Japansk skiveskærerkniv SUJIHIKI 5000FCD 24 cm, Miyabi
Code: MB34680241Related products
Product detailed description
"Et køkken, hvor man ikke kan finde en god kniv, er ikke et køkken."
Masaharu Morimoto, japansk køkkenekspert og kok
Ekstremt skarp japansk kniv SUJIHIKI er med sit lange, slanke blad fremragende til udskæring af mørt kød. Den lave bladhøjde reducerer friktionen, og kniven trænger lettere ind i kødet. Hvis du har arbejdet med europæiske knive før, vil du blive overrasket over klingens ekstraordinære finhed. SUJIHIKI er den japanske forbedrede version af den vestlige fileteringskniv. Skær råt kød og fisk i fine skiver uden de store anstrengelser. Du vil også sætte pris på knivens uovertrufne geometri, når du udskærer stege, skinker eller fjerkræbryster. Hvis du elsker carpaccio af oksekød, bør denne kniv være et must-have i dit køkken. Det robuste, velafbalancerede, ergonomiske håndtag af eksotisk træ passer perfekt til hånden og minimerer belastningen af hånden, når der arbejdes i forskellige vinkler.
Anbefaling: På grund af knivbladets finhed er denne kniv ikke egnet til arbejde med kød, der indeholder knogler.
Specifikationer: bladlængde 24 cm
Fornøjelsen ved at lave mad begynder med forberedelserne, hvor kniven spiller en uovertruffen hovedrolle. De japanske knive i serien MIYABI 5000FCD guider dig elegant gennem alle madlavningens ritualer. Knive med traditionelle håndtag og et variabelt damascenerbladdesign er udviklet med vægt på elegance og maksimal anvendelighed .
Kernen er lavet af FC61 dobbelt hærdet kromstål. For at opnå endnu bedre egenskaber blev der anvendt en unik CRYODUR®-hærdningsproces, hvor stålet nedkøles til -196 °C. Det resulterende materiale har en enestående hårdhed. Damascener-looket er skabt af yderligere 48 lag rustfrit stål, og mønsteret på hver kniv er unikt. Honbazukes traditionelle håndslibning er bevist gennem hundredvis af års arbejde af knivmestre. Det er en slibeproces i flere trin, hvor kniven først slibes med en lodret og vandret roterende slibesten, og til sidst poleres bladet med et honingbånd af læder. Den symmetriske slibning og Katana-kanten sikrer nem gennemtrængning af råmaterialer. Den udskårne beskyttelse forhindrer fingrene i at glide på klingen.
Det D-formede håndtag giver perfekt skærekontrol og effektiv støtte under snitningen. Det robuste håndtag af eksotisk Cocobolo Pakka-træ er ikke bare perfekt afbalanceret, men også formstabilt. Træets mørke nuance giver et luksuriøst indtryk. Det mørke grebs elegance forstærkes af sofistikerede dekorative elementer. Den dekorative linje er udført i rød, som i Japan symboliserer lidenskab, oprigtighed og entusiasme. Den fine detalje i form af en mosaiknål og en base i rustfrit stål med logo vil illustrere atmosfæren i Fjernøsten. Knivens perfekte balance giver komfort og forhindrer træthed i hånden. Knive MIYABI 5000FCD vil fuldt ud tilfredsstille dit ønske om et præcisionsværktøj af japansk oprindelse.
