Tærte- og tarteletforme

17 items total
Tærteform 28 cm, aftagelig bund, de Buyer
265 kr –25 %
198 kr
DB470628
Tærteform 24 cm, de Buyer
118 kr –27 %
Tærteform 24 cm, de Buyer
På lager (>5 pcs)
86 kr
DB470524
Tærteform 32 cm, de Buyer
165 kr –30 %
Tærteform 32 cm, de Buyer
På lager (>5 pcs)
115 kr
DB470532
Kageskærer, sæt med 9 stk, cirkulær, de Buyer
699 kr –37 %
440 kr
DB332300N
Tærteform 32 cm, med aftagelig bund, de Buyer
290 kr –26 %
213 kr
DB470632
Tærteform 28 cm, de Buyer
143 kr –24 %
Tærteform 28 cm, de Buyer
På lager (5 pcs)
108 kr
DB470528
Tærteform 20 x 10 cm, rektangulær, de Buyer
131 kr –24 %
99 kr
DB470820
Tarteletform 11 cm, de Buyer
73 kr
DB535611
Tærteform 14 cm, stål, de Buyer
127 kr
DB535614
Tærteform 28 cm, rød bordeaux, Emile Henry
351 kr
EH346028
Tærteform FRENCH CLASSICS 12,5 cm, REVOL
78 kr –5 %
74 kr
RV612426
Ovnfad LEGIO 24 cm, Eva Solo
468 kr –10 %
420 kr
ES885242
Tærteform 15 x 36 cm, bordeauxrød, Emile Henry
351 kr
EH346034
Tærteform DELIBAKE J1641574 28 cm, Tefal
170 kr
TEFJ1641574
Tærteform CRISPYBAKE J4170814 28 cm, Tefal
280 kr
TEFJ4170814

Tærte- og tarteletforme - udvid din hjemmemenu

Hvad er tærte- og tarteletforme?

En tærteform er en lav, rund bageform, der oftest bruges til at lave tærter (søde eller sure), tærtebunde, tærter og quicher. Tarteletter er ganske enkelt minitarteletter, og det kan være en god idé at købe tarteletforme, hvis du vil lave snacks til en fest eller banket. Når du vælger en tærtering eller -form, skal du tage hensyn til dens diameter og antallet af personer i din familie.

Nogle af tærteformene på Kulina har en aftagelig bund, men en tærteform i ét stykke kan være bedre for dig, hvis du laver tærter med flydende fyld.

På Kulina finder du et bredt udvalg af tærte- og tarteletforme i forskellige diametre og former - fra de mest traditionelle runde til rektangulære eller firkantede forme. Vi tilbyder perforerede tærteringe af høj kvalitet lavet af stål eller keramiske tærtefade. Gå efter en rund tærteform i stål fra de Buyer eller vælg et ægte blikfang - et rødt tærtefad i keramik fra Emile Henry.

Skal jeg smøre min tærteform?

I de fleste tilfælde er det ikke nødvendigt at smøre tærteformen, før du beklæder den med mørdej. Hvorfor det? Det høje smørindhold i dejen vil naturligvis forhindre den i at klæbe til bunden af gryden. Men især hvis du har en tærteform eller et tærtefad i ét stykke, kan du bruge lidt smør til at smøre formen med. Det vil gøre det lettere for dig at tage tærten ud af fadet. Hvis din tærteform har riflede kanter, skal du sørge for at smøre dem jævnt.

Bønner - en god tilføjelse til din tærteform

Baking beans er små kugler af varmeledende keramik, som tynger dejen ned og hjælper den med at bage ovenfra. Hvordan bruger du dem? Bagepulver bruges til "blind" bagning - det indebærer, at den ubagte dej beklædes med enten bagepapir eller folie og derefter fyldes med vægte - bagepulver. De holder dejen i form, mens den koger, og forhindrer bunden i at puste op.

Hvis du elsker at bage, skal du tjekke vores tilbud på bagetilbehør og bageforme. Ps. Vidste du, at man også kan bage tarteletter i muffinsforme? Tjek dem ud!