Suppe sauce skeer

8 items total
Serveringsske PRO, silikone, Zwilling
274 kr
ZW37160009
Serveringsske DAILY, 26 cm Nicolas Vahé
54 kr
NV160670010
Serveringsske PRO, Zwilling
254 kr
ZW37160024
Suppeske GREEN TOOL 28 cm, grøn, Eva Solo
156 kr –16 %
130 kr
ES531535
Serveringsske MAYA 21 cm, sølv, rustfrit stål, Stelton SN15502
Serveringsske EVA TRIO 26 cm, nylon, Eva Solo
120 kr
ES118606

Suppe- og sovseskeer - dine hjælpere i spisestuen

Skeer til servering af supper og saucer har på samme måde som andre serveringsskeer større skåle end en almindelig spiseske eller røreske. Deres skål er beregnet til at rumme mere væske, og deres håndtag er længere, så de kan nå ned i en dyb gryde eller suppeterrin.

Hvilke typer skeer bruger man i spisestuen?

Der findes mange forskellige typer skeer, som man bruger, når man serverer aftensmad eller andre måltider ved bordet, men nogle af de mest populære er følgende:

  • Suppeskeer: En suppeske er en stor, dyb ske med et langt skaft, som bruges til at servere supper eller gryderetter med. Den er normalt konstrueret med et kroget håndtag, så den nemt kan hænges på en gryde eller suppeterrin.
  • En sovseske eller sov seske er en mindre ske med en dybere, smallere skål (ofte med en tud), der bruges til at servere sovse i sovseskåle eller sovsekander
  • Serveringsskeer med lavere skåle end suppeskeer, der bruges til at servere ris, kartofler eller grøntsager
  • Spiseskeer - skeer, der hovedsageligt bruges til at spise med
  • Teskeer og espressoskeer - bruges til servering af te, kaffe og desserter

Dette er blot et par eksempler på de mange designs af suppe- og sovseskeer, der tilbydes på Kulina's hjemmeside; når du gennemser kollektionen, vil du finde flere varianter. Dit valg af ske afhænger af den suppe eller sauce, du serverer, samt af dine præferencer.

Kan jeg bruge en suppe- eller sovseske til at servere andre retter?

Ja, du kan bruge en øse eller sovseske til at servere andre typer måltider, men det er måske ikke altid den bedste løsning. I modsætning til andre skeer har suppe- og sovseskeer en større og dybere skål, fordi de er lavet specielt til servering af supper og saucer. Disse skeer kan dog være et godt valg, hvis du serverer en ret med meget sauce eller væske, der ikke skal dryppe af - som gullasch. Nogle mennesker bruger også serveringsskeer til at servere pastaretter.

Hvis du er på udkig efter en køkkenske, så se vores udvalg af køkkenredskaber.