- Ekstremt hård kerne af dobbelt hærdet kromstål FC61
- Fin hårdmetal 61 HRC
- Hårdhed 60 Rockwell
- CRYODUR® - en unik metode til frysehærdning / temperering
- 49 lag af stål
- Damascene-klingedesign - variabelt mønster fra forskellige vinkler
- Ekstra afrundet bladform
- Udskæringsbeskyttelse øger sikkerheden ved brug
- Autentisk, smal japansk form
- Klinge Katana-kant
- Symmetrisk snit
- Honbazuke unik trefaset håndslibning
- Høj bladfastholdelse, korrosionsbestandighed og optimal fleksibilitet
- Ergonomisk og formstabilt håndtag af eksotisk Cocobolo Pakka-træ
- Perfekt balance til komfortabel håndtering af kniven
- Fod i rustfrit stål med logo
- Anbefales ikke at blive vasket i opvaskemaskinen
- Livstidsgaranti mod fabrikationsfejl i klingen
Skønhed og præcision er kendetegnende for japansk kultur, og mærket hylder den samme filosofi MIYABI fra Seki i Japan, som har været centrum for japansk bestik siden det 14. århundrede. Den traditionelle japanske knivproducent har kombineret sit præcisionshåndværk med det tyske mærke ZWILLING J's gennemprøvede produktionsprocesser og standarder. A. HENKELS. Virksomhedsgruppen ZWILLING var således i stand til at udvide sin portefølje ved at producere sine egne autentiske japanske knive lige i hjertet af den japanske knivindustri.
Japansk sværdfremstilling har været en tradition i den opgående sols land i mange århundreder. Samuraisværd var og er beundret for deres unikke elegance, skarphed, skønhed og tekniske perfektion. De præcisionsfremstillede MIYABI instrumenter med autentiske japanske knive er en værdig efterfølger til denne tradition. Knivenes fantastiske, næsten "kirurgiske" skarphed bevarer teksturen af de anvendte råmaterialer . Vær lige så krævende som de japanske kokke, og dit mål vil altid være en velsmagende ret, der ser perfekt ud.
Anbefalinger og vedligeholdelse:
- Brug ikke knivene til at skære ekstremt hårde ingredienser som f.eks. frosne fødevarer
- Udsæt ikke kniven for længerevarende kontakt med vand eller salt
- Undgå at bøje kniven
- For at bevare skarpheden anbefales det at vaske kniven i hånden med et mildt rengøringsmiddel efter brug og tørre den med det samme
- Beskyt klingen mod stød
- Hvis du ikke bruger kniven i længere tid, er det en god idé at pakke den ind i tørt stof eller avispapir. Den blækolie, der bruges på avistrykkeriet, beskytter bladet mod mulig korrosion
- Bladet kan tørres af med en klud vædet i olie som en del af plejen, hvilket øger modstanden mod korrosion
- Opbevar kniven på et sikkert sted
Additional parameters
Category: | Japanske knive |
---|---|
Weight: | 0.39 kg |
Margin: | E |
K překladu: | CZ AUTO |
Kollektion: | MIYABI 5000FCD |
Størrelse: | 24 cm |
Produkt type: | Japansk og santokukniv |
Bladlængde: | 24 cm |
Stk. i et sæt: | 1 ks |
Producent: | MIYABI |
Margin-category: | B |
Be the first who will post an article to this item!
✓ Špičkový japonský výrobce nožů |
Tradiční japonský výrobce nožů Miyabi spojil precizní řemeslné zpracování s osvědčenými výrobními postupy a standardy německé společnosti ZWILLING J. A. HENCKELS. Výsledkem této vzájemné spolupráce jsou luxusní, krásné a výjimečně ostré nože, stavící na tradici japonského nožířského umění.
Nože Miyabi si berou to nejlepší z japonské nožířské tradice a německého inženýrství. Vyráběny jsou v japonském Seki, vyhlášeném centru nožířského řemesla, a od roku 2004 se dílna stala součástí společnosti Zwilling J. A. Henckels. Kromě jedinečného řemeslného zpracování je značka světově proslulá svými ostrými čepelemi, které uhranou na první pohled. Jejich výroba probíhá pod dohledem skutečných mistrů, kteří své znalosti dědí z generace na generaci. Kromě samotných nožů v Miyabi vyrábí i příslušenství: dřevěná krájecí prkénka, bloky z bambusového dřeva a brusné kameny či brousky.