Under et vakuum

7 items total
Sous vide folie ZU 3613, Severin
Sticker
107 kr
SEVEZU3613
Sous vide folie ZU 3614, Severin
Sticker
130 kr
SEVEZU3614
Sous vide folie ZU 3617, Severin
Sticker
250 kr
SEVEZU3617
Vakuumforseglingsposer ZU3625, Severin
Sticker
230 kr
SEVEZU3625
Sous vide folie ZU 3615, Severin
Sticker
230 kr
SEVEZU3615
Sous vide folie ZU 3616, Severin
Sticker
161 kr
SEVEZU3616

Sous-vide vakuumkoger - din usædvanlige køkkenhjælper

Det franske udtryk sous vide, som kan oversættes til "under vakuum", henviser til en tilberedningsmetode, hvor maden anbringes i en lufttæt beholder og nedsænkes i en gryde med vand, der er opvarmet til en bestemt temperatur.

Hvad er de største fordele ved sous vide-tilberedning?

Selvom sous vide-tilberedning kræver specifikt udstyr og mere tid, har det nogle store fordele.

  • du har stor kontrol over tilberedningstiden. Maden kan tilberedes og vakuumforsegles op til en dag i forvejen og tilberedes langsomt i vandovnen. Du kan sous videbehandle din mad natten over og servere måltidet, når du er klar.
  • du behøver ikke selv at kontrollere temperaturen - du kan tilberede kød og fisk i en bestemt periode uden selv at skulle kontrollere temperaturen
  • sous vide-tilberedning er håndfri! - det eneste, du skal gøre, er at vakuumpakke din mad, lægge den i vand, indstille temperaturen og gå din vej
  • Sous vide bevarer flere næringsstoffer og vitaminer end andre tilberedningsmetoder.
  • sous vide-kogere gør kød mere mørt
  • næsten alt kan tilberedes sous vide; nogle kokke bruger det endda til at blødkoge æg.

Hvordan bruger jeg en sous vide-vakuumkoger?

Du skal bruge mindst tre ting for at komme i gang: vand, en stor beholder og en pose, der kan lukkes. Den mest almindelige type genlukkelige premiumposer er vakuumforseglede, og du kan få dem på vores hjemmeside.

Da sous vide-tilberedning intensiverer smagen, anbefaler vi, at du bruger lidt krydderier til at krydre maden med, inden du pakker den i poser. Fyld blot posen, pres luften ud, og læg den i beholderens varme vandbad.

Hvad er det vigtigste, når man bruger en sous-vide-koger?

Ud over sous-vide-kogeren skal du bruge noget ekstra udstyr såsom en vakuumposeforsegler, vakuumposer eller folie, en vakuumpumpe. Nogle af disse er anført nedenfor:

Vakuumforseglingsmaskine: Vakuumforseglere fungerer ved at fjerne luft fra en plastikpose, der er pakket med mad, før den forsegles med varme. Det holder din mad friskere i længere tid ved at skabe et miljø, der gør det meget svært for mikrober at trives. Den er blevet brugt til madlavning under vakuum, da den tætte forsegling også forhindrer fugttab og forbrænding.

Poser til vakuumforsegler: Maden holder sig frisk op til 8 gange længere i vakuumposer. Alle næringsstofferne er stadig intakte, og de har stadig deres fulde smag og duft. Disse poser er de bedste til madlavning under vakuum, da de er holdbare og kan tåle at brænde, når de opvarmes.

For at garantere en yderst vellykket madlavningsoplevelse tilbyder vi dig alt, hvad du har brug for til din sous-vide-madlavning fra sous-vide-kogere til alt tilbehør fra anerkendte virksomheder som Severin og Zwilling.