Udbeningsknive

21 items total
Udbeningskniv CLASSIC IKON 14 cm, Wüsthof
986 kr –11 %
877 kr
WU4616
Udbeningskniv CLASSIC 14 cm, Wüsthof
724 kr
WU4602
Udbeningskniv CLASSIC 16 cm, Wüsthof
821 kr –11 %
730 kr
WU4603
Udbeningskniv CLASSIC IKON CREME 14 cm, Wüsthof
963 kr
WU46160
Udbeningskniv CLASSIC 18 cm, Wüsthof
821 kr –11 %
730 kr
WU1030103818
Udbeningskniv SEBRA 16 cm, Forged
533 kr
FORGEDSDV625037
Udbeningskniv SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS 13 cm, Dellinger DNGRKHOK55B
Skælkniv 1905 9 cm, F.Dick
460 kr –17 %
Skælkniv 1905 9 cm, F.Dick
På lager (15 pcs)
378 kr
FDCK8194709
Udskæringskniv GO FOR GOLD, 21 cm, F.DICK
855 kr –13 %
740 kr
FDCK814562180
Skælkniv OLIVE 8,5 cm, Forged
400 kr
FORGEDSDV305102
Udbeningskniv FOUR STAR 14 cm, Zwilling
599 kr
ZW31086141
Udbeningskniv 15 cm, Victorinox
386 kr
VN5666315
Skælkniv SEBRA 8,5 cm, Forged
400 kr
FORGEDSDV625006
Skælkniv PINK SPIRIT 9 cm, lyserød, F.DICK
398 kr –14 %
342 kr
FDCK817470979
Udbeningskniv SANDVIK RED NORTHERN SUN 16,5 cm, Dellinger DNGRKH202
Skælkniv ROSE WOOD DAMASCUS 7 cm, Dellinger
312 kr
DNGRXZB27RW3
Udbeningskniv SANDVIK GREEN NORTHERN SUN 16,5 cm, Dellinger DNGRKH169
Skrællekniv GO FOR GOLD 7 cm, F.DICK
470 kr –10 %
420 kr
FDCK814460780
Udbenerkniv CARBON FRAGMENT 15 cm, sort, Dellinger DNGRH140B

Udbenerknive - præcis hvad du har brug for til udbening af dit kød

Hvad er en udbenerkniv?

En udbenerkniv er en type køkkenkniv med et langt, tyndt, fleksibelt blad med en skarp spids. Den bruges til at udbene stykker af kød, fisk og fjerkræ og til at fjerne skind fra kød og fisk. Udbenerknive skal være ekstremt skarpe, og jo længere de holder sig skarpe, jo mere holdbare er de.

Hvordan plejer jeg min udbenerkniv?

På trods af at de fleste udbenerknive er lavet af rustfrit stål, som er rimeligt modstandsdygtigt over for rust, kan vand stadig påvirke bladet eller træhåndtagene. Derfor er det tilrådeligt at rengøre og tørre dine udbenerknive i hånden med det samme efter brug, ligesom du bør gøre med de fleste af dine køkkenknive. Du bør også opbevare din kniv ordentligt efter rengøringen ved at lægge den i en knivblok eller på et magnetisk stativ bagefter.

Hvordan holder jeg en udbenerkniv skarp?

For at bevare skarpheden på din udbenerknivs blad skal du huske to ting.

  • brug af knivvenligt skærebræt der ikke sløver din kniv. Et skærebræt af træ eller bambus eller et skærebræt af plast af høj kvalitet er det bedste valg, og du finder dem i Kulina
  • skær din udbenerkniv regelmæssigt. Du kan slibe det ikke-tandede blad ved hjælp af en knivsliber, der fås i Kulina
  • læg aldrig en udbenerkniv i en opvaskemaskine. Skyl klingen i varmt sæbevand, kør en blød klud hen over kanten, og tør den med det samme

Hvad adskiller en filetkniv fra en udbenerkniv?

Fileteringsknive er kendt for deres fleksibilitet og knivskarpe blade, og de er designet til at skære fisk og fjerne ben. Udbenerknive er et bedre valg til hårdere kød som svinekød, oksekød eller kylling.

I vores onlinebutik kan du få førsteklasses udbeningsknive fra producenter som F. DIKCK, Wusthof, og Dellinger. Hvis du tilbereder meget kød i dit køkken, bør du se på nogle af vores mere robuste knive, herunder slagter- og kløveknive, og læse vores shoppingguide om køkkenknive her.