spækkniv

24 items total
Spækkniv IKON 9 cm, Wüsthof
Akce
1 210 kr –10 %
1 089 kr
WU498609
Spækkniv FOUR STAR 8 cm, Zwilling
Akce
453 kr –22 %
350 kr
ZW31070081
Spækkniv 10 cm, Zwilling
Akce
615 kr –17 %
Spækkniv 10 cm, Zwilling
På lager (4 pcs)
506 kr
ZW38400101
Spækkniv PROFESSIONAL"S 10 cm, Zwilling
Akce
515 kr –11 %
457 kr
ZW31020101
Spækkniv CLASSIC LINE 10 cm, WMF
Akce Outlet
232 kr –15 %
197 kr
WM1874536030
Spækkniv FOUR STAR 10 cm, Zwilling
Akce
453 kr –19 %
365 kr
ZW31070101
Spækkniv CLASSIC IKON 9 cm, Wüsthof
Akce
724 kr –9 %
652 kr
WU408609
Lardekniv CLASSIC 9 cm, Wüsthof
Akce
571 kr –9 %
514 kr
WU406609
Spækkniv TWIN GOURMET 10 cm, Zwilling
Akce
212 kr –15 %
179 kr
ZW31620100
Spækkniv 12 cm, sort, Victorinox
Akce
328 kr –10 %
295 kr
VN5200312
Spækkniv TWIN GRIP XS 9 cm, Zwilling
Akce
92 kr –11 %
81 kr
ZW38601090
Spækkniv TWIN GRIP 9 cm, gul, Zwilling
Akce
80 kr –35 %
52 kr
ZW38091081
Spækkniv TWIN GRIP 10 cm, Zwilling
Akce
92 kr –11 %
81 kr
ZW38720100
210904 spikovaci nuz kappa 10 cm stribrna gude solingen
624 kr
GUDE76410
Spækkniv TWIN GRIP 10 cm, grøn, Zwilling
Akce
78 kr –12 %
68 kr
ZW38094101
Spækkniv CLASSIC 10 cm, Wüsthof
Akce
621 kr –9 %
559 kr
WU406610
210976 m764 10
710 kr –30 %
495 kr
GUDEM76410
Spækkniv IKON 12 cm, Wüsthof
Akce
1 317 kr –18 %
1 075 kr
WU498612
210928 6 d764 10 white
835 kr
GUDED76410
211003 spikovaci nuz alpha bricole di venezia 10 cm hneda gude solingen GUDEV76410
210961 spikovaci nuz alpha oak 13 cm hneda gude solingen
733 kr
GUDEE76413

Spækknive - skærer nemt dine kødstykker i skiver

Hvad er en spækkekniv?

En spækkekniv, også kaldet "slicing knife", er en tynd, glat kniv med fremragende skærekvalitet og et spidst blad på 17 cm. Dette er den perfekte kniv til:

  • udskæring af rødt kød eller fjerkræ
  • finskæring af rå eller tilberedte fileter
  • skære skiver med en jævn tykkelse
  • spæk

På Kulina finder du professionelle spækhøkerknive fra Zwilling, Wusthof eller WMFfremstillet af holdbart rustfrit stål af høj kvalitet.

Hvordan laver man spæk?

Spæk er en kulinarisk teknik, der bruges til at tilberede store stykker kød. Det indebærer at flette lange strimler af fedt ind i kødet ved hjælp af en særlig kniv, der kaldes enspækkniv. Takket være landingen smelter fedtet under tilberedningen, og stegen eller ribbenene bliver fugtigere, blødere og mere smagfulde.

Når du har skåret fedtstriberne af, skal du lægge spækket i fryseren, før du begynder at spække - striberne bliver nemmere at stikke ind i kødet, når de er størknet.

Hvordan passer man på sin spækkekniv?

Køkkenknive er noget af en investering, så hvis du vil have din spækhøker til at holde længe, skal du sørge for at følge disse enkle regler for rengøring og opbevaring af dine knive:

  • knive tåler ofte opvaskemaskine, men vi anbefaler, at du rengør din kniv i hånden, da opvaskemidler kan beskadige overfladen på et stålblad
  • hvis en kniv har et træskaft, må den ikke komme i opvaskemaskinen
  • for at forhindre, at træhåndtag bliver tørre, skal du jævnligt smøre dem med linolie eller bivoks
  • opbevar din kniv separat, så knivene ikke bliver sløve. Brug en knivblok eller et etui til knive
  • slib din kniv regelmæssigt med en knivsliber

Hvis du ofte tilbereder kød i dit køkken, kan du også se vores udvalg af udbenings- og fileteringsknive.