Japansk grøntsagskniv SHOTOH 6000MCT 13 cm, Miyabi
Code: MB34072131Related products
Product detailed description
"Enhver japansk kok mener, at hans sjæl bliver en del af kniven fra det øjeblik, han begynder at arbejde med den. Man skal aldrig lægge sin sjæl i en opvaskemaskine!"
Masaharu Morimoto, japansk køkkenekspert og kok
Ekstremt skarp japansk lille kniv SHOTOH, med et tyndt, men holdbart kort blad, er ideel til rengøring, skrælning og udskæring af grøntsager og frugt. Takket være det usædvanligt fine blad er denne kniv også det perfekte værktøj til at spidde kød. Den korte klinge og det behagelige håndtag gør det muligt at skære præcist. SHOTOH er en af de mest populære og almindelige knive i Japan.
Specifikationer: bladlængde 13 cm, håndtagslængde 11,4 cm, vægt 0,086 kg
Knivserien MIYABI 6000MCT kombinerer perfekt funktionalitet, unikt design og æstetik. Deres imponerende egenskaber vil blive værdsat af alle professionelle og entusiastiske madlavningsnovicer. Japanske knive er unikke, hovedsageligt på grund af deres blad- og håndtagsdesign. Hver enkelt kniv er resultatet af autentisk håndværk fra "Knivenes By" Seki. Den ekstremt hårde Micro Carbide MC63 pulverstålkerne er indkapslet i 2 lag stål. Tsuchimes særlige bladfinish er håndsmedet, og den strukturerede overflade skaber et funktionelt og originalt look. Tsuchime i Japan sammenlignes med månen, der reflekterer på havoverfladen. De resulterende fordybninger forhindrer effektivt de skiveskårne ingredienser i at sætte sig fast, og kniven er ekstremt kraftfuld. For at opnå endnu bedre stålegenskaber blev der anvendt en unik CRYODUR®-hærdningsproces, hvor stålet nedkøles til -196 °C. Det resulterende materiale har en ekstrem hårdhed på 63 Rockwell. Kniven er symmetrisk håndskåret. Honbazukes traditionelle håndslibning er bevist gennem hundredvis af års arbejde af knivmestre. Det er en slibeproces i flere trin, hvor kniven først slibes med en lodret og vandret roterende slibesten, og til sidst poleres bladet med et honingbånd af læder. Det robuste håndtag af eksotisk Cocobolo Pakka-træ er ikke bare perfekt afbalanceret, men også formstabilt. Træets mørke nuance giver et luksuriøst indtryk. Det anvendte naturmateriale symboliserer perfekt den japanske respekt for naturen. Den sofistikerede udsmykning af håndtaget ligger i detaljerne i asiatisk stil - logofoden i rustfrit stål, den mosaikstrukturerede dekorationsnål og den gyldne og røde linje giver en stærk æstetisk oplevelse.
- Ekstremt hård Micro Carbide MC63 pulverstålkerne
- Hårdhed 63 Rockwell
- CRYODUR® - en unik metode til frysehærdning / temperering
- 3 lag af stål
- Tsuchime-klingens overflade - håndsmedet
- Autentisk, smal japansk form
- Symmetrisk snit
- Honbazuke unik trefaset håndslibning
- Høj bladfastholdelse, korrosionsbestandighed og optimal fleksibilitet
- Ergonomisk og formstabilt håndtag af eksotisk Cocobolo Pakka-træ
- Perfekt balance til komfortabel håndtering af kniven
- Fod i rustfrit stål med logo
- Tåler ikke opvaskemaskine
Skønhed og præcision er kendetegnende for japansk kultur, og mærket hylder den samme filosofi MIYABI fra Seki i Japan, som har været centrum for japansk bestik siden det 14. århundrede. Den traditionelle japanske knivproducent har kombineret sit præcisionshåndværk med det tyske mærke ZWILLING J's gennemprøvede produktionsprocesser og standarder. A. HENKELS. Virksomhedsgruppen ZWILLING var således i stand til at udvide sin portefølje ved at producere sine egne autentiske japanske knive lige i hjertet af den japanske knivindustri.
Japansk sværdfremstilling har været en tradition i den opgående sols land i mange århundreder. Samuraisværd var og er beundret for deres unikke elegance, skarphed, skønhed og tekniske perfektion. De præcisionsfremstillede MIYABI instrumenter med autentiske japanske knive er en værdig efterfølger til denne tradition. Knivenes fantastiske, næsten "kirurgiske" skarphed bevarer teksturen af de anvendte råmaterialer . Vær lige så krævende som de japanske kokke, og dit mål vil altid være en velsmagende ret, der ser perfekt ud.
Anbefalinger og vedligeholdelse:
- Brug ikke knivene til at skære ekstremt hårde ingredienser som f.eks. frosne fødevarer
- Udsæt ikke kniven for længerevarende kontakt med vand eller salt
- Undgå at bøje kniven
- For at bevare skarpheden anbefales det at vaske kniven i hånden med et mildt rengøringsmiddel efter brug og tørre den med det samme
- Beskyt klingen mod stød
- Hvis du ikke bruger kniven i længere tid, er det en god idé at pakke den ind i tørt stof eller avispapir. Den blækolie, der bruges på avistrykkeriet, beskytter bladet mod mulig korrosion
- Bladet kan tørres af med en klud vædet i olie som en del af plejen, hvilket øger modstanden mod korrosion
- Opbevar kniven på et sikkert sted
Additional parameters
Category: | Japanske knive |
---|---|
Weight: | 0.21 kg |
Margin: | E |
K překladu: | CZ AUTO |
Kollektion: | MIYABI 6000MCT |
Størrelse: | 13 cm |
Produkt type: | Japansk og santokukniv |
Bladlængde: | 13 cm |
Stk. i et sæt: | 1 ks |
Producent: | MIYABI |
Margin-category: | B |
Be the first who will post an article to this item!
✓ Špičkový japonský výrobce nožů |
Tradiční japonský výrobce nožů Miyabi spojil precizní řemeslné zpracování s osvědčenými výrobními postupy a standardy německé společnosti ZWILLING J. A. HENCKELS. Výsledkem této vzájemné spolupráce jsou luxusní, krásné a výjimečně ostré nože, stavící na tradici japonského nožířského umění.
Nože Miyabi si berou to nejlepší z japonské nožířské tradice a německého inženýrství. Vyráběny jsou v japonském Seki, vyhlášeném centru nožířského řemesla, a od roku 2004 se dílna stala součástí společnosti Zwilling J. A. Henckels. Kromě jedinečného řemeslného zpracování je značka světově proslulá svými ostrými čepelemi, které uhranou na první pohled. Jejich výroba probíhá pod dohledem skutečných mistrů, kteří své znalosti dědí z generace na generaci. Kromě samotných nožů v Miyabi vyrábí i příslušenství: dřevěná krájecí prkénka, bloky z bambusového dřeva a brusné kameny či brousky.