spækkniv

24 items total
Spækkniv CLASSIC 10 cm, Wüsthof
621 kr
WU406610
Lardekniv CLASSIC 9 cm, Wüsthof
571 kr
WU406609
Spækkniv CLASSIC IKON 9 cm, Wüsthof
724 kr
WU408609
Spækkniv IKON 12 cm, Wüsthof
1 317 kr –14 %
1 132 kr
WU498612
Spækkniv IKON 9 cm, Wüsthof
1 210 kr
WU498609
Spækkniv GOURMET 12 cm, Wüsthof
249 kr
WU1035048112
Spækkniv FOUR STAR 8 cm, Zwilling
453 kr
ZW31070081
Spækkniv 10 cm, Zwilling
Spækkniv 10 cm, Zwilling
På lager (1 pcs)
615 kr
ZW38400101
Spækhøker ALPHA OAK 13 cm, brun, Güde
733 kr
GUDEE76413
Spækhøker ALPHA BRICOLE DI VENEZIA 10 cm, brun, Güde GUDEV76410
Spækhøker DELTA GRENADILL 10 cm, brun, Güde
835 kr
GUDED76410
Spækkniv CLASSIC LINE 10 cm, WMF
Outlet
232 kr
WM1874536030
Spækkniv TWIN GRIP XS 9 cm, Zwilling
92 kr
ZW38601090
Spækkniv TWIN GRIP 10 cm, turkis, Zwilling
85 kr
ZW38160100
Spækkniv TWIN GOURMET 10 cm, Zwilling
212 kr
ZW31620100
Spækhøker KAPPA 10 cm, sølv, Güde
624 kr
GUDE76410
Spækkniv 12 cm, sort, Victorinox
328 kr
VN5200312
Spækhøker ALPHA MIKARTA 10 cm, rød, Güde
710 kr –30 %
495 kr
GUDEM76410
Spækkniv TWIN GRIP 10 cm, grøn, Zwilling
78 kr
ZW38094101
Spækkniv GOURMET 10 cm, Zwilling
Outlet
292 kr –32 %
197 kr
ZW36110101
Skrællekniv CLASSIC IKON 12 cm, Wüsthof
815 kr
WU4086012
Spækkniv TWIN CHEF 2 10 cm, Zwilling
Outlet
232 kr
ZW34910101
Spækkniv TWIN GRIP 9 cm, gul, Zwilling
80 kr –31 %
55 kr
ZW38091081

Spækknive - skærer nemt dine kødstykker i skiver

Hvad er en spækkekniv?

En spækkekniv, også kaldet "slicing knife", er en tynd, glat kniv med fremragende skærekvalitet og et spidst blad på 17 cm. Dette er den perfekte kniv til:

  • udskæring af rødt kød eller fjerkræ
  • finskæring af rå eller tilberedte fileter
  • skære skiver med en jævn tykkelse
  • spæk

På Kulina finder du professionelle spækhøkerknive fra Zwilling, Wusthof eller WMFfremstillet af holdbart rustfrit stål af høj kvalitet.

Hvordan laver man spæk?

Spæk er en kulinarisk teknik, der bruges til at tilberede store stykker kød. Det indebærer at flette lange strimler af fedt ind i kødet ved hjælp af en særlig kniv, der kaldes enspækkniv. Takket være landingen smelter fedtet under tilberedningen, og stegen eller ribbenene bliver fugtigere, blødere og mere smagfulde.

Når du har skåret fedtstriberne af, skal du lægge spækket i fryseren, før du begynder at spække - striberne bliver nemmere at stikke ind i kødet, når de er størknet.

Hvordan passer man på sin spækkekniv?

Køkkenknive er noget af en investering, så hvis du vil have din spækhøker til at holde længe, skal du sørge for at følge disse enkle regler for rengøring og opbevaring af dine knive:

  • knive tåler ofte opvaskemaskine, men vi anbefaler, at du rengør din kniv i hånden, da opvaskemidler kan beskadige overfladen på et stålblad
  • hvis en kniv har et træskaft, må den ikke komme i opvaskemaskinen
  • for at forhindre, at træhåndtag bliver tørre, skal du jævnligt smøre dem med linolie eller bivoks
  • opbevar din kniv separat, så knivene ikke bliver sløve. Brug en knivblok eller et etui til knive
  • slib din kniv regelmæssigt med en knivsliber

Hvis du ofte tilbereder kød i dit køkken, kan du også se vores udvalg af udbenings- og fileteringsknive.