Bøf knivsæt GOURMET, sæt med 6 stk, Wüsthof
Code: WU9728Related products
Product detailed description
Silverpoint-sættet indeholder:
- 6x steakkniv GOURMET, blad 12 cm, Art. nr.: 4050
I dette sæt finder du 6 knive, der er ideelle til udskæring af bøffer og andre kødretter takket være deres ekstra skarpe blade. Du kan ikke kun bruge dem til familiemiddage, men også til grillaftener. Du kan også sagtens skære store stykker hårdere kød med dem.
Gourmet-serien
- Velafbalancerede kvalitetsknive fremstillet i Solingen
- Sort håndtag lavet af specielt syntetisk materiale
- Klassisk look med tre nitter, ligger godt i hånden
- Top tysk legeret stål X50CrMoV15 brugt
- Laserskåret med præcision fra stålbånd
- Knivkerner i metal med bladlængde på 12 cm og derover
- Ekstraordinær klinge, der er nem at vedligeholde
- Hårdhed 56-57 HRC Rockwell-skala
- Præcis håndslibning og polering for en perfekt kant
- Streng løbende kvalitetskontrol, bladet kontrolleres med laser
- Knive kan vaskes i opvaskemaskinen - men håndopvask anbefales
- Udvidet garanti mod fabrikations- og materialefejl i 15 år
- Serien har modtaget det fornemme NSF-mærke for kvalitet og hygiejne i USA
Gourmet-knivserien præsenterer kvalitetsknive fra mærket WÜSTHOF i det populære traditionelle design med tre nitter. Bladene er præcisionslaserskåret fra en strimmel af legeret X50CrMoV15 rustfrit stål. De produceres i 12 til 14 trin. Takket være brugen af materialer af høj kvalitet og præcisionsslibning har de en høj og langvarig skarphed.
Gourmetknivenes håndtag er lavet af slidstærkt syntetisk materiale i et typisk design med tre nitter. Håndtagene er designet i overensstemmelse med ergonomiske krav. Kunststoffer af høj kvalitet kan tåle opvaskemaskine, men vi anbefaler håndvask for at bevare bladets kvalitet, hvilket er mere velegnet til knive af høj kvalitet.
En særlig computerstyret knivslibningsproces WÜSTHOF bruges til at holde knivene helt skarpe. Computeren bruger en laser til at måle klingen og giver robotten de oplysninger, den skal bruge for at slibe den perfekt. Computerstøttet fremstilling giver således knivene en ekstremt høj indledende skæreydelse (i hele bladets længde) og en lang levetid. Kvaliteten af klingen er høj, og det er vigtigt, at den er let at genskabe.
Sidst, men ikke mindst, skal vi nævne det vigtige NSF-certifikat, som Classic Ikon-serien har modtaget i USA. NSF's mål er at beskytte folkesundheden og miljøet. Det certificerer bl.a. køkkenudstyr, herunder knive, som ikke er sundhedsskadelige for mennesker. Produktet testes også for design, materialesikkerhed og brug. Du finder NSF-logoet på produkter, der er miljøvenlige og ikke belaster miljøet unødigt.
Anvendte teknologier og materialer
Til produktionen af WÜSTHOF knive bruges tysk stål af høj kvalitet X50CrMoV15, som har ca. 0,5 procent kulstof og krom, molybdæn og vanadium som legeringselementer. Takket være det tilsatte krom er det korrosionsbestandigt, hvilket er ønskeligt for køkkenknive.
Bladet er laserskåret af en stålstrimmel. Derefter slukkes det i 15 minutter ved 1070 °C og afkøles derefter hurtigt til 60 °C på to minutter. Efterfølgende hærdning (en proces, hvor materialet langsomt opvarmes til 200 °C i 45 minutter) aflaster klingen for indre spændinger og stabiliserer dens martensitiske struktur. Det giver klingen den optimale hårdhed på 56-57° Rockwell og en højere sejhed.
En særlig knivslibningsproces WÜSTHOF kaldet PEtec (Precision Edge Technology) sikrer den ideelle skærevinkel. Det er en banebrydende teknologi, hvor knive slibes af robotter, der styres og overvåges af computere. Fordelen ved denne proces er den præcise geometri i hele bladets længde, knivens bemærkelsesværdige og ekstremt høje indledende skæreevne, der kan sammenlignes med et knivskarpt blad, og sidst, men ikke mindst, bladets lange levetid.
Den stabile klinge og klingens perfekte geometri giver en enestående skæreevne og præcis kontrol i snittet. Den skarpe vinkel giver endnu større skarphed, hvilket gør det sjovere at skære. Takket være det kileformede snit trænger kniven ubesværet ind i maden.
Slibning af knive WÜSTHOF
Alle knive skal slibes fra tid til anden, da de bliver sløve efter længere tids brug. Forkromede hvæssesten bruges til at vedligeholde og genoplive kn iven, mens slibesten anbefales til slibning af knive WÜSTHOF. Til de mindre erfarne tilbyder vi også slibemaskiner med lettere betjening. Du skal blot køre kniven forsigtigt gennem sliberillen et par gange, så er kniven klar igen.
Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG blev grundlagt i Solingen allerede i 1814, og i løbet af de 200 år, virksomheden har eksisteret, har syv generationer af Wüsthof-familien stået i spidsen for den. Den kan prale af nogle af de mest avancerede og automatiserede produktionsprocesser i verden. For eksempel bruges der 100 robotter i produktionen af knive i næsten 40 trin.
Knivmærker WÜSTHOF sælges nu i mere end 80 lande verden over. Brugen af avancerede materialer og moderne computerstyrede teknologier gør dem nemme at bruge og tilberede mad. En kulinarisk nydelse i sig selv.
Additional parameters
Category: | Steak knive |
---|---|
Weight: | 0.41 kg |
Margin: | E |
K překladu: | CZ AUTO |
Produkt type: | Knivsæt |
Stk. i et sæt: | 6 pc. |
Producent: | WÜSTHOF |
Margin-category: | B |
Be the first who will post an article to this item!
✓ Německá rodinná společnost vyrábějící celosvětově oblíbené nože |
Domovem německé rodinné společnosti Wüsthof je Solingen, město s mnohaletou nožířskou tradicí. Značka zde vyrábí od roku 1814 pomocníky pro krájení té nejvyšší kvality. V jejím širokém sortimentu naleznete nože pro každý kulinářský úkon a také další vybavení do kuchyně.
WÜSTHOF je německá rodinná firma, která již po sedm generací vyrábí s nadstandartní péčí nože proslulé po celém světě. Jejich čepele jsou kovány ze špičkové, nerezové, nožířské oceli. Nože WÜSTHOF vynikají skvělými užitnými vlastnostmi a zaujmou kvalitním zpracováním. Vysoký komfort při jejich použití je dán ergonomicky tvarovanými rukojeťmi a perfektním slícováním jednotlivých částí, které zabraňuje zachycování nečistot. Produkty této značky tak splňují i náročné hygienické normy. Tajemství perfektní ostrosti a dlouhé životnosti nožů WÜSTHOF spočívá ve speciálním procesu broušení řízeném a kontrolovaném počítačem. I to je jeden z důvodů, proč jsou dnes oblíbeny profesionálními šéfkuchaři i nadšenými amatéry ve více než 80 zemích.