odpocet
3 dage
3 timer
2 minutter
24 sekunder

Tærte- og tarteletforme

Vis filtre
Vis filtre
Sorter efter
12 varer i alt
Tærteform 15 x 36 cm, bordeauxrød, Emile Henry
–17 %
274 kr
334 kr
Promo
EH346034
Tærteform 28 cm, aftagelig bund, de Buyer
–20 %
217 kr
272 kr
Promo
DB470628
Tærteform 28 cm, rød bordeaux, Emile Henry
–18 %
273 kr
334 kr
Promo
EH346028
Minitærtepande, til 12 tartletter, stål, de Buyer
–20 %
160 kr
201 kr
Promo
DB471112
Tærteform 32 cm, de Buyer
–20 %
136 kr
170 kr
Promo
DB470532
Tærteform 28 cm, de Buyer
–20 %
116 kr
145 kr
Promo
DB470528
Tærteform CRISPYBAKE J4170814 28 cm, Tefal
280 kr
TEFJ4170814
Tærteform FRENCH CLASSICS 12,5 cm, REVOL
–5 %
75 kr
79 kr
Promo
RV612426
Tærteform 32 cm, med aftagelig bund, de Buyer
–20 %
239 kr
299 kr
Promo
DB470632
Tærteform 20 x 10 cm, rektangulær, de Buyer
–20 %
108 kr
136 kr
Promo
DB470820
Tærteform 24 cm, de Buyer
–20 %
96 kr
120 kr
Promo
DB470524
Tærteform DELIBAKE J1641574 28 cm, Tefal
–20 %
115 kr
144 kr
Promo
TEFJ1641574

Tærte- og tarteletforme - udvid din hjemmemenu

Hvad er tærte- og tarteletforme?

En tærteform er en lav, rund bageform, der oftest bruges til at lave tærter (søde eller sure), tærtebunde, tærter og quicher. Tarteletter er ganske enkelt minitarteletter, og det kan være en god idé at købe tarteletforme, hvis du vil lave snacks til en fest eller banket. Når du vælger en tærtering eller -form, skal du tage hensyn til dens diameter og antallet af personer i din familie.

Nogle af tærteformene på Kulina har en aftagelig bund, men en tærteform i ét stykke kan være bedre for dig, hvis du laver tærter med flydende fyld.

På Kulina finder du et bredt udvalg af tærte- og tarteletforme i forskellige diametre og former - fra de mest traditionelle runde til rektangulære eller firkantede forme. Vi tilbyder perforerede tærteringe af høj kvalitet lavet af stål eller keramiske tærtefade. Gå efter en rund tærteform i stål fra de Buyer eller vælg et ægte blikfang - et rødt tærtefad i keramik fra Emile Henry.

Skal jeg smøre min tærteform?

I de fleste tilfælde er det ikke nødvendigt at smøre tærteformen, før du beklæder den med mørdej. Hvorfor det? Det høje smørindhold i dejen vil naturligvis forhindre den i at klæbe til bunden af gryden. Men især hvis du har en tærteform eller et tærtefad i ét stykke, kan du bruge lidt smør til at smøre formen med. Det vil gøre det lettere for dig at tage tærten ud af fadet. Hvis din tærteform har riflede kanter, skal du sørge for at smøre dem jævnt.

Bønner - en god tilføjelse til din tærteform

Baking beans er små kugler af varmeledende keramik, som tynger dejen ned og hjælper den med at bage ovenfra. Hvordan bruger du dem? Bagepulver bruges til "blind" bagning - det indebærer, at den ubagte dej beklædes med enten bagepapir eller folie og derefter fyldes med vægte - bagepulver. De holder dejen i form, mens den koger, og forhindrer bunden i at puste op.

Hvis du elsker at bage, skal du tjekke vores tilbud på bagetilbehør og bageforme. Ps. Vidste du, at man også kan bage tarteletter i muffinsforme? Tjek dem ud!