Japansk Santoku kniv FIBRE KARBON 2 17 cm, de Buyer

Code: DB428117
Akce Sticker
Brand: de Buyer
883 kr –42 %
Japansk Santoku kniv FIBRE KARBON 2 17 cm, de Buyer
883 kr –42 % 509 kr
På lager (>5 pcs)

Japansk Santokukniv De Buyer har et højt blad på 17 cm lavet af tysk bestikstål af høj kvalitet. Ekstrem skarphed, unikt knivbalancesystem i overensstemmelse med kokkens behov. Håndtag til komfortabelt og træthedsfrit arbejde.

Detailed information

Product detailed description

POPIS

Japonský nůž Santoku De Buyer 19 cm

Den japanske kniv fra Fibre Karbon 2-kollektionen fra De Buyer har et højt og langt blad og er ekstremt skarp. Santoku-kniven har universel anvendelse - ideel til at skære, hakke og strimle. Den er velegnet til grøntsager, kød, fisk og krydderurter. I det asiatiske køkken bruges den hovedsageligt til at skære grøntsager i tynde nudler og skære kød i små stykker til hurtig tilberedning i en WOK-pande.

Bladet er lavet af tysk rustfrit stål af høj kvalitet X50CrMoV15 (specielt knivstål) med en hårdhed på 56 HRC (Rockwells hårdhedsskala). FK2-serien har et unikt system til at afbalancere kniven i forhold til den enkelte koks behov. Skru blot den rustfri stålfod af håndtaget, og fjern den nødvendige mængde rustfri stålindsatser.

Knivens håndtag er lavet i hånden ved at lægge kulfiber i lag. Det gør den meget holdbar, stærk og giver et godt og behageligt greb, så du kan skære uden at blive træt. Beskyttelsen beskytter fingrene. Vi anbefaler kun skånsom håndvask og regelmæssig vedligeholdelse med en slibemaskine og knivsliber. En knivholder er ideel til sikker opbevaring af dine knive.

SPECIFIKATIONER

Knivens længde: 32 cm

Bladlængde: 17 cm

Materiale: specialkniv nocel, kulfiber (håndtag)

Farve: sølv, sort (håndtag)

FORDELE OG ULEMPER

plus

Santoku-kniven har mange anvendelsesmuligheder.

Bladet er ekstremt skarpt.

Knivens blad er lavet af tysk rustfrit stål i topkvalitet.

Unikt system til at afbalancere kniven efter kokkens behov.

Beskyttelsen beskytter fingrene. Jævn overgang mellem beskyttelse og håndtag.

Det ergonomiske håndtag giver et sikkert, komfortabelt og behageligt greb til træthedsfrit arbejde.

Kniven er også velegnet til professionel brug.

PRAKTISKE RÅD

Tåleropvaskemaskine: NEJ

Vask altid kun kniven i koldt vand for at sikre en længerevarende skarphed.

FORSKELLEN PÅ EN SLIBESTEN, EN KNIVSLIBER OG EN SLIBESTEN

Brug knivsliberen ved regelmæssig vedligeholdelse - før hver brug af kniven. Brug dog kun en knivsliber eller slibesten en gang imellem til at give kniven dens oprindelige skarphed tilbage, dvs. når kniven er virkelig sløv.

KNIVPLADE

Knivsliberen bruges til regelmæssig vedligeholdelse af knive. Brug knivsliberen til hurtigt og nemt at genskabe den oprindelige skarphed på dine knive. Brug sliberen til at vedligeholde klingen. Det er ikke let at skabe en skarp kant på en allerede sløv kniv - i dette tilfælde skal du vælge en knivsliber eller en slibesten. Sliberen har et håndtag, og slibedelen kan have en finere eller grovere overflade. Sliberen er ikke praktisk til vedligeholdelse af knive, der er for store.

Slibedelen af hvæssestenen kan være lavet af forskellige materialer - diamant, keramik, specielt skærestål osv. Vælg længden på slibedelen i forhold til længden på de knivblade, du vil slibe. Vi har slibere med slibedele fra 20 cm op til 31,5 cm - speciel slagtersliber til slibning af store knive.

Slibning af kniven med en hvæssesten

broušení nože ocílkou

Hold sliberen lodret i den ene hånd og kniven i den anden hånd (med en hældning på ca. 20° i forhold til sliberens overflade). Det er bedst at have en støtte (f.eks. et bord og et håndklæde, så sliberen ikke glider) for at holde vinklen den samme over hele bladet og holde slibningen præcis. At arbejde med sliberen kræver øvelse for at undgå uønskede tænder på klingen. Træk kniven fra hæl til spids mod bladet, og gentag det samme på den anden side af bladet (20 gange på hver side). Prøv at holde den samme vinkel mellem kniven og sliberen, og tryk ikke for hårdt.

BROUSEK TO KNIFE

Knivsliberen bruges til at genskabe knivens oprindelige skarphed. I modsætning til knivsliberen kan den håndtere selv sløve knive. Knivsliberen indeholder slibeskiver af forskellige materialer, som du bruger til at strække kniven med. Det er derfor meget nemt og hurtigt at slibe knive med knivsliberen. Bare kør kniven langs hele knivens længde med slibeskiverne et par gange, og du har en perfekt skarp kniv igen. Du behøver kun at bruge sliberen en gang om måneden, eller hvis kniven allerede er sløv. En knivsliber er tilstrækkelig til regelmæssig vedligeholdelse inden udskæring.

BROWN STONE

Knivslibestenen har en overflade med en vis grovhed. Der er også en dobbeltkornet slibesten med den ene side grov og den anden side fin. Slibestenen bruges til at genskabe den oprindelige skarphed på kn ive - som knivsliber. Slibestenen skal fugtes før brug, og knivbladene skal placeres i den rigtige vinkel i forhold til den (ca. 12 - 15°).

Slibning af knive med en slibesten

broušení nože brusným kamenem

Placer knivbladet på den ene ende af stenen, og træk kniven jævnt lidt til højre mod bladet. Vend kniven, og træk på samme måde, men i den modsatte retning. Stryg altid i hele bladets længde. Vær dog forsigtig med ikke at fange klingen i kanten af slibestenen. Træk i kniven, som om du forsøger at skære en tynd skive af en kniv. Læg ikke for meget pres på kniven. Slib først på en grovere overflade og derefter på en finere overflade for at glatte bladet og fjerne grater.

SLIBESTENENS KORNSTØRRELSE

Vælg kornstørrelsen på slibestenen efter, hvad kniven skal bruges til. Bladet er slebet på en slibesten med en grovere kant, der er ideel til at skære bløde og fibrøse ingredienser som grøntsager eller kød. På finere slibesten (med mindre grovhed) får du en glat kant, som er velegnet til at skære med tryk i stedet for at trække, f.eks. når du hakker eller flår. Det resulterende skær afhænger af slibestenens grovhed (korn) og den vinkel, du sliber kniven i.

Slibestenens kornstørrelse (grovhed) angives med et tal, der svarer til antallet af masker i sigten pr. tomme (25,4 mm), som slibemidlet stadig falder igennem under sigtningen. Jo større tallet er, jo tættere er sigten, og jo finere er slibemidlet. Internationale standarder FEPA (Federation of European Grinding Aid Manufacturers) angiver kornstørrelsen, se tabel:

Kornstørrelse i henhold til FEPA

Verbalt navn

7, 8, 10, 12

grov

14, 16, 20, 22, 24, 30

grov

36, 40, 46, 54, 60

medium

70, 80, 90, 100, 120

fint

150, 180, 220, 240

meget sart

280, 320, 400, 500, 600

særligt sart

800, 1000, 1200

ekstra fin

Kilde: http://www.vsharp.cz/o-brouseni/

OPSKRIFT PÅ SOMMERRULLER

Letní závitky

Ingredienser

2 pakker rispapir (min. 20 stk.), 1 pakke risglasnudler, 1 icebergsalat, 1 bundt forårsløg, 400 g kyllingebryst, 2 gulerødder, 1 kålrabi, 1 pakke sojaspirer, salatagurk, stykke ingefær, chilipeber, fiskesauce, lime, sød chilisauce, koriander, mynte, salt

Fremgangsmåde

1. Kog kødet med ingefær og smag til med fiskesauce, hæld vandet fra, og lad det køle af efter kogningen.

2. Kog nudlerne i ca. 2 - 3 minutter.

3. Hæld vandet fra de kogte nudler, og lad dem trække i koldt vand.

4. Skær grøntsagerne i fine nudler, og salt dem let for at frigøre lidt vand.

5. Hak kødet i fine stykker, lad nudlerne dryppe af, og bland dem med kødet, krydr med fiskesauce, koriander, limesaft og chili. Du kan også tilsætte sojasauce.

6. Læg rispapiret i blød i lunkent vand i et par sekunder, og læg det på en tallerken.

7. Læg de krydrede nudler og grøntsager i bunden, fold kanterne ind og rul.

8. Lad rullerne tørre et øjeblik, og servér dem med sød chilisauce, som du hakker et par mynteblade til.

Tåleropvaskemaskine: ja

Additional parameters

Category: Japanske knive
Weight: 0.26 kg
Margin: D
K překladu: CZ AUTO
Kollektion: De Buyer Fiber Carbon
Størrelse: 17 cm
Produkt type: Japansk og santokukniv
Farve: Sølv
Bladlængde: 17 cm
Stk. i et sæt: 1 ks
Materiale: Stål
Producent: de Buyer
Margin-category: B

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

✓ de Buyer je francouzský výrobce vysoce kvalitního kuchyňského vybavení
Hrnce, pánve, kastroly, kuchyňské náčiní
✓ Tradiční rodinná firma
✓ Založena r. 1830, inovace, ekologie, maximální kvalita

109140

Společnost de Buyer byla založena před téměř 190 lety ve francouzském Faymont-Val d’Ajol. Hrdá na své kořeny, obhajuje tradici a kvalitu francouzského designu do dnešních dnů. Výroba nádobí je ze značné části dělána ručně a svou roli hraje i po desetiletí předávané know-how.

De Buyer je tradiční rodinná firma založená roku 1830 ve Francii, která navrhuje a vyrábí prvotřídní gastronomické potřeby jako např. hrnce, kastroly, pánve nebo různé kuchyňské náčiní. Výrobky de Buyer jsou exportovány do více jak 95 zemí po celém světě a značka je též považována za významného inovátora, přihlašujícího tucet nových patentů ročně. Mezi nejvýznamnější inovace v posledních letech patří měděné nádobí PRIMA MATERA. Tato exkluzivní série se speciálním feromagnetickým dnem zprostředkovává tepelné vlastnosti měděného nádobí také pro majitele indukčních sporáků.