styres via en mobilapp. Du kan vælge det ønskede resultat og temperaturen, og takket være det tilsluttede termometer kan du følge med i, hvordan kødet gennemsteges.
Se en video
Sådan griller du med den avancerede teknologi
Prisbelønnet for design og innovation
18 items total