Slibesten 1000/3000, Wüsthof
Code: WU4451Product detailed description
Slibestenen WÜSTHOF giver dig mulighed for at genskabe din knivs skær. Slibning med slibesten er meget fint. Stenene produceres i forskellige ruheder. Start med at slibe på den grove side, og poler på den finere side. Den brune side af stenen har en fin kornstørrelse på 1000 J, som er beregnet til at fjerne små ridser og slibe sløve knive. Den blå side med en kornstørrelse på 3000 J bruges derefter til rutinemæssig vedligeholdelse af klingen.
Anvendelse:
- Før brug skal slibestenen lægges i blød i vand og stå under vand i 5 til 10 minutter. Hvis der ikke længere kommer luftbobler, når du bevæger stenen, har stenen allerede absorberet den optimale mængde vand, og du kan fjerne den fra vandet.
- Placer stenen på et skridsikkert underlag. Hold det tilstrækkeligt vådt under hele formalingsprocessen.
- Tag et fast greb om knivens håndtag med den ene hånd, så bladet peger ind mod din krop. I denne position placeres klingen mod slibestenen i en vinkel på 15-20°. Placer din frie hånd på knivens blad, over knivens kant.
- Træk kniven op og ned med en jævn hastighed, og hold vinklen. Brug moderat tryk.
- For at slibe den anden side skal du dreje kniven til en position, hvor bladet peger væk fra kroppen. Igen skal du holde en vinkel på 15-20°.
- Knivens sider skal skiftes regelmæssigt i cirka fem til ti bevægelser for at sikre et jævnt tab af materiale.
- For at fjerne "nålen" (et tyndt stykke stål, der skabes ved at fjerne materiale jævnt fra begge sider af bladet) skal du bruge kniven til at tegne en bue fra den øverste venstre kant af bladet til den nederste højre kant. Hold derefter kniven under rindende vand for at rense bladet. Tør forsigtigt.
Additional parameters
Category: | Knivslibere |
---|---|
Weight: | 0.92 kg |
Margin: | D |
K překladu: | CZ AUTO |
Produkt type: | knivsliber |
Stk. i et sæt: | 1 ks |
Producent: | WÜSTHOF |
Margin-category: | B |
Be the first who will post an article to this item!
✓ Německá rodinná společnost vyrábějící celosvětově oblíbené nože |
Domovem německé rodinné společnosti Wüsthof je Solingen, město s mnohaletou nožířskou tradicí. Značka zde vyrábí od roku 1814 pomocníky pro krájení té nejvyšší kvality. V jejím širokém sortimentu naleznete nože pro každý kulinářský úkon a také další vybavení do kuchyně.
WÜSTHOF je německá rodinná firma, která již po sedm generací vyrábí s nadstandartní péčí nože proslulé po celém světě. Jejich čepele jsou kovány ze špičkové, nerezové, nožířské oceli. Nože WÜSTHOF vynikají skvělými užitnými vlastnostmi a zaujmou kvalitním zpracováním. Vysoký komfort při jejich použití je dán ergonomicky tvarovanými rukojeťmi a perfektním slícováním jednotlivých částí, které zabraňuje zachycování nečistot. Produkty této značky tak splňují i náročné hygienické normy. Tajemství perfektní ostrosti a dlouhé životnosti nožů WÜSTHOF spočívá ve speciálním procesu broušení řízeném a kontrolovaném počítačem. I to je jeden z důvodů, proč jsou dnes oblíbeny profesionálními šéfkuchaři i nadšenými amatéry ve více než 80 zemích